הודעות לדואלסטאר>

olsen cool

New member
הודעות לדואלסטאר>

רוצים למסור להם הודעה/בקשה?שרשרו לכאן את ההודעה שלכם ביחד עם השם שלכם(לא צריך שם משפחה)ואני אשלח להם את זה במכתב הבא,אפשר לכתוב גם בעברית.

0rin

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo68.gifהנה..:

אורין - Orin אני מקווה שאין טעויות.. אם יש אז אשמח שתתקני.. I have a feel that Israel not interesting you.. why? we dont different from another country in the world. never Mary-Kate&Ashley mention Israel in interview or comming to Israel ...why always just Paris, London, New york and more i sure that MKA doesn`t want to lose a huge of Israeli fans .or just to disappoint us !please do something ...t`s very important for us !remember WE ARE DON`T DIFFERENT ,for you .Orin Uyvari

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהממ מתקנת לך../images/Emo9.gif

אם לא אכפת לך
I have a feeling that Israel doesn't interest you. Why? We are not different from other countries in the world. Mary Kate and Ashley never mention Israel in interviews and never talk about coming to Israel. Why is it always just Paris, London, New York etc? I'm sure that Mary Kate and Ashley don't want to lose their fans in Israel and neither to disappoint us. Please do something! It's very important for us... Remember! WE'RE NOT DIFFERENT! Yours, Orin Uyvari​
יש מצב שגם לי יש שגיאות, אז שעוד מישהו יעבור על זה

SummerSpirit

New member
מה עם לטעון שהן גזעניות?

זאת פלאן בי או שאת רוצה להכניס את זה במכתבים עכשיו?

mayosh4

New member
למה שזה ישכנע אותן לוא לפה??

או.קי.. תעשי קצת נחשוב עם עצמך, אני כבר הגעתי למסכנה שהן לא יבוא למקום שאומרים עליהן דברים רעים! הן באות למקומות שמעריצים אותם.. וחוץ מזה מה את חושבת שכל הזמנה הן ישר קופצות? זה לא תלוי רק בהן, אם הן יבואו זה לא יהייה לחופשה אלא ליחסי ציבור לזה קצת יותר מורכב זה דיי ברור שלמפורסמים יש לו"ז צפוף! וזה דבלי להתחיל לקלל אותן כי: א. זאת שיטה מטומטמת לשיכנועה. ב. זה לא יזיז להן, אם הן ישבוא אז הן יעשו טובה לנו לא אנחנו להן!

Neta lli

New member
אני חושבת שאתן צריכות להיות

יותר אופטימיות, יכול להיות (בעצם רוב הסיכויים) שהן באמתלא יגיעו לארץ, כי באמת עדיף להן ללכת למדינות גדולות שיש בהן יותר פרסום. חוץ מזה, מי כאן אומר עליהן דברים רעים? זה לא שאנשים בישראל שונאים את מרי קייט ואשלי, ולפי מה שאני זוכרת מישהי פה אמרה פעם שכן שיווקו תמוצרים שלהן בישראל אבל לא היה להם ביקוש!!! יכול להיות שהם יסכימו לערוך ראיון טלפוני וגם אם לא, אין סיבה שתתנפלו פה על אף אחד, כל מי שכותב פה מכתבים ומתקשר כל הזמן רק מנסה לעזור לנו באמת להשיג משהו.. (אני מצטערת אם זה יצא פוגע במישהו, לא התכוונתי!)

olsen cool

New member
תראי לא צריך ישר להגיע לדברים כאלה

אז כן דיברתי על זה לפני חודש אבל עכשיו אני לא חושבת שכדאי להתחיל בזה.

למעלה