הודעות להתייחסות- אני מנותקת....

נונינה1

New member
יותר מדי טיפולים ?

קשה לאמר מבחוץ מה זה יותר מדי. אני חושבת שצריך להשאיר לכל ילד זמן "פנוי" גם אם הוא נראה מבוזבז ולא מנוצל לשום דבר מקדם. הילדים שלנו צריכים גם זמן לנוח, לעבד את מה שעברו, ולנסות לחוש מה זה זמן פנוי. אם הילד בגן רגיל אז כל הטיפולים הם אחה"צ, וחשוב להשאיר זמן ללכת לגינה, ולהצגה, ולראות טלביזה, ולרבוץ קצת בבית. נשמע שהילד שלך מועסק כל יום במשהו כולל ספורט (שחיה) וטיפולי של ריפוי בעיסוק שגם עוסק בתחום הפיזי. אם את רואה צורך לשים דגש מיוחד על התחום הפיזי אז אולי יש מקום לספורט בנוסף, אם לא, נראה לי שאפשר לוותר, או לדחות את הנושא, או להחליף את השחיה בספורט......

שושרוז

New member
דרושה קלנאית תקשורת

אנו מחפשים ק תקשורת לילדינו שמתחיל למלמל מילים מי ששידוע לו על מישהי טובה שיעדכן אותנו אנו מאיזור המרכז ואיזור רחובות תודה

RakefetA

New member
../images/Emo53.gif שאלתי ולא עניתם- התיעצות אס'

שלום, יש לי ילד בן 4.5 שאובחן בגיל 3 כ PDD תפקוד גבוה not excluding Asperger ובגיל 4 כאספרגר. הוא בגן רגיל, מטופל ע"י קלינאית תקשורת מזה כשנה וחצי פעם בשבוע וסייעת 2 ש' ביום. הוא כמעט ילד רגיל- נתפס ככזה ע"י סביבה חיצונית, ומאוד השתפר מאז התחיל להיות מטופל. יש לו בעיות קשר עם ילדים אחרים, אבל זה הדבר היחיד. הוא יודע קרוא וכתוב שוטף, וקורא גם באנגלית - ואנחנו לא דוברי אנגלית בבית. הוא לימד את עצמו. (היפרלקציה)... האם לדעתכם צריכה לילד כזה בעיה מיוחדת אם נהגר לארץ אחרת? בודאי שיהיה לו קשה עם השינוי, אבל לא יהיה לו קשה מאוד עם שפה. מה דעתכם? אנחנו רוצים להגר, לא יודעים עדיין לאן ומתי. האם ביטוח רפואי בארצות אחרות יהוה בעיה? מה עם חינוך ושילוב? זה כמובן שונה מארץ לארץ, אז האם אתם יודעים- ארה"ב, קנדה, אוסטרליה, הולנד? (לדוגמה). אשמח לכל דעה, לא רק מניסיון אישי. תודה

הודעות להתייחסות- אני מנותקת....

שלום לאנשי הפורום היקרים, עקב תקלה ההולכת ומסתבכת במחשב שלי, אני מנותקת מהפורום, לצערי... נעזרתי במחשב של שכנה כדי להכנס ולעשות קצת סדר. לאלי היקרה, את יכולה לרשום את הודעותייך ברצף מבלי לשרשר כל רגע הודעה חדשה????? כולם עושים זאת כאן ואין ספק שגם את מסוגלת אם תתאמצי קצת... במקום לעלות למסך העליון וללחוץ על הוספת הודעה חדשה, פשוט הכנסי לשרשור קיים הרלוונטי עבורך ולחצי על הוספת תגובה. תודה רבה!!! אני מקבלת בברכה את הרעיון של אמא של יולי להתארגן יחד ולהלחם על זכויות ילדינו. גם אני אוכלת קש בכללית ומשלמת הכל לבד... השאלה היא אם יהיה צריך להלחם עבור כל קופה בנפרד, או שאפשר יהיה לעשות זאת עבור כל הקופות? כדאי לבדוק זאת מראש- ובתיאום עם אלו"ט ומשרד הבריאות.

נונינה1

New member
רקפת - אני אנסה לעזור.........

1. כל "החלפה עולם" היא משבר עבור כל ילד ועל אחת כמה וכמה לילדנו הרגישים יותר. יחד עם זאת דוקא לאור הענין והיכולת שבנך מגלה בשפות הנושא הזה יכול אכן להקל עליו. 2. לגבי הלאן. אני אכן הייתי מבררת מראש בארצות שהייתי שוקלת מה הולך להיות המעמד שלי שם ומה הזכאויות. בייחוד עם אין לכם את האמצעים הכלכליים לשלם הכל לבד. 3. עוד נושא הוא רמת ההתפתחות של כל מדינה בתחום התמיכה בילדים כמו שלנו. וגם זה ניתן לברר מראש וכדאי. בארצות שהנושא לא מפותח ומטופל יהיה קשה יותר למצא מטפלים טובים. את יכולה לפנות לשגרירויות של המדינות בארץ למשל לקבלת מידע. גם לגבי שיטת ביטוח הבריאות במדינה למשל. לי אין ידע אישי בנושא.

למעלה