הודעות יום שני [= נא לשרשר לפה את כל מה

hadarzi

New member
רעיון קטן

אני לא יודעת אם חלקכם זוכרים אבל פעם היה משהו שקראו לו המורדים וזה היה הדבר הכי ענק בארץ לתקופה של איזה 3-4 שנים. היה פשוט מטורף פה. לפני איזה כמה זמן אני וחברות שלי ישבנו אצלי וחברה שלי הייתה על המחשב ומצאה פול שירים של המורדים וקטעים מהסדרה וכל מיני הזויים כאלה מהתקופה הישנה הזאת. ומאז אנחנו פתאום שוב שומעות את השירים וזה פשוט נוסטלגיה. רציתי להמליץ לכם לעשות איזה עיתון נוסטלגיה שחוזר איזה 5 שנים אחורה. שיראה על מה אנחנו (מי שעכשיו בצבא/י"ב/י"א) גדלנו ויתח עולמות אחרים חוץ מ-היי סקול מיוזיקל שפתאום (בדיליי של שנתיים) המדינה נזכרה להיכנס אליו..(כיתות ז-י'). מקווה שתחשבו על ההצעה הזאת.. זה יכול להיות עיתון ממש שולט!!

Michaln22

New member
סוף כל סוף....אהה... היי!!

היי=] אני ממש שמחה שמעריב לנוער פתחו פורום בתפוז=]
ורק שתדעו שפתחתי משתמש בתפוז רק בגלל זה..!!

שחף שלר

New member
המורדים

הי, אני ממש אהבתי את הרעיון, בעיקר כי המורדים היו מעולים, לפי דעתי הטלנובלה הכי טובה עד היום,לפחות שאני ראיתי.

סער ג1

New member
היי. אנחנו ממש שמחים שפתחת משתמש רק בגללנו.

תיהני כאן.

amit678

New member
המורדים באמת סדרה מעולה!!!

ועכשיו שמו פרקים של הסדרה בVOD ככה שמלא אנשים חזרו לזה...מלא חברות שלי פשוט רואות את הסדרה מההתחלה... זה רעיון ממש טוב

naama444

New member
את אני במקרה?

חחח זה בדיוק מה שעשיתי עם שתי חברות שלי לפני כמה זמן... זה פשוט מעולה, את עוצמת עיניים וחושבת שאת רואה המורדים עכשיו או משו... בהחלט נוסטלגיה בלתי רגילה. תנסו

mor000

New member
הודעות יום שני [= נא לשרשר לפה את כל מה

שלא קשור לשאר הנושאים שכבר נפתחו

nivl1

New member
2 להקות רוק וזמרת פгלנית אחת

הי למי שמחפש להקות רוק אני יכול להמליץ לו על silverstein ו-flyleaf (במיוחד את השיר so sick) . וגם יש זמרת פופ מפולין ששמה doda. אהבתי את השיר שלה ששמו katharsis.אתם יכולים למצוא אותם בyoutube במיוחד את doda (שהיא יפה מאוד).תהנו.

shining lass

New member
אחלה של פורום...תתחדשו:p

אחלה של פורום + אחלה של צוות וכתבים + עם עוד חידושים באתר = סה"כ _______________ האתר הכי שוווווווה בעולם :)

mor000

New member
תודה רבה [=

הצוות מוסר לך תודה החידושים בפורום מגיעים בכל יום ראשון ושלישי\רביעי מוזמנת להציץ וכמובן דיונים מגניבים ושווים וכאלה וסה"כ==> המערכת כולה צמרמורות מתגובתך מקווים שתמשיכי לבקר פה, להגיב ו....סה"כ? להנות. ד"א אני מור הבדלה כ"נית במעריב לנוער ומנהלת הפורום יחד עם סער גיט המהולל. סופשבוע נעים!

nofarhyafa

New member
אההה המורדים!

איזה תקופה מטורפת! כל האנשים הכי הגיוניים ורציניים שיש, בעצם מתכחשים לעובדה שרק לפני 3-4 שנים הם היו עוקבים אחרי ארבעה ארגנטיניים מסכנים לכל מקום ומגיעים לשדה תעופה בצרחות "בנחמין! פיליפה! אההה" האמת שכמו שכולם אמרו פה על המרתון זאת ההמלצה הכי טובה לכל מי שמתגעגע- מרתון המורדים בVOD זה פשוט דר מעולה להנות עם חברים, לצחוק קצת על איזה מפגרים היינו שהיינו מכורים לזה, אבל ם להיזכר למה כל כך אהבנו תסדרה הזאת... כיף חיים,מומלץ לכולם!

hadarzi

New member
אני יודעת שיש בVOD

אבל סתם נראה לי נחמד לעשות ספיישל כזה על כל הדברים הישנים.. לדוגמא המורדים,קטנטנות,בובה פראית..לא יודעת כל מיני סדרות שפעם היו ועכשיו בקושי זוכרים אותם

amit678

New member
בעיניי...

הרעיון לכתבה על המורדים שהצעת אפילו יותר מגניבה מאם זה סתם היה לפני 5 שנים כי עכשיו בזכות הVOD זה חוזר ובענק!!!

המורדים זה פשוט אחד הדברים..

הייתי מכורה,מודה
כ"כ אהבתי את מנואל ומריצה ח איזה נוסטלגיה
רעיון מגניב לגיליון.. הויאודי-המצאת המאה

למעלה