הודעות מותך אתר האגודה-הפגנה+ שאלות ותשובות

tutiris

New member
הודעות מותך אתר האגודה-הפגנה+ שאלות ותשובות

1) מחר הפגנת ענק במרכז חורבב 17:30- סטודנטים, סגל בכיר, סגל זוטר, מורים... פרטים בקישור מספר 1. 2) שאלות ותשובות באתר האגודה- למה שובתים? למה עכשיו? וכו'... בקישור 2.

אני אבוא מחר,ממילא הזמנתי את

מהדורת האספנים ב300 ש``ח של הספייס גירלז- 4 דיסקים כולל דיוידי דיסק מיקסים וצמיד (לא אלי אנלא צורבת לך) במזוודה מהודרת. ואני צריכה לאסוף את השטות הנוסטלגית הזו מצליל בחורב. אבל אני בספק אם זו תהיה הפגנת ענק בהתראה כזו קצרה ובלי פרסום (על הקודמת היו פלאיירים אסאמאסים וכו)

חבל מאד, אבל עוד יותר חבל שכבר מגיל 13

התחלתי להיות נוסטלגית וזה אומר שקשה לי לזרוק דברים ויש לי התפרצויות נוסטלגיה בלתי נשלטות (כמו למשל עכשיו, כי מה יש לי לעשות עם דיסק קריוקי שלהן? לא ברור) בכל אופן ברוך השם אני כבר לא מעריצה אף אחד יותר ובטח לא אותן אבל בשביל הנוסטלגיה, כי הייתי מעריצה פנאטית כשהייתי בת 12 השם ירחם..נו, אז אני אשקיע אז מה. זה לא שאני מוציאה 900 יורו על טיסה וכרטיס להופעה המשתרללת שלהן בחו"ל. אז אני חורגת בקטנה.לא נעים, לא נורא. *הערה: ירדנה היא מחלתי הכרונית האחת והיחידה ואין לי שאיפות להירפא ממנה. לאלתר*

amitk80

New member
שאלה לנסיכה

ירדנה ארזי (כפרה עליה) או עפרה חזה (גם כן כפרה עליה וזכרונה לברכה). של איזו זמרת השירים טובים יותר?

lironk25

New member
נצל"ש:יש איזושהו עידכון לגבי השביתה ?

אני לא מוצאת כלום בעיתונות או ברשת.

lironk25

New member
עידכון שביתה (מה"ארץ"):

חשש: הסמסטר לא יבוטל, אך החומר החסר לא יושלם מאת תמרה טראובמן בכירים בהנהלות של האוניברסיטאות אומרים כי גם אם יבוטלו חופשות סמסטר המתוכננות, עדיין לא ברור איך יושלם החומר תגיות: שביתה, מרצים, משרד האוצר, אוניברסיטאות הפגנת סטודנטים באוניברסיטת חיפה, אתמול. נתק בין המרצים השובתים למשרד האוצר מורן מעיין / ג'יני יו"ר ועד ראשי האוניברסיטאות, הפרופ' משה קווה, הזהיר שלשום שהאוניברסיטאות "הגיעו לקו אדום". אתמול אמר גורם בוועד ראשי האוניברסיטאות, שהסמסטר הזה אמנם לא יוכרז כמבוטל, אבל יש "אפשרות מוחשית" שלא יהיה זמן להשלים את חומר הלימודים, אם השביתה לא תסתיים בקרוב. "כרגע לא ברור לנו איך נשלים את הלימודים שהוחסרו", אמר בכיר בהנהלת אוניברסיטת תל אביב, המעסיקה של מרצים. לדברי בכיר בהנהלת אוניברסיטה אחרת, אי אפשר לגבש תוכניות-מגירה ליום שאחרי השביתה, כי קשה להעריך מתי היא תיגמר. שביתת המרצים הבכירים נפתחה ב-21 באוקטובר, במגמה לחדש את הסכם העבודה הקיבוצי של המרצים ולפצותם על שחיקה בשכר. בימים האחרונים הושגה התקדמות במציאת מנגנון מוסכם, שימנע שחיקה חוזרת של שכר המרצים. אך שלשום פוצץ המו"מ, ומאז יש נתק בין ארגוני המרצים הבכירים למשרד האוצר. ביום ראשון ימלאו לשביתה תשעה שבועות. הסמסטר כולו נמשך 13-14 שבועות, ואמור להסתיים ב-25 בינואר. בכיר בהנהלת אוניברסיטה אמר, שברור שחופשת הסמסטר תבוטל כדי להשלים את הלימודים. אבל "הבחינות של סמסטר א' מתקיימות בדרך כלל בחופשה. אם מבטלים את החופשה, מתי יעשו הבחינות? ועכשיו אפילו ביטול החופשה לא יספיק", אמר. ניתן, כנראה, להשלים חלק מהלימודים בחופשת הקיץ, אבל לדברי חברים בהנהלות האוניברסיטאות, בקיץ מתקיימים לימודים אחרים ובחינות, והשילוב של בחינות ולימודים עלול ליצור בעיה של מחסור בכיתות. בכיר באוניברסיטת תל אביב הוסיף ש"חלק מהמרצים כבר התחייבו לקורסים, לשבתונים ולכנסים בחו"ל. אפשר להגיד להם, 'שבתתם, עכשיו תשלימו את החומר', אבל מה עושים עם ההתחייבויות שניתנו?"

הם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר

אותה שלמה.גם שביתות,גם משכורות,גם חופשות קיץ,כנסים וטיסות.חצופים.אבל הרי ברור שרק אנחנו נשלם ורק לנו ישנו תכניות בלי לשאול אותנו.חוסר צדק משווע. מה הם יעשו עם ההתחייבויות שלהם? שיבטלו, כמו שאנחנו עושים ועוד בגלל המאבק שלהם.

lironk25

New member
עוד תוספת למדד העצבים: (מתוך "מעריב")

יו"ר ועדת החינוך על שביתת האוניברסיטאות: יש תחושה של שאננות במערכתיו"ר ועדת החינוך, מיכאל מלכיאור, אמר היום במהלך דיון החירום בוועדת החינוך על שביתת המרצים כי "יש תחושה של שאננות במערכת". לדבריו, "בדקנו ומצאנו שהגורמים הרלוונטיים באוניברסיטאות לפתרון המשבר נמצאים בחו"ל". (לא מפתיע אותי...)

stkachov

New member
אוי ויי

ואני חשבתי לפי הכותרת שלבנות המין היפה יש מנגנון פיצויי לסטודנטים

למעלה