הודעות משוטטות / ברוכים הבאים

פוחד

New member
דחוף

מכירים את האדם שהפך את עצמו לנמר בעזרת ניתוח? האם הוא נחשב לטראנס?

eleberth

New member
גם אני חדשה

אני בת 18 מחיפה והשם הנשי שלי הוא ara אבל שם המשתמש הזה היה כבר טפוס אני בקטע כבר מגיל 12 ואוהבת להתלבש לדבר ולפעמים גם לחשוב כמו אישה אבל עד גיל 17 חשבתי שאני לגמרי לבד אני מעוניינת במשהו\י לדבר איתו להפגש ולהעביר חביות אפשר לפנות אלי באי מייל[email protected] וליסמין הממי שדברה איתי בטלפון למה נתקת אשמח אם תתקשרי שוב.......

DarlingAdam

New member
מיילינג ליסט - רשימת תפוצה

קבוצת דיון לטרנסג'נדרס ישראלים נפתחה ביאהוגרופס, למי שרוצה להצטרף. http://groups.yahoo.com/group/i-trans/

לירן 1

New member
שלום לכולם

אני חדש פה ורוצה להגיד שלום לכולם . אני אוהב להיראות כמו בחורה ולהרגיש נשי אבל לא ממש להיות אישה עד הסוף כי מצד אחד אני אוהב להיראות נשי אבל מצד שני אני גם גבר ,ואני הייתי רוצה להכיר פה את הבנות שאוהבות בנים נשיים זה חלום שלי לא יצא לי להכיר מישהי שתיתן לי ממש להוציא את הצד הנשי שלי עד הסוף ,ואני ישמח להכיר מישהי כזאת מפה .

keren64

New member
סרט דוקומנטרי

שלום רב לכולם אני קרן למדתי קולנוע וטלויזיה. אני עוסקת בתחום ומעוניינת לעשות סרט על נושא טרנסג'נדרס. אני רוצה להראות את הצד השני של המתרס את אותם אנשים ען רגשות, תקוות, שאיפות, חלומות ועוד... וכמובן לנסות לשנות את התפיסה בנושא זה בארץ ובעולם אשמח מאוד לשיתוף פעולה מכל אחד מכם - דבר זה חשוב מאוד לעשיית הסרט. בכבוד רב ובתודה מראש קרן [email protected]

לירן 1

New member
מה שלומכם

סתם רציתי להגיד שלום ,ולשאול עם למישהי בא לעשות לי פן חלק.

DarlingAdam

New member
זה ממש לא דחוף.

trans-species אפשר לומר, כן. לא טרנסג'נדר, לא טרנסקסואל, אבל איזשהו סוג של טרנס. דרך אגב, הוא לא הפך את עצמו לנמר, אם אנחנו מדברים על אותו אחד. הוא סיגל לעצמו מספר תכונות חיצונית שנראות כמו נמר. הפסים, הקעקועים, השיניים? עליו אתה מדבר? ובבקשה אל תציף את הפורום בשאלות. שרשר כמו ילד טוב, כי אני יודע שאתה אכן ילד טוב :)

מצעד הגאווה

מצעד הגאווה יתקיים ב-27 ביוני בתל אביב, וב-30 במאי באילת. מי שמעוניינים להשתתף בקבוצת צועדים טרנסג'נדרים בתל אביב, מתבקשים לפנות אלי באמצעות האגודה: 03-5167234, או בדואר אלקטרוני, בכתובת [email protected]. נורה

OneTimer

New member
כבר יש ממזמן...

מצוין, אבל קבוצה כזו רצה מעל שנה וחצי... http://groups.yahoo.com/group/tsil/

N3 v 3rmind

New member
תגייס את BurgerQueen ../images/Emo8.gif

ולהפןך את זה לת'רד על אופנה- אני עוד אצבע את השיער לורוד!

DarlingAdam

New member
כן, היא נראית פעילה להפליא...

הודעות אחרונות בנובמבר? דרך אגב, איך זה שהפעמים היחידות שאני רואה את הניק שלך זה כשאתה בא לפרסם פה פורומים אחרים? אני תוהה.

למעלה