הודעות מהפיקניק הפאגאני הישראלי!

Justin Angel

New member
הודעות מהפיקניק הפאגאני הישראלי!

מה לעשות, אני סנילי ובבוקר הייתי טיפ-טיפה עייף אז לא הגעתי לזה ישר.

Justin Angel

New member
#1: פסטיבל אש קלטי, קורסים וויקאנים

אני לא אפרט וארחיב, כל המידע שהיה לי אתמול עדיין רלוונטי למיטב ידיעתי. בראשון-שני לאוגוסט ישנו פסטיבל אש קלטי, למי שרוצה את הפרטים הכי מדוייקים שאפשר ניתן לקרוא עליו תחת "פרוייקטים קהילתיים" בהרצאה שנתתי אתמול. כמו כן ד"ר ירון זפרן פותח מחזור נוסף בקורס "מאגיה לבנה" ואחריו ניתן להצטרף לקורס "מעגל אור ירח". עוד פרטים ניתן למצוא גם בהרצאה (תחת "העשור האחרון" וב"פרוייקטים קהילתיים") וגם באתר IsraPagan.com שמכיל את הפליירים של שני הקורסים. בקיצור, מי שרוצה את ההודעות על פסטיבל האש הקלטי והקורסים של ד"ר זפרן יכול להשיג אותם בקובץ ההרצאה מאתמול ובאתר IsraPagan.com.

Justin Angel

New member
שאלות על שמאניזם!

דיברתי עם השמאנים הנחמדים מ"הרוח הגדולה" והם הסכימו לפרוייקט קטן שלי. הרעיון פשוט: שואלים שאלות על שמאניזם והם עונים. אתם יכולים לשאול שאלות ספציפיות, כלליות, על רוחות ועל טוטמים, על מה זה שמאניות במילה ועל מה זה שמאניות בפסקה, על מה מקל דיבור ועל מהו תפקידו של התוף, מאיפה הידע שלהם ולמה הם עדיין לא שמאנים, על "הרוח הגדולה" ועל קבוצת השמאנים שלהם, על טקסי החגים ועל טקסי לבנה מלאה, ויש עוד אין ספור שאלות שאתם יכולים לשאול :) ניתן לשרשר את השאלות כאן או לשלוח לי אותם לאי-מייל [email protected] . יאללה, יש לפניכם מאגר של תשובות רר צריך לשאול :)

מורגיין

New member
אני מודה שאני סנילית

ופגשתי אותם בעבר בטקסים (בהנחה כמובן שאני לא באמת סנילית וזה הטקסים שהיו ברמת השרון באולפנים).... אבל אני כן אודה לך מאוד אם תפרט בבקשה באיזה אנשים מדובר... שמות, פנים, קורות חיים, תחביבים וחית מחמד מועדפת
...500 מילה לפחות
סתם כמה מילים על האנשים, למי אנחנו בדיוק מפנים שאלות, יעזרו למקד את השאלות ואת אופן הפניה... תודה

Justin Angel

New member
#3: אירועים לחברי קהילה!

לאלון (חבר של ליאת) היה יום-הולדת! מזל"ט! הגר מתגייסת ביום שני :) בהצלחה להגר.

למעלה