הודעות לא כל כך משמחות
אנשים יקרים, לאחרונה נכנסתי לתקופה די עמוסה (באופן חיובי כמובן
) בחיי... (לימודים, עבודה חדשה, תהליך מעבר דירה). לצערי כל השינויים האלה כמעט ולא משאירים לי פנאי להשקיע בפורום הזה כמו שמגיע לו שישקיעו בו. בלב כבד התחלתי לחפש מחליף/פה ראויה וגם מצאתי. פניתי לפני מספר ימים למי שאחראי על אשכול מוזיקה בהנהלת הפורומים (יוני) ועדכנתי אותו כי ברצוני לפרוש מניהול הפורום והודעתי לו שיש מחליפה. לצערי הרב תגובתו בנושא הייתה הדבר שממנו חששנו וניסינו להימנע בשנה האחרונה.... הוא הודיע לי כי עקב הפעילות הדלה בפורום הוא לא מוצא לנכון להשאיר אותו פתוח
יותר מזה...הוא אמר שבכוונתו לסגור את הפורום עוד השבוע . ביקשתי ממנו שידחה את סגירת הפורום עד סוף החודש על מנת שנוכל להערך מחדש (אולי לעבור למערכת פורומים אחרת?) או לפחות ליידע את מי שצריך לדעת... אז הפורום ייסגר ב-31/10.
חשוב לי לציין שלפני כמה ימים הוא שוחח איתי טלפונית כדי לבדוק מה קורה עם הפורום...ואמרתי לו שבגלל החגים, כולם היו בנופשים וחופשים ואני מניחה שהיה פחות זמן להיכנס לפורום. הסברתי לו שאני בעצמי הייתי בחו"ל במשך שבועיים... בעבר גם ניסיתי להסביר לו שבפורומים מהסוג הזה לא אמורות להיות מעל 300 הודעות בחודש כמו שהם מצפים.... זה לא ממש עזר כנראה. בקיצור, חברים... נכון לעכשיו הפורום עומד להיסגר ממש בקרוב. המצב הזה מאד מאד מאד כואב לי...אבל כמה שניסיתי להעיר את הפורום הזה, זה לא ממש עזר כך שבאיזשהו מקום אני גם מבינה את הצד של הנהלת הפורומים. לצערי הם מעדיפים להסתכל על כמות הודעות ולא על איכות. זוהי לא הודעת פרידה רשמית (אך עדיין עצוב לי)...אחרי הכל יש לנו בערך שבועיים עוד להיות פה. תגובות, רעיונות, הערות , הארות - יתקבלו בברכה.
אנשים יקרים, לאחרונה נכנסתי לתקופה די עמוסה (באופן חיובי כמובן