הודעות משוטטות

very dark girl

New member
שלום!../images/Emo110.gif

קוראים לי רחל ואני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן... לבסוף היום קיבלתי החלטה להצטרף. מקווה להשתלב!

כתיבת מד"ב ופנטסיה בפנטסי.קון2004

פנטסי.קון הוא כנס שנתי הנערך זו השנה הרביעית ברציפות על-ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה. הכנס יתקיים בחול המועד פסח, בימים רביעי וחמישי, 7-8 באפריל 2004, במרכז ארץ ישראל יפה, גני יהושוע, בפארק הירקון, תל-אביב (שימו לב לכך כי השנה הכנס מתקיים במקום חדש). בין המרצים בכנס: הסופר גיא חסון אשר ירצה על "כתיבת מד"ב ופנטסיה:הומור", העורך והמתרגם עמנואל לוטם שירצה על תרגום מד"ב ופנטסיה, יתקיים פאנל המוקדש לניל גיימן ותינתן הרצאה על יצירתו. מרצים נוספים יהיו גיא וינר, מומחה האנימה רז גרינברג ועוד. בכנס יוקרנו סרטים חדשים בהקרנות בכורה (Cypher בכיכובה של לוסי ליו), המיני-סדרה Truckers (על-פי ספרו של טרי פראצ'ט), יצירתו של ניל גיימן לעולם-לא-עולם, סדרת הקאלט עלילות הפתן השחור, סרטי אנימה (אנימציה יפנית), פרקים מסדרות הטלויזיה באפי קוטלת הערפדים, The Dead Zone, אנג'ל, Dead Like Me ועוד. במסגרת האירועים המיוחדים בכנס תוצג הצגת החובבים "הפלנטיר" - פרודיה פרועה על שר הטבעות בסגנון "מופע הקולנוע של רוקי", יתקיים מפגש עם ועד האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, יוקרנו קליפים של מדע בדיוני ופנטסיה ויתקיימו אירועים רבים נוספים. בלובי תוכלו להתרשם מהאוירה המיוחדת של הכנס, לבקר בתערוכת ציורי הפנטסיה "צייר לי דרקון", ולהנות מהדוכנים הרבים, בהם ימכרו ספרי מדע בדיוני ופנטסיה, אבזרים, משחקים, מוצרי משחקי תפקידים ועוד. בדוכן היד השניה תוכלו למכור ולקנות ספרים משומשים, משחקים, קלטות וידיאו ו-DVD. פרטים נוספים והרשמה באתר הכנס. מומלץ להרשם מהר כיוון שהכרטיסים אוזלים.

nightjar

New member
Gaiman Fan-Art

שלומות! האתר הישראלי "חלום" המוקדש ליוצר ניל גיימן מתעתד לפתוח אזור Fan-Art שירכז יצירות אומנות פלסטית וכתובה בהשראת הסופר. אם יש מי בכם היוצרים הפועל בהשראתו ומעוניין לפרסם ציורים, פסלים, שירים, סיפורים או סיפורי קומיקס באתר, מוזמן הוא לשלוח אותם אלי, האחראית על האזור, בדואל, כמו גם כל שאלה בנושא. כתובתי: [email protected] כתובת האתר: www.dream.co.il חג שמח ושבוע נפלא, דמוסתנס.

HotMailMan

New member
תצוגת רובוטריקים (פריטים וצעצועים)

שלום רב , במסגרת הכנס "אבק כוכבים" אשר יתקיים בסינמטק תל-אביב בחול המועד פסח , יתקיים בימים רביעי וחמישי בין השעות 09:00-18:30 תצוגת רובוטריקים (פריטים וצעצועים). התצוגה תהיה מאד מגוונת , כאשר כל שעתיים בערך תוצג תצוגה חדשה , שתכלול צעצועים ישנים וחדשים (בנפרד), פסלים ופיסלונים , פרטי אספנים נדירים , ופריטים יחודיים מכנסים בחו"ל שמוקדשים לרובוטריקים בלבד . מטרת התצוגה -- פרט מלבדר -- היא גם לעורר מודעות ועיניין לנושא הרובוטריקים , כאשר הכיוון הוא ניסיון לארגן קבוצת צפייה שבועית לסדרות "הרובוטריקים", בשעות הערב -- בערך בין 18:00 עד 21:00 , כאשר אין עדיין מיקום מדויק לאירוע . לגבי המיקום תמיד נשמח לקבל עוד הצעות !!! :) אם אתם מעוניינים להישתתף בהקרנות או אם יש לכם שאלות , הצעות או סתם משהו להגיד ? כיתבו לנו ל: robotrik1 at walla.co.il See U there -גבי

לצערי לא אגיע הפעם

אחרי עיון קצר בתכנים הצפויים, הגעתי למסקנה ש - נו, בשביל כמה פרקים בבאפי ובזינה, פלוס הרצאה כזו או אחרת, להיסחב ע--ד תל-אביב ולהוציא עשרות שקלים... לא בשבילי, ממש לא. שיהיה לכולכם בכיף, מחכה בקוצר-רוח למפגש הסדנה הבא!! חיבוקים ונשיקות מדני.

Yuli Gama

New member
הודעות משוטטות ../images/Emo110.gif

חוק הרווארד: למרות תשומת הלב המירבית לתנאי ההפעלה הנתונים, המערכת תפעל בדיוק כפי שמתחשק לה

סווינג

New member
דרוש תסריט לסרט קצר../images/Emo60.gif../images/Emo124.gif

מדובר בפרוייקט גמר של תואר ראשון. כל הצעה, גם ברמת הרעיון הכללי, תתקבל בברכה בדוא"ל [email protected]

שלום..

שלום לכל הנמצאים המבקרים והגמדים התועים. הצטרפתי לפורום זה עתה, בתקווה לקבל ביקורת על סיפורים וסתם לקרוא ולהעיר. תודה מראש מאיץ

rdanil

New member
חולית

אני צריך תמונה של חולית. לא משנה מה, תמונות של פול, חולית,סטילגאר, צ'אני ואפילו פייד ראותה נא להגיב

למעלה