הודעות מנהלתיות - חשוב לקרוא../images/Emo70.gif
בעקבות תגובות שקיבלתי היום במהלך היום ואתמול בפורום להלן מספר הערות, אומנם זה נראה שזה ניתן בצורה ביקורתית אך זה רק לטובתכם
תא מתנדבים הינו תא עמוס, כל אחד שפונה ללשכת גיוס הוא לא הבן אדם היחיד שרוצה להתגייס לצה"ל ולכן צריך להבין שדברים לוקחים שם זמן. לא אמרתי לא להתקשר ולברר, אבל אם ביום א אמרו לכם שאין תשובה אין למה להתקשר ביום ב אפשר להתקשר ביום א הבא. זה שתתקשרו שוב ושוב ותצעקו על מי שעונה לכם לטלפונים בבקו"ם זה לא יקדם אותכם לשום מקום.צריך לזכור שככה זה עם כלל המתגייסים, גם אני היגשתי טפסים לעתודה בינואר, הבגרויות הסתימו באוגוסט ורק באוקטובר קיבלתי תשובה על קבלה ללימודים? אי אפשר היה להגיד לי בראש לאוגוסט? ברור שאפשר היה.
חשוב להבין שלפני שרופא תא מתנדבים מאשר התנדבות וקובע תנאי שירות אי אפשר למצוא לכם תפקיד. גם אם מחר מישהו יהיה דילמה אם לתת לו 45 או 64 בגין בעיית גב , לפני שהאוטופד יקבע מה הפרופיל שמגיע לו הוא לא יקבל מיונים לכלום. ולכן אם הרופא לא אישר לכם את ההתנדבות זה שתשיגו את הטלפון של מפקדי בסיסים ותתקשרו אליכם זה באמת לא במקום. צריך גם לזכור שצה"ל הוא גוף גדול,אם אני רוצה להתנדב ב8200 אני לא ארים טלפון לראש אמ"ן.
יש לעשות הבדלה אלו דברים בנוגע לשירות שלנו קשורים לתא מתנדבים ואלו לא. תא מתנדבים מטפל בבעיות שלכם כמתנדבים, כל בעיה אחרת שאתם נתקלים בה בצבא אתם חילים לכל דבר, אם אתם רוצים לצאת לתגלית\לקבל אישור לימודים\ההורים שלכם מובטלים\ להצהיר על עצמכם כידועים בציבור או השד יודע מה יש לכם מפקדים, יש בבסיס שלכגם משקית ת"ש תפנו אליהם, זה לא נוגע לתא מתנדבים או סמכותו. כמו כן ענייני ביטוח לאומי בכלל לא קשורים לצבא.
קצינת תא מתנדבים, נעמה, באה הנה בזמנה הפנוי מעבר לשעות העבודה שלה ועונה על שאלות, אני חושבת שמגיע לה לקבל יחס הולם ושפה הולמת, כמו כן גם אני משתלדת לענות על הודעות בהקדם גם לאלו במייל ובפייסבוק ובמסרים ובמייל צבאי, ולכן תגובות כמו שקיבלתי היום למייל של :"לא עניתם לי תוך 5 שעות" לא מקובלות. בברכה
בעקבות תגובות שקיבלתי היום במהלך היום ואתמול בפורום להלן מספר הערות, אומנם זה נראה שזה ניתן בצורה ביקורתית אך זה רק לטובתכם