הודעות מערכת
סוף שבוע טוב לכולם להלן מספר הודעות:
אירוח נוסף של תא מתנדבים- עוד לא תיאמתי תאריך מול נעמה אבל אני מניחה שזה יהיה לא לפני סוכות עקב החגים אבל אל דאגה האירוח יגיע
בימים האחרונים נמחקו פה מספר הודעות ששפת הדיבור שלהם לא עלמה את הפורום. להזכיר לכולם אנחנו פורום לא רחוב, נכנסים הנה הורים ולכן א. הודעות כגון "אחי, אחותי, פצצות, כפרות " וכדומה לא מתאימות. ב. דיבור בטון לא יפה ומכובד עבור כל גורם (בין אם הוא קורה כאן או לא) גם כן לא מקובל. (במילים אחרות לא לכתוב "פקידת תא מתנדבים מטומטמת"). זה נועד לישור קו ואני באמת לא רוצה להגיע למצב של מחיקת הודעות מסיבות כאלו.
זמן מענה לשאלות, אין להתעצבן אם תןך 5 דקות לא עונים לכם לשאלה, אנחנו לא מוקד חברת חשמל. אני משתדלת לענות מייד שאני רואה(החשבון איפון שלי יכול להעיד על זה
)
בסוף שבוע הקרוב ובימי ראשון שני אני פחות זמינה בענייני לימודים, אבקש למקד את השאלות בפורום ורק אם מדובר בעניינים אישים לפנות למייל, אני בכל אופן יענה על הכל פשוט מבחינת נוחות.
בהמשך ל* הקודמת, עקב אותם עניינים העדר מהצבא ביום א חצי מהיום , ביום ב כל היום וביום ד לכן כל מי שפונה אלי במייל צבאי יתכן ולא יקבל תשובה מידית. סוף שבוע טוב לכולם הילה
סוף שבוע טוב לכולם להלן מספר הודעות: