הודעות ומחמאות לסי

צחי24

New member
../images/Emo51.gif לסי על כל השירים הנפלאים !

לא ידעתי שקיים הפורום הזה עד שמיכל הסבה את תשומת לבי...כל הכבוד ! אני כל כך מעריך ומעריץ את סי והשירים שלה מלווים אותי עוד מהילדות. כשיצא התקליט הראשון שלה עוד הייתי ילד אבל אני זוכר שאחי הגדול קנה אותו וכל כך אהבתי לשמוע...ואחר כך קניתי אני את התקליטים הבאים (כן, כן...תקליטים גדולים כאלה של פעם) ואני עדיין נהנה מהם. אין כמו לשמוע את המשפט "אני רוצה לעלות על המגדל הכי גבוה בעיר...ולצעוק שהגבול הוא השמיים" בתקליט ובסאונד הזה של פעם. זה כל כך יפה. תראו לי עוד זמר/זמרת מחאה שבאמת אומר משהו בצורה כזאת כמו סי היימן...אני נזכר שצינזרו את יורים ובוכים וכל כך התעצבנתי מזה. זהו...אז המון תודה לך סי!

יוסי 181

New member
אהלן סי מה נשמע

אני לא מהמעריצים הגדולים שלך כמו כולם פה אבל אני אוהב את השירים שלך יש לך אחלה שירים. בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שנכנסתי לפורום וקראתי את ההודעות שלך ובאמת התרשמתי מזה שאת מתייחסת בצורה כזאת יפה למעריצים שלך באמת כל הכבוד תמשיכי ככה

IloveC

New member
עזרה דחוף!!

ביום שלישי אני הולך להנחות תוכנית רדיו באירוע קיץ שבו יהיהו מאות אנשים , אני מעריץ גדול של סי ולכן חשבתי לשדר את שיריה , השיר האהוב עליי הוא ´´שושן פרא´´ החידוש הלוהט שלה ושל דני ליטאני.. אני צריך אותו דחוף עד יום שני.. מי שיכול לעזור לי דרך האינטרנט יבורך.. אני לא רוצה ללכת לקנות את הדיסק כי הוא אצל סבתא שלי באילת.. פליזזזזזזזזז תעזרו לי , אני רוצה להשמיע אותו ברדיו... שושן פרא.. דחוף!!

actress

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif ועוד משהו...

אנחנו הולכים להופעות אז תבוא...

ט י נ ה

New member
הי לבחור שסבתא שלו באילת ..../images/Emo24.gif

קבל חיבוק כי המייל שלך פשוט חמוד. אני חושבת שכשדרן רדיו מגיע לך סינגל מיוחד של השיר הזה ... ואני רק אומר לך שמתרוצצת עכשיו עוד גריסא שיש רק לי.... אותו שיר אבל בהופעה חיה עם אריק סיני ... בכל מיקרה אצרוב לך את שניהם והלוואי שירבו השדרים כמוך... חשוב רק להגיד משהו לגבי התמלוגים של השירים ,כשדרנית וותיקה ומנוסה אל תשכח לכתוב בר"שים את יוצרי המלים והלחן של כל שיר ולא משנה אפילו אם אתה משמיע פעם בשנה ... אלו התמלוגים שמצטברים ליוצרים ומזה הם חיים כן כן אפילו ניק קייב .... מס במשרד 03-6052226 שלך סי

IloveC

New member
סי יש לי בעיה..

אני משמיע את השיר ביום שלישי.. וזה אירוע חד פעמי.. בקיצור יהיו בו מאתיים אנשים בערך.. ואני רוצה להשמיע אותו.. וזה שידור של שעה וחצי.. אבל הבעיה שאני בוחר כל מיני שירים.. אבל לא הבנתי את הקטע של התמלוגים? אתם רוצים כסף? כי אין לי גרוש.. באמת שלא.. וסתם רציתי להשמיע אותו כי אני מת עלייך.. בקיצור אני צריך את זה דחוףףףףףףףףףףף אז אם תוכלי להעלות את זה לאינטרנט ולשלוח לי את הלינק בה בפורום את תעשי אותי הבן אדם הכי מעושר שיש.. או לאימייל [email protected] פליז.. אין לי גרוש לתמלוגים..אני יכול להגיד את השמות אבל באמת שאין לי כסף לשלם.. פליז זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מת עלייך בהצלחה

ט י נ ה

New member
הי עידו הלילה אהיה באילת -שושן פרא

הי עידו קיבלתי את ההודעות שלך אבל לא היתה לי שום דרך לשלוח לך את השיר שושן פרא באם פי 3 אני מורידה לנט שירים רק דרך מיכל ורק כאלו שאין להשיג יותר בחנויות בימים אלו ולכן הלילה אני מופיעה באילת אגיע לעיר בערך ב שבע בערב אם תתקשר למלון של הפאנץ ליין שזה הרודס אוכל לתת לך דיסק להשמעה מקווה שעזרתי סי

Noamush

New member
סי, את פשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת
את זמרת גדולה, אישה נחמדה, ואת גם מאוד יפה. לדעתי אישה עם מראה כמו שלך וכישרון כמו שלך צריכה ללכת לאירוויזיון וכמעט אם לא כל חברי פורום אירוויזיון, יסכימו איתי.

AlanisJunkie

New member
אין ספק בכך!

ואם תכנס לעמוד הקהילה של הפורום, בהודעות המומלצות יש קישור לדיון שערכנו כאן על נושא האירוויזיון.

actress

New member
../images/Emo41.gifמהסקר שנערך כאן נובע ש...../images/Emo41.gif

4 היו בעד ו 7 נגד השתתפותה בשנית בקדם אירוזיון הנה התוצאות

ט י נ ה

New member
וגם ללחוש שהגבול הוא השמים ...

הי צחי 24 תודה על המילים הכל כך חמות שלך. תשמע ,יש כבר ממש לחץ על השיר " רק מתוך שינה " אתה לא היחיד שמבקש אותו כבר כמה וכמה אנשים מפצירים בי לשיר אותו אז בקרוב אקח מופע בתיארטון תמונע ואעשה כל הערב שירים של פעם ,אלו של התקליט עם חור באמצע ... ומבטיחה לך מכלהלב לשיר לך את השיר הזה ובעיקר את המשפט הזה שבא לי עכשיו לעלות על עזריאלי ולצרוח אותו בכל הכח ... כיף שהצטרפת אלינו ... סי

צחי24

New member
את פשוט ענקית ../images/Emo24.gif

זה פשוט המשפט שאת שרה שאני הכי אוהב ובכלל המשפט הזה היה שם בשבילי בכל מיני רגעים בחיים שאני לא יכול עכשיו אפילו להתחיל לסקור אבל את כזאת מדהימה והתקליטים שלך שיושבים פה עם החור באמצע בחברת פינק פלויד, הביטלס ושאר ירקות רק משביחים את הספרייה שלי יותר ויותר. תודה לך על הכל.
עוד לפני עזריאלי אצלי כיכב כל בו שלום

למעלה