הודעות לא קשורות

• פותח הנושא tulie
  • פורסם בתאריך

tulie

New member
הודעות לא קשורות

היום נמחקה הודעה שהכילה קישורים לתמונות קשות מאוד של הפיגוע בירושלים. אין לי בעיה עם הודעות שלא קשורות לנושא הפורום כל עוד הן לא עוברות את גבול הטעם הטוב. הודעות שעוברות על הכללים ימחקו.

oren102

New member
אינטרס משרד החוץ והנודניקית המתמידה

בושה וחרפה נכנסתי לאתר בתור סטודנט - לתואר שני במידענות באוניברסיטת בר- אילן....האתר הזה לא רק שלא מצליח להנהל באופן יעיל ומסייע יש בו רק שטויות ברמה גבוה כל מיני אמירות וסיסמאות נורא משעממות. החשוב ביותר זה שפשוט את לא יודעת מה היא הגדרת הפורום (מציע לך בתור התחלה לעשות את הקורסים של דולינסקי שלב ראשון אינטרנט ואח"כ אולי אינטרנט למתקדמים) - בגדול פורום נועד לאנשים בעלי אותו עניין או סטאטוס אך הוא לא נועד אך ורק למטרות הללו אלא גם למטרות אחרות בו אנו יכולים להעביר מסרים ולנצל את הבמה (בין היתר למטרות לאומיות- וזה ממש לא קשור לימין או שמאל) אבל את מקבלת החלטות בשם עצמך.... נראה אותך מבצעת שאלון בין משתתפי הפורום ושואלת אותם אם היו מעוניינים לקבל את המסר של משרד החוץ הפורום. כך אגב אנו עושים שרות למדינה כי אנו חושפים את הסרטון ליותר ויותר עיניים ולא רק לאלו שנכנסים לאתר של משרד החוץ. אבל כמובן את מחפשת לעצמך את הפרובקציות והשלטנות....וכואב מאוד שאת מורידה לינק כה חשוב על דעת עצמך והחלטתך האישית (למרות שבמשרד החוץ עמלו פסיכולוגים ואנשי תקשורת טובים וכישרוניים פי אלף ממך והחליטו שהתמונות הם אמנם קשות אך יש בהם כדי לסייע למטרת האומה. כדאי מאוד שתשפרי את המודעות האישית שלך לגבי נושא ניהול פורום והבנתו ולא להיות נכנסת לפורום על תקן מצחיקה ומשעשעת. אגב אם תשכלי לעשות זאת את תגדילי פי כמה את אחוז הנכנסים לפורום (שיכנסו מתוך עניין) ובכך הפורום יהיה יותר יעיל ויותר מעניין. מציע לך לא לענות לי- זה ממש לא יהיה חכם ואף יעיד על בורות.... תאמצי את מה שכתבתי זה יהיה הרבה יותר חכם......

g i g o

New member
רד ממנה האתר מנוהל בסדר גמור

מה אתה רוצה מחייה ? הפורום הזה נועד ללימודים וזה נחמד שאתה לא צריך לחפש מה שאתה צריך בין שלושים פריטים שונים שאינם קשורים ללימודים. על אלה האחרונים אפשר למנות החלפת דעות, סיכומים, ביקורת ושבח אך אין פה מקום לנושאים שיש מספיק אתרים וקהילות אחרות שעוסקים בהם. אם אתה רוצה להראות או לקדם דבר מה ראשית חכמה עשה זאת במקום בו אין משוכנעים. כנס לפורום של לימודי מידע בבקרלי או באוקספורד ושם קדם עניינך האישיים או הלאומיים. מכל מקום טולי (who ever u r) המשיכי במלאכה.

chayahd99

New member
נדמה לי שהתכוונת...

נדמה לי שהתכוונת לטולי ולא לי, כי אני כבר לא מנהלת את הפורום.

יש פורום פוליטיקה לעניין הזה

אם אקטואליה מעניינת אותך והיא אכן חשובה במדינתנו יש פורום אקטואליה כמעט בכל פורטל...נסה שם בהצלחה

oren102

New member
סע סע חפש פורום לילדים

מה אתה מתערב מאיפה צצת,פשוט מדהים לראות עד כמה אתם לא מבינים את העניין לא באתי מראש להתנגח פוליטית אלא העליתי פה קישור מסוים. המטרה של משרד החוץ היא שכמה שיותר אזרחים יתוודעו לסרטון הזה - ובכך לא נישלם המטרה היא להעביר לכמה שיותר אנשים בארץ ובחו"ל. לטובת העניין כמו רבים טובים אחרים ניצלתי כל פורום ובמה בכדי לבצע את המעט שאפשר בכדי לקדם בכל זמן את האינטרסים של המדינה. יש כאלה שנכנסים לפורום קוראים ואם מעניין ורוצים לעזור הם מורידים את הלינק וממשיכים בתהליך....ישנם אחרים שרוצים לעורר מהמומות והרבה רעש...הבעייה היא אצל אלה.אגב זה לא אקטואליה - אקטואליה זה ענייני היום יום שאתה מעלה אותם בפרוטרוט. כאן העלינו לינק חשוב למאבק באנטישמיות- ומלחמה בפעילות האנטי-יהודית ביום יום.....אגב מדהים לראות שבאוניברסיטת ת"א התגובות ללינק היו לגמרי לגמרי אחרות...ולא בגלל דעות פוליטיות אלא רק בגלל הבגרות וההבנה לעניין הרציני....תחשבו לפני שאתם עונים.....

taminoi

New member
oren102 - מי שלא מבין זה אתה!

מבלי להתיחס לסגנון הכל-כך עדין שלך, שגם הוא לא מקובל בפורומים מסוג זה אלא באמת אופייני לפורומים בנושאי אקטואליה (לשם אנשים הולכים כדי לצעוק ולשמוע את עצמם, וזה בערך מה שאתה עושה), עקרון ראשון בעולם הפורומים הוא שמנהל הפורום מגדיר את מטרותיו ויש לו סמכות מלאה לנהל את תכני הפורום וההודעות המוצגות בו. אתה לא רק שלחת הודעה שאינה כ"כ רלוונטית - וזה לא חטא גדול, סתם טעות שניתן לעבור עליה לסדר היום - אלא ניצלת את הפורום לנאומים חוצבי להבות ועלבונות אישיים, וזה כבר ממש לא לעניין. הגדרת הפורום במכתב הפתיחה היא: "זהו המקום לשאול את השאלות הבוערות (יותר ופחות) בכל הנוגע ללימודים במחלקה, קורסים, מרצים, מטלות, סיכומים, מאמרים, מקומות עבודה וכל דבר אחר הקשור ללימודים במחלקה שיכול לסייע לכם ולסטודנטים אחרים, התוהים על אותו עניין בדיוק." הבנת את זה, ברוך? מציעה שנסיים את הויכוח ברוח טובה ונחזור לעניין שלנו - ההרצאות, המבחנים ומה שביניהם. בהצלחה לכולנו, תמי נויטל

kerenkk

New member
אורן חמוד נראה אותך גבר במציאות !!

אתה באופן ססטמטי מפריע לנו כאן הפורום הזה לא נועד לצרכים שלך ואם תמשיך ככה ,אני אציע להחרים אותך מכאן,כך שלא תוכל לשאוב מכאן חומרים שאתה צריך ואם כבר אתה כ"כ רוצה (ואני מצטטת) "לקדם את האינטרסים של המדינה" אז בוא נראה אותך גבר:ספר לנו מי אתה,כך שכשנראה אותך "במסדרונות" המחלקה למידענות נוכל לעזור לך עם המטרה שלך,להגיד שלום ולהתבטא בצורה מלאה יותר. ובכל אופן אני מציעה לך לנסוע כמה פעמים בשבוע לאוניברסיטת ת"א כדי שיהיה לך עם להזדהות ולממש את הצורך בחברה של בוגרים.

diklapil

New member
המטרה של משרד החוץ

בניגוד למה שציינת-המטרה של משרד החוץ בהפצת הסרטון היא לא שכמה שיותר אזרחים בארץ יראו אותו, אלא להפיצו כמה שיותר בעולם. מבלי להכנס להסברים מדוע הפורום הזה הוא בפירוש לא המקום להפיץ את הסרטון הזה, (כאדם שלומד מידענות, ואמור להבין בתקשורת בסיסית-אתה אמור לדעת מהן מטרותיו ויעדיו של פורום...מכל סוג שהוא....) אתה צריך להבין דבר אחד, אין שום סיבה להמשיך ולזעזע אזרחים בארץ בסרטונים כאל ואחרים,כיוון שחיים את המציאות הבלתי שפויה הזו באופן רציף.

o l p

New member
במקום לברך

את מי שיזם אתר כ"כ מועיל לסטודנטים במחלקה, אתה סתם משמיץ. אנשים רבים גם מתארים מתקדמים, נעזרו ונעזרים בפורום ביעילות. כפי שנכתב, האתר אינו רשמי של המחלקה. בידך הברירה, להקים פורום או בלוג משלך, או להשאר ולהודות שיש מי שעושה עבורך את העבודה. כסטודנט לתואר שני מצופים ממך יותר בגרות איפוק והערכה. איך לא שאלת איך סטודנטים למידענות לא חשבו עד היום על הקמת פורום מעין זה? ריבוי המשתמשים בפורום מצביע על יעילותו. טולי - יישר כח גדול!

greywolf

New member
יש מנהלות שהיו מוחקות לך הודעה כזו

מה שלא מלמדים כנראה בקורס אבל לומדים אחרי כמה שנים בפורומים ב"תפוז", הוא שביקורת בונה רצוי להעביר ב"מסרים אישיים".

greywolf

New member
שמעתי על הפורום...

וכבר אילניסט, באתי מ"סטודנטים" הסמוך לאחל הרבה בהצלחה!

למעלה