הודעות לפורום לידיעתכם.

הנחיית הקבוצה

שלום לך נונינה ותודה לך על תגובתך סליחה על התגובה המאוחרת הקבוצה תעבוד לפי תוכנית מאורגנת ומגובשת של מפגש שבועי בן שלוש שעות בששה מרכזים שונים. התוכנית פותחה על ידי הגר ארד אם תרצי פרטים נוספים יותר מקצועיים -כדאי לשוחח עם ירון פרנק מנהל המרכז אשמח אם תכתבי לי דוא"ל אישי ואתן לך גם את מספרי הטלפון שלי ושלו

קבוצה לפיתוח מיומנוית חברתיות

מתארגנת קבוצה חדשה לפיתוח מיומניות חברתיות לילדים בגילאי 8-9 במרכז מ.ה.ל.ך בגן שמואל. הקבוצה תהיה שניה לקבוצה בגילאים האלו שכבר עובדת ומתפקדת היטב, ולקבוצות בגילאים בוגרים יותר. המעוניינים - אנא צרו קשר לפרטים נוספים-

הודעות לפורום לידיעתכם.

אני מצרפת כאן הודעות ומברכת את כולכם בשבת שקטה ומאושרת- וקצת שלווה. גם לנו היה שבוע קשה עם בי"ח, אינפוזיות וצרות, אך מתאוששים שוב. אני משרשרת לכם הודעות לידיעתכם, כי הן בורחות מהר מן המסך.. שבת שלום

לא היה כלום בערוץ השני- האם היתה

אולי כתבה בערוץ ראשון- או שזה נדחה לתאריך אחר מפאת האירועים ה"חמים" בתקשורת? נשמח למידע עדכני. תודה

לתלמה-היתה כתבה בערוץ 1

והכתבה לא היתה מעודדת במיוחד על אוטיסטים והתקציב שלא משקיעים בהם וסיימו את הכתבה במשפט הידוע"כסף שלא ישקיעו היום ישקיעו הרבה יותר בהוסטלים בשבילהם בעתיד"והתשובה היתה לא לעניין אמרו תודה לאלו שתורמים אבל לא התייחסו לעצם העניין מה המדינה תעשה. דיברו עם נציג מהעמותה בסיכוןשהם מתקיימים בעיקר מתרומות ובגללהמצב היום גם התרומות ירדו. לא ראיתי ממש מההתחלה אבל ראיתי 2 בנים תאומים שהאמא היתה צריכה להחליט איזה ילד ילך לגן מיוחד היה רק מקום אחד,לתת החלטה כזאת לאמא זה נורא,בסוף הם קבעו בשבילה.ולילד השני עדיין לא נמצאה מסגרת

מי ראה ומכיר את האמא מהתכנית בערוץ

הראשון? נראה לי שזה ממש שערורייתי שהיא צריכה להחליט על מי יכנס למסגרת ומי לא. מי שיודע איך להגיע אליה מוזמן ליצור עימי קשר במסר. תודה.

כתבה בערוץ 2

אני צפיתי בערוץ 2 מהשעה 17:15 עד 21:00 ולא הייתה שום כתבה על חיסונים האם התבלבתי ביום. קטרין

צפרירית, חיכינו וחיכינו ו...

לא היתה כתבה, מי המקור שלפיו שמעת שזה צריך להיות ביום שישי ב-19:55? בכל אופן במידה ויהיה ידוע לך על תאריך חדש נשמח אם עדכני אותנו.
אירית.

למעלה