הודעות מהפורום הרשמי 2 הודעות של יובל אוי ואבוי דיווחים מהחזית תהנו
ט טולייצ New member 6/11/05 #1 הודעות מהפורום הרשמי ../images/Emo55.gif 2 הודעות של יובל אוי ואבוי דיווחים מהחזית תהנו
H horse girl1 New member 7/11/05 #12 ג'יי והחתול שחור ושורט...../images/Emo79.gif טוב הוא צריך להתגונן מפני יובל. אבל יפה הוא למד את זה מהר
ג'יי והחתול שחור ושורט...../images/Emo79.gif טוב הוא צריך להתגונן מפני יובל. אבל יפה הוא למד את זה מהר
א אפרת 3 1 New member 6/11/05 #4 יובל שפריר ../images/Emo99.gif הוא היה בזבובים ועכשיו הוא מתופף של פיטר (רוט) ד"א, אין מצב שהוא כתב תהודעות כי אין שגיאות
יובל שפריר ../images/Emo99.gif הוא היה בזבובים ועכשיו הוא מתופף של פיטר (רוט) ד"א, אין מצב שהוא כתב תהודעות כי אין שגיאות
א אפרת 3 1 New member 6/11/05 #6 ../images/Emo26.gif "המפיק המוסיקלי הוא יובל שפריר שהפיק גם את "זמן סוכר" ו"שדים" של איפה הילד, את הראשון של ירמי קפלן, האחים פורטיס, הזבובים ועוד מלא מלא."
../images/Emo26.gif "המפיק המוסיקלי הוא יובל שפריר שהפיק גם את "זמן סוכר" ו"שדים" של איפה הילד, את הראשון של ירמי קפלן, האחים פורטיס, הזבובים ועוד מלא מלא."
ט טולייצ New member 7/11/05 #10 טוב לא ללעוג לי,אני מכירה את הזבובים כמו את כף ידי [טוב,המטאפורה קצת מוגזמת],אבל חשבתי שהתבלבלת עם היובל השני טעות של פנאטים
טוב לא ללעוג לי,אני מכירה את הזבובים כמו את כף ידי [טוב,המטאפורה קצת מוגזמת],אבל חשבתי שהתבלבלת עם היובל השני טעות של פנאטים
ס סבסטיאן נאבד New member 6/11/05 #8 ../images/Emo121.gifיותר הגיוני ש הוא קודם משקה אותו בבירה ואז מעולל בו את זממו
H horse girl1 New member 8/11/05 #13 ובגלל זה החתול שורט..../images/Emo79.gif הוא כבר התחיל ללמוד איך להתגונן מפני יובל
ס סבסטיאן נאבד New member 8/11/05 #15 ../images/Emo121.gifהפרסומת החדשה שלהם ממש מגניבה "תמר, תיזהרי מהשלולית" *קופצת* "תמר, קנית לקושקוש פושפוש מתנה?"
../images/Emo121.gifהפרסומת החדשה שלהם ממש מגניבה "תמר, תיזהרי מהשלולית" *קופצת* "תמר, קנית לקושקוש פושפוש מתנה?"
א אפרת 3 1 New member 9/11/05 #18 לא ../images/Emo6.gif אבל יש לי בבית איזה מליון אני אביא לך איזה אחת חחח אני אכוון אותה עם השלט מהבצפר שלי אליך רק שהיא לא תלך לאיבוד כמוני
לא ../images/Emo6.gif אבל יש לי בבית איזה מליון אני אביא לך איזה אחת חחח אני אכוון אותה עם השלט מהבצפר שלי אליך רק שהיא לא תלך לאיבוד כמוני