הודעות ומודעות

../images/Emo10.gif אבל גם ../images/Emo13.gif

שלשום דיברתי עם החבר הכי טוב שלי. בעקיפין וברמזים התעניינתי בדעתו ובתגובתו לתכניות שלי. "אני לעולם לא אסלח לך אם תעשה את זה" הוא אמר ונראה לי שהוא בהחלט מתכוון לזה... אני אוהבת אותו יותר מ-כמעט-כל דבר אחר בעולם. הוא למעשה החבר היחיד שאני יכולה לומר עליו שהוא חבר אמיתי.
אבל... אתמול הדפסתי את מאמרה של יוענה מנענע ונתתי אותו להוריי המאמצים לקריאה. לא סיפרתי להם למה המאמר מעניין אותי אבל הם כבר רגילים שאני שולחת אותם לקרוא כל מיני דברים - חומר למחשבה. "אף פעם לא חשבתי על זה ככה..." הגיב האבא ואילו האמא אמרה: "אני לא ממש מסכימה עם זה אבל אי אפשר לפסול את זה על הסף...". ברור שכשהם יצטרכו להתמודד עם זה מולי, במישור האישי, זה יהיה מסובך יותר אבל עדיין...

DarlingAdam

New member
ציטוט מבאפי: ספוילר לעונה 7

Buffy: Willow, you're a gay woman. [pause] Buffy: ...and he isn't! Willow: This isn't about his physical presence, it's about his heart! Anya: His physical presence has a penis! Willow: I can work around it. Willow: Well, I have skills. I can prove my love with magic! Anya: Yeah, right. What are you going to do? Use magic to make him into a girl? [Willow's face lights up] Anya: Damn...

עודד א

New member
פורום גאווה גאה לארח ../images/Emo34.gif

מחר, ה- 10/6/2003 בשעה 20:00, נארח בפורום גאווה את חגי אלעד, מנכ"ל ה"בית הפתוח" בירושלים. חגי יעמוד, זו השנה השנייה, בראש מצעד הגאווה הירושלמי, שיערך ביום שישי הקרוב. אתם מוזמנים לשרשר כאן את שאלותיכם בנוגע למצעד, על חיי הגאווה בעיר הקדושה בכלל ועל פעילויות ה"בית הפתוח" בפרט, על המאבקים והנצחונות. קצת על חגי אלעד: מנכ"ל הבית הפתוח למען הקהילה ההומו-לסבית בירושלים ולמען סובלנות חברתית מאז אוקטובר 2000, עת חזר לירושלים לאחר שלוש שנות לימודים במרכז לאסטרופיזיקה של אוניברסיטת Harvard בקיימברידג´, ארצות הברית. הוא יליד חיפה, בוגר תוכנית המצטיינים אמירים ובעל תואר מוסמך ממכון רקח לפיסיקה – שניהם באוניברסיטה העברית בירושלים. היה יו"ר העשירון האחר ב-1997 עת צוינו אירועי הגאווה לראשונה באוניברסיטה העברית; מהלך שהותו בארצות הברית עסק בהתנדבות בפיתוח משאבים עבור הבית הפתוח; באוק´ 2000, כאמור, התמנה לתפקיד המנכ"ל הראשון של העמותה. ביוני 2002 הוביל את מצעד הגאווה ההיסטורי הראשון אהבה ללא גבולות שנערך בירושלים. הוא כותב בגו גיי ובאכסניות אחרות, אין לו פרופיל בצ´קמי ואין לו חבר. על מצעד 2003 הוא אומר: "לוח השנה הירושלמי מלא בחגים לציון ניצחונות נושנים ובימי תענית, ימים קדושים המזכירים לנו את חובותינו לאל ולאומה ולהיסטוריה. יום המצעד הוא היום היחיד בשנה המוקדש לחגיגה השוברת מחיצות בין קהילות ובין בני אדם. יום אחד בשנה של ירושלים נורמלית, שפויה ואופטימית - ללא ארונות, חומות או גבולות. אל תחמיצו את היום הזה." חודש
שמייח

המצעד בירושלים נדחה

מודיעים לי מהבית הפתוח שמצעד הגאווה בירושלים, שהיה מיועד למחר, נדחה בשבוע עקב הפיגוע שהיה אתמול, שבו נהרג חבר הבית הפתוח. נורה

stavit10

New member
לFREEDAֱ

שלחתי לך מסר פרטי, דרך הפורום הזה, אני אשמח מאדדד אם תעני לי...:) ולאדם- זה חשוב לי שהיא תראה את המסר אני מתחננת בפניך לא למחוק את ההודעה הזו:) אוהבת, סתיו

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

העולם שייך לנשים, פתיחה מחודשת לפורםו נשים וקריירה
עוד מעולם המד"ב - פורום לסידרה סטארגייט
לומדים נהיגה? עוד לא עברתם תיאוריה?
גם לאנשים ששומרים עלינו יש מקום - פורום מאבטחים ושומרים
לחובבי המכונפים - נפתח פורום תוכים
אדרנלין וכיף - פורום פארקים ורכבות הרים גלישה נעימה לכולם!

nnina

New member
תזכורת - מפגש טראנג'נדרס

להזכירכם יקיריי : ביום שלישי הקרוב ה -17 לחודש בשעה 20.30 בערב בבית הקפה "קפקא " רח' יבנה 21 בת"א , יערך מפגש חברים וחברות, חברי כל פורומי טראנס באתרים השונים . המפגש באווירת בית קפה נעימה ,פוגשים חברים וחברות ,משוחחים ומחליפים חוויות . בית הקפה הוא גיי/טראנס -פרנדלי,אפשר להרגיש שם מאוד נח ויש אפשרות למי שמעוניין להחליף בגדים במקום . המפגש מיועד לטראנג'נדרס בכל השלבים והסוגים ,כולם מוזמנים ומתקבלים בחמימות ובאהבה . מקווה לראותכם/ן שלכם . נינה.

DarlingAdam

New member
בהצלחה שיהיה לך..

ותגידי לחבר שאת אוהבת אותו, אבל לא ביקשת את סליחתו ואת לא מעוניינת באיזו טובה שהוא יעשה לך, ש"יסלח" לך על מה שאת.

יו איפה

New member
אני חושבת שזה הספוילר שעשה לי הכי

טוב שספוילר יכול לעשות... Tamar's face lights up

Freeda

New member
קיבלתי ועניתי

סתיו חמודה, אני בודקת דואר תכופות ועונה מיידית לאחיות ואחים בקהילה כיאות לאדם אחראי. מה אני לא ? נוח יותר לכתוב לי ישירות ל- [email protected] אדם יקר - אשמח אם תעזור לי להציג את הכתובת בגלוי בפרופיל כי אני לא ממש מסתדרת עם ה"חסוי" שלהם, ושמחה לענות למכתבים. בשביל זה יש תיבת דואר, לא ? אח"כ תמחק מה שצריך כדי לקיים את חוקי הפורום. אנו בודאי לא פורעי/ות חוק. מה, אני כן ? חיוכים פרועים יערה

Freeda

New member
אגב - צמחים

בדקתי בגוגל לגבי הפרח יערה, ומצאתי שיש לא מעט שיחים ומטפסים להם ניתן שם זה. אהבתי את השיח עם הפרח בצבע קרם, ממשפחת המצליבים, אבל גם את האשכולות הוורודים של המטפס (יערה איטלקית כמדומני). בקיצור, הלכתי לאיבוד בסבך הצמחים והשמות הלטיניים (חשוב לא ? ). אפשר לקבל עצות ממומחים/יות בתחום ? מיהי היערה הנכונה ? חיבוקים אוהבים יערה

גיל494

New member
לא יצא לי לברך אותך על השם../images/Emo13.gif

שם מעולה!!
מזל טוב!!
(הרבה דברים מהטבע).
אוף! נמאס לי לחזור בסופ"ש ולהשאיר הודעות לא קשורות הכל מיני דיונים, שאח"כ במילא לא זוכות לא לתגובות...
מס' 2: מזל שדחו את המצעד, כי במילא הגעתי מאוחר מדי כדי להשתתף בו(אחרי לילה ללא שינה בצבא! - נראה לי ששברתי את השיא של עצמי וכשהגעתי הביתה ישנתי 15 שעות רצוף! איזה עוד סיבה יש לי להיות ער ב6 בבוקר ביום שבת...) - כלומר יכולתי להגיע למצעד עם מדים (אם המצעד לא היה נדחה) אבל זה היה עושה אותי בולט מדי.. (ואחרי זה כולם בצבא היו חושבים שאני... ואני לא).

Freeda

New member
I'm here

In the Netherlands. Hot and humid.Unbelievable. Will attend the conference enhomme :(, hopefully for the last time. Club DOMA was splendid, they are really the best (A wink to Lital). Huggles Yaara

למעלה