הודעות מטיילות

bidionit

New member
איך לשמור עלזכות יוצרים

היי לכולם אני כתבתי ספר פנטזיה ורוצה לשלוח אותה להוצאה לאור. איך אני שומרת לעצמי זכות יוצרים. תכתבו לי בבקשה את כל הפרטים

Yuli Gama

New member
סדנת הכתיבה הרחובותית - פגישה VIII

ביום שלישי, 10/2/2004, תתקיים הפגישה השמינית של סדנת הכתיבה הרחובותית למד"ב ולפנטסיה. בפגישה זו, כבקודמתה, נקרא יצירות של המשתתפים ונדון בהן. הפגישה תתקיים בספריה העירונית ע"ש מאירהופ ברחובות, ותתחיל בשעה שבע בערב. נשמח לראותכם לפרטים נוספים ניתן לפנות למארגנים: אור: [email protected] יולי: [email protected]

ange noir

New member
לשואפים לפרסם ספר - שירות לציבור

עם עובד הכריזה על תחרות ספרי ביכורים (ראה פרטים בקישור המצורף), בהצלחה לכל המגישים. על מנת לסייע מעט ולשפר את הסיכויים, מצ"ב גם מדריך להגשת כתב עת.

אסתר 1984

New member
../images/Emo3.gif

תקראי פה. מקווה שזה יעזור לך. באופן כללי הזכויות שלך כבר מהרגע שכתבת...

cwen

New member
איזה בולשיט

מה הם בסך הכל עושים? אוספים כתבי יד ובוחרים להדפיס אחד מהם. הם לא עושים את זה באופן קבוע? כל השינוי הוא שהם התחייבו הפעם לבחור לפחות כתב יד אחד מתוך קבוצה.

john1987

New member
לא צריך לשמור

למעשה - הוצאות לאור נרתעות מזה. על פי חוק זכויות היוצרים הבין לאומי ברגע שכתבת משהו על נייר שלא מפר זכויות יוצרים של מישהו אחר - יש לך זכויות יוצרים עליו. אין צורך לשים הודעת זכויות יוצרים על כתב את משום סוג ואין צורך להוציא על ספר פטנט. אין עורך מספיק טיפש בעולם ש"יגנוב" לכותב ספר. דבר ראשון - הוא יפוטר. שנית - ספרו לא יצא לאור. שלישית, תוכלי לתבוע לו גם את הנכדים. הוצאות לאור, במקרה וירצו לקנות את הכתב עת שלך, יציעו לך בחוזה איזה זכויות הם מעוניינים לקרוא (ויש הרבה סוגים). כמו כן, בנוגע לכתב עת עצמו - אם את מעוניינת במדריך על איך להגיש כתב עת בצורה מקצועית (ועל ידי כך להראות להוצאה לאור שאת יודעת מה את עושה), כנסי לאתר "הנוצה" http://space.ort.org.il/the-quill בתיקית מאמרים תמצאי "הכנת כתב עת". זה מסביר -הכל-. מקווה שעזרתי

Yuli Gama

New member
זה לא כל כך פשוט

יונתן, בבקשה אל תמסור לגולשים מידע שאתה לא יכול לעמוד מאחוריו.

ange noir

New member
סדנת הכתיבה הרחובותית - פגישה קרובה

מקום - יש אתר - בערך יש פירסום - באיחור (אבל יש לי אחלה תירוץ, הייתי חסר הכרה, ולא למטרת יופי הביטוי) ולכן... סדנת הכתיבה הרחובותית שמחה להזמינכם לפגיה הקרובה שלה שתתקיים בתאריך 24/2/2004 (מחר) בבית התרבות רחובות (חדר 9, קומה עליונה) בשעה 19:00. זאת פגישת ההקראה האחרונה שלנו לתקופה זאת. והאתר עלה במזל טוב http://theisfw.yoll.net מה כן, רשימת התפוצה שוב נפלה

למעלה