הודעות חשובות

wildspirit

New member
הודעות חשובות

נא לא לשרשר לכאן הודעות תודה

wildspirit

New member
../images/Emo166.gif סדנה וירטואלית מגן ../images/Emo165.gif

יום שני בערב יוצא ערב יום הזיכרון ועל כן לא תתקיים סדנה בפורום לכן ביום ראשון הקרוב בשעה 21:00 נקיים סדנה מיוחדת ליום העצמאות בסדנה נלמד להכין תליון מגן דוד בהדרכתה של שלולית3 כך שתוכלו להתקשט בערב כשאתם יוצאים
וכמובן ביום למחרת ולמחרת ולמחרת
החומרים לסדנה: 36-חרוזי סברובסקי גודל 5- צבע א 12-חרוזי סברובסקי גודל 5-צבע ב. חוט דיג 0.25 באורך 1.25 מטר. והמגן דוד הרי הוא לפניכם

wildspirit

New member
../images/Emo124.gifקניה מרוכזת של חרוזים

עידית ואני מבררות לכם על אפשרות לקניה מרוכזת של חרוזים במחיר מוזל. אך לפני שנעשה את כל העבודה של משא ומתן לגבי מחיר עם הספקים השונים אנחנו רוצות לברר קודם: 1. האם יש בכלל רצון מבחינת חברי הפורום לעשות קנייה כזו, ובהתאם לכמות האנשים שישלחו לנו מסר נוכל להחליט על כך 2.סוג החרוזים המוצע הוא סברובסקי ו מולטיקאט בגדלים 4, 5, 6, 8
יש לשלוח מסר (אך ורק במסר) עם כל התשובות הרלוונטיות אל עידית או אליי בנושא עם כותרת קניה מרוכזת של חרוזים

night mistress

New member
מפגשי חריזה-נא להיכנס..../images/Emo181.gif

מפגשי פורום בפתח..כל מי שמעוניינת להדריך או לנדב את ביתה -נא לשלוח לי מסר.. כמו כן אני אשמח לשמוע הצעות לגבי תחומים שבהם הייתם רוצים לראות הדרכות..
על כל מפגש תינתן הודעה של שבועיים מראש,ההרשמה תהיה על בסיס כל הקודם זוכה וישתתפו רק מי שפעיל בפורום.. מחכה לכם..

ב ק ה

New member
מוכנה להסביר סריגת צמידים

במסרגה אחת והייתי רוצה ללמוד הכנת קבושון (תליון וטבעת)

Lilach434

New member
אני מאד אשמח להשתתף בסדנאות../images/Emo9.gif

אני נורא נורא רוצה ללמוד לסרוג, אבל לא סריגה שהחרוזים צפופים-צפופים, אלא סריגה שהם במרווחים וגם כזו שזה נראה כמו 'רשת' כזו בסוף, ולפעמים יש בתוך הרשת חרוזים בין לבין, לא יודעת אם הסברתי את עצמי טוב
אם יש משהו שירצו ללמוד אני מוכנה ללמוד אותו בעצמי ואז להעביר לכולם

wildspirit

New member
ערב יום הזכרון יוצא ביום שני בערב

לכן החלפנו את יום הסדנה ליום ראשון ברור שנכבד את היום הזה...

מפגשי חריזה

בוקר טוב אני הייתי מאד מאד מעוניינת ללמוד סריגת שרשראות ספירלה כמו ששולי90 הציגה את השרשראות המאלפות והמדהימות שלה.

למעלה