הודעות מנהל ~ כולם להכנס !

SuperBeast

New member
הודעות מנהל ~ כולם להכנס !

היי, מי שלא הכיר אותי עדיין אני ג´יל ואני מנהל הפורום שלכם ! אני הכנסתי גלרייה דיי רצינית, מאמר, סקר כדי שיהיה לכם כיף ! אני שמח שהפורום כבר התחיל היום והוא כבר מצליח ! חבל שיש אנשים כמו אקס-טי היקר הישן שאוהבים לרדת על להקות שהם לא אוהבים ! אקס-טי, אני מבקש, תפסיק עם כל השטויות האלה, אני לא מוחק לך את ההודעות ואני מתייחס אלייך יפה, תתיחס בהתאם ! בלי ירידות מיותרות ובלי לקלל אנשים !!! משהו קטן שתגידו לי כאן כולם : איזה תת קטוגרייה להגיד בגלרייה ? 1.וואס בורלד 2.פרד דרסט 3.שירים 4. כל הלהקה (LB IN THR HOUSE) בתודה, ג´יל -BEAST

XT

New member
אקס טי הישן?......נחמד

א.אני בעצם בן אדם נחמד...... ב.אסור לך למחוק לי הודעות סתם כי בא לך......אחרת "אותך להנהלת הפורומים".... ג.איפה בדיוק ירדתי על לימפ ביזקיט? תראה לי איפה!!!!!! ד.תראה איזה חתימה נחמדה יש לי....אקס טי.....שיהיה לך יום טוב:) XT have a nice day

XT

New member
כן......כל אחד יכול לבדוק

כי כתוב לי השם באייסיקיו......והאייסיקיו בפרטים שלי:) XT have a nice day

XT

New member
טוב אז ככה

שתבינו איזה בן אדם מתחשב אני.........בעצם לא מתחשב פשוט לא באתי להרוס מעכשיו והלאה אני לא אפריע למהלך הפורום לא אתערב ולא אתחיל ריבים או פרובוקציות......אלא רק אם יש אז נושאים על מוזיקה עצמה והגדרות וכאלה סליחה אם עיצבנתי מישהו.....פשוט היה לי דיבור עם מנהל הפורום והוא הסביר לי כמה דברים....רות סוף XT have a nice day

voodoo

New member
חחחחחחח...

שיט, עכשיו גם יופיע לי שהייתי כאן בכרטיס שלי..טוב, אני חי גם עם הבושה של פורום כלי נגינה...אבל אני אהיה נחמד ( גם זה קורה לפעמים..) בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם הפורום ... ואיתמר, חחחחחחחח! טוב, זה פשוט דרש את זה...העיקר שנרגעת עכשיו, לא?

SuperBeast

New member
LOL

אני הרגעתי את איתמר..! בני, זה אתה נכון ? אתה יודע מי אני ?

למעלה