הודעות מנהלתיות

הודעות מנהלתיות../images/Emo150.gif

ככה, כמו שאתם יודעים התחלתי לעבוד ויש לי טיפ טיפה בעיות במחשב וביומיים וחצי האחרונים לא הייתי בפורום. נכנסתי היום וראיתי המווווון בלאגן. אני ממש מבקשת ממכם-תשרשרו! זה באמת לא כיף להגיע, לראות את כל הבלגאן הזה ולשבת לשרשר הודעות במשך רבע שעה.. וזה תלוי אך ורק בכם, והאמת? זה גם לא כזה מוסבך:) אני מצרפת כאן מתחת קישור- מדריך לתפוזניק המתחיל. אמנם אתם לא מתחילים, אבל יש כן הרבה דברים שיוכלו לעזור לכולנו להפוך את הפורום שלנו למקום מסודר ויפה:) זה לקוח מהפורום של עברי לידר ונכתב ע"י סיון הכפרע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=268&msgid=58419984 ועוד מאמר של הגר, גם היא מפורום עברי לידר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=268&a=62552&c=6628&sc=0&ssc=0 בכללי- באמת באמת אין צורך שיהיו באותו עמ' 3 הודעות של תפוז אנשים שמשורשרות אליהם הרבה הודעות. אני יודעת שאני צריכה לשרשר אותן מדי יום, אבל אל תהפכו כל הודעה לשירשור אחד ענק, מהסיבה הפשוטה שכל יום נפתח שירשור כזה, וכבר היה באותו העמ' את האוף של לירון. וכן, הודעות בנוסח טיול מהנה לאלעד, אפשר לשרשר:) ואלעד יודע שאני אוהבת אותו, אבל מקומו של שירשור כזה הוא באוף. את שרשור ה-
פותחת הדר כל כמה ימים, וגם אם נניח שהשירשור עבר עמ'- הוא יכול לקפוץ אם הוא לא נפתח 72 שעות לפני. אם יש כבר שירשור אוף בעמ' 2 ו-3, והם עדיין יכולים לקפוץ- אז תקפיצו אותם,אין כל טעם בלפתוח הודעות חדשות. יש 2 שירשורים באותו הנושא? כמו השירשורים שהיו על למעני, תנצל"שו. אל תתביישו, באמת. גם הודעות עם שאלות, ראיתם שענו לשאלה מסויימת? תנצל"שו אותה, לא חייבים להיות בעמ' הראשון 6 שירשורים של שאלות. כמו כן, אין צורך לפתוח הודעות שבכותרת שלהם כתוב "דחוףףףף!!1", כשמישהו שידע לענות על השאלה או ההצעה שיש לכם, יגיבו בהתאם. בסה"כ בעמ' אחד נכנסים 15 שירשורים, וריבוי של פתיחת הודעות דוחק הודעות חשובות לעמ' הבאים וחבל. בבקשה תשמרו על הסדר, אני יודעת שהפורום חשוב לכם ויותר כיף כשיש כאן סדר, ביחד נהפוך את הפורום למקום טוב יותר
המפגש
התאריך שנוח לרוב חברי הפורום הוא ה-26.12 וזה התאריך של המפגש שלנו:) כן, אני יודעת שיש לימודים באותו יום אבל המפגש נערך בשעות אחה"צ. אז בשעה 16:00, ב-26.12, שיוצא יום שני ניפגש בגג של עזריאלי, אם ירד גשם ניכנס לתוך הקניון.. אתם מוזמנים להביא איתכם סופגניות, סביבונים וכל זה
ואני רק מזכירה לשלוח להדריסאן
את התשובות לשאלון השבועי כי היא מתכננת לעשות עם התשובות משהו במפגש. יש לכם הצעות לשיפור
רוצים להפעיל פינה כלשהי
יש לכם מענות, טענות בקשות, או אולי איזה רעיון לסקר חדש
סתם רוצים לדבר או צריכים עזרה
אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי או לירון (שתענה כשהיא תחזור מהצבא) במסרים ואנחנו נשמח לעזור לכם בכל דבר.

pishkashit

New member
../images/Emo45.gif

ואני כנראה אגיע.. אבל תהיו שם הרבה זמן שאני אספיק לראות את כולם כי הסדיר שלי הולך להיות בקרייה וזה ממש ממש קרוב אז... אני אראה אתכם!!!!!!!
*אל תיבהלו לראות אותי על מדים
* ושיר יפה שלי אני מתגעגעת מלא מלא וגם לכולכם

mory89

New member
בקשר למפגש...

אני חושבת ש4 זה מוקדם אני מסיימת ללמוד ב3, ויקח לי זמן להגיע והכל.. למען הפורום היקר שלנו, אולי אני אלך לאלעד אחרי הלימודים.. (הוא גר ממש קרוב לביצפר שלי). בנתיים אני מתגעגעת לאלעדי...

hadarisan

New member
אני ממש מסכימה איתך בקשר למפגש

אני מסיימת ללמוד באותו יום בארבע...אז בואו נדחה קצת בבקשה?

RoCKeR121

New member
טוב אני לא יכול לבוא...

טקעו לי ביוטופ דחוי לאותו יום...אין מצב שאני אבוא(אלה אם אני אגיע באיזה 7 ואז כבר לא יהיה אף אחד...)

hodayoyo

New member
ביוטופ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

לי יש יום לפני את הפגישת סיכום הסופית וזהו נגמר ונשאר רק לכתוב את העבודה. אבל אני כנראה אבריז מהמפגש סיכום... והמ, למה הביוטופ שלך אחרי הצהריים?!

RoCKeR121

New member
כי בצפר לא מרשה שנפספס את כל היום

בגלל זה אז הם אומרים לנו שנתחיל ב1וחצי(שככה חלק מפספסים רק שעה אחת(ואני לא כי אני מסיים ב12)

hodayoyo

New member
יש לך מדריך וכאלה?../images/Emo60.gif

או שאתה עושה לבד? אני עשיתי דרך החברה להגנת הטבע או משהו ואז לא ממש נותנים לנו לבחור באיזה שעה זה אלא המדריכה קבעה (וככה היא החליטה שמתחילים ב9 והיינו צריכות לצאת ב7 מפה כדי להגיע לביוטופ
)

RoCKeR121

New member
יש לי מדריך אבל אני לא קובע

כי יש לנו קבוצה דיי גדולה שעושה ביחד דרך החברה להגנת הטבע... וחוצמזה לא הייתי כבר ב2 פגישות אני לא יכול לפספס את זאת, חברים שלי יהרגו אותי...

למעלה