הודעות חשובות

hillator

New member
הודעות חשובות../images/Emo70.gif

ערב טוב לכולם 1. אבקש לא לפרסם פה תפקידים שאתם עושים בצבא ("אני השליש של בסיס X.." "כל מי שבחייל... ללחוץ 5" ) הדבר חורג מנהלי אבטחת מידע בצבא. 2. באמצעות הפורום אפשר להשיג טלפונים של יחידות מיון שונות ולשמוע מידע על תפקידים אבל אנחנו לא עושים פה תהליך מיון ומשיכת אנשים. 3. יש פה מספר מסוים של משתתפים שצריכים למתן את התגובות שלהם ואת טון הדיבור שלהם. מובן שהם מעוצבנים וכועסים על היחד שהם מקבלים וזה לגמרי ברור, אבל יש דרך להגיד דברים. בברכה הילה

hillator

New member
מתנדבים טיסים../images/Emo35.gif

קראתי על זה לפני כמה ימים בוחנים כרגע אפשרות לשלב מתנדבים בקורס טייס כמובן שיש לזה כמה השגות:
מדובר על שני מקרים: 1. חולה צליאק שנמצא במצב יציב(כלומר דיאטה דלת גלוטן מילדות בלי תסמינים) הנושא כרגע נבדק אחת הבעיות היא לוגיסטית לדאוג לו לאכול. לפני שכולם קופצים כאן "מה הבעיה אז נביא לו לחם ללא גלוטן בחצרים.." זה בעיה יותר לוגיסטית רצינית ולא בטוח שכדי לאכ"א להשקיע כל כך בשביל חולה אחד. 2. חולי אפילפסיה שלא סבלו מהתקף מאז גיל הגנון(נדמה לי שהם מגויסים היום על 45) חשוב לציין שהנושאים בבדיקה שכן אם קורה חס וחלילה משהו למטוס קרב באוויר במקרה הטוב הטייס ימות(במקרה הרע יקרו עוד דברים). מה שכן זה התקדמות חיובית.. אני בכלל חושבת שעבור אנשים עם בעיות שמיעה, צליאק וכ'ו צריכים לפתוח את הממר"ם או את העתודה שכן זה שמישהו לא שומע טוב זה לא ימנע ממנו להיות מהנדס טוב. בברכה

noboya

New member
כל הכבוד ובהצלחה לנו!

אני מסכים איתך, לי למשל יש כישורים להיות מהנדס ורציתי עתודה. אין לכם מושג כמה התאכזבתי כששמעתי שאני לא יכול כי אני מתנדב...

hillator

New member
שמע יש פה שני צדדים

אם דובר עם בן אדם שבמצב לא יציב אני מבינה למה לא לקחת את הסיכון ולשלוח אותו לשבע שנים לאוניורסיטה ללמוד רפואה.. אבל אן הבן אדם אלרגי לסומסום אני בטוחה שהוא יסתדר

הצבא פוטר אנשים על בעיות מפגרות

אני יודעת שיש פטורים הגיונים אבל לי נגיד כל חיי לא הפריע לי הבעיה שיש לי לקחת כדור ביום לא הפריע לי הצבא בעצמו לא נירא לי בטוח מה יש לי כי כל ועדה רפואית שיש לי שואלים אותי שאלה לא קשורה חדשה. אנשים כמוני אין באמת סיבה שלא ילכו לעתודה ממרם וכו

hillator

New member
בידיוק

בסופו של יום הם עושים שיקולים כספיים.. הרי ברור לכולנו שלהחזיק חולה צליאק בקורס טייס ידרוש מהם להביא כל יום לבסיס לחצרים מנות מיוחדות והם לא רוצים לעשות זאת

DeadlyRose

New member
בדיוק!

אני צריכה להתחיל קורס של חמ"ן עוד שלושה שבועות והם מורחים אותי בגלל הבעיות הלוגיסטיות האלה. אני חולת צליאק כבר חמש שנים ומשהו, במצב סופר יציב ובלי תסמינים.. ועדיין צה"ל לא מוכן לקחת אחריות.

daniel1O

New member
הילה יש לי שאלה

האם מתנדב נפשי יכול לשרת במשטרה הכחולה? פשוט יש לי שכן שפעם הציע לי לעזור לי לשרת בתחנה שלהם.. אז חשבתי אולי לדבר איתו שימשוך אותי אליהם ואז זה יזרז לי את התהליך רק בשביל להתגייס ומשם לעבור תפקיד!

hillator

New member
תגובה

משרתת בעל סעיף נפשי יכול לשרת בכל חייל(פרט אולי לשב"כ) פשוט תלוי באיזה מקום. נגיד בחיל הים לשרת בתור משהו שלישותי הוא יכול אבל להיות בלב האקשן של מודיעין חיל הים לא כי שם יש מידע מסווג.

daniel1O

New member
הילה עוד שאלה

אני חשבתי אולי לנסות לעשות משהו שיקבלו אותי בחזרה כמו כל חייל רגיל ולשרת 3 שנים,האם זה אפשרי? מה הפרוצדורה כדי לעשות זאת?

hillator

New member
תשובה

לא ההית בשירות? אז הפרוצדורה היא לערער על הסעיף הנפשי שנקבע לך 21 בגללו. כלומר ניתן להגיש ערעור עד 30 יום ואז יבחנו את התיק מחדש ויחליטו האם לעלות לך לפרופיל מתאים לשירות (45). ההיתי ממליצה לך להתייעץ פה army.co.il הם נוטים להבין בזה. כמו כן אני כמעט בטוחה ב100 אחוז שאם יעלו לך פרופיל עדיין ישאירו לך סעיף נפשי ככה שכל הנגיעה בחומר מסווג תהיה בעייתית עדיין. שוב אבל תתיעץ איתם כי הם משרד עורכי דין שמבין בכל הנהלים על ערעורים כאלו בצבא.

daniel1O

New member
אבל עברו יותר מ 30 יום מאז שקיבלתי את הפטור

עבר הרבה זמן האם עדיין אני יכול לערער?

hillator

New member
תברר באתר שנתתי לך

אין לי את כל המידע הרפואי בתיק ואני לא עורךדין או רופא אז אני לא רוצה להגיד דברים לא נכונים

למעלה