הודעות משוטטות

nati36

New member
אמנות ההומופוביה

רציתי לספר לכןם על ספר שנמצא כרגע ברשימות רבי המכר השונות – "אמנות האהבה" מאת אריך פרום. הסופר מתייחס בכל כתיבתו לאהבה הטרוסקסואלית כאהבה האמיתית היחידה, ולהומוסקסואליות כסטייה אומללה. כן,כן, וכל זאת ברשימת רבי המכר של 2003. גרוע מכך, בספר נעשה גם שימוש אקדמי. במקום לימודיי למשל, ביקשה מרצה לפסיכולוגיה מהסטודנטים לסכם "מה זאת אהבה" ע"פ ספר זה. אני קוראת לכל מי שנתקל/ת בספר להחרימו ולסרב להשתמש בו כחומר אקדמי או כל דבר אחר. ולשכנוע, ציטוט לדוגמא: "הקוטביות הגברית – נשית היא גם הבסיס ליצירתיות בין אישית. הדבר ברור מבחינה ביולוגית בעובדה שהתאחדות הזרע עם הביצית היא הבסיס להולדת ילד. ואין זה שונה גם בתחום הנפשי הטהור. באהבה בין גבר ואישה, כל אחד מהם נולד מחדש. (הסטייה ההומוסקסואלית היא כשלון להשיג את האחדות המקוטבת הזאת, ולכן סובל ההומוסקסואל מיסורים הנובעים מהרגשת הניפרדות שלעולם אינה באה על תיקונה, כשלון המשותף גם להטרוסקסואל הממוצע שאינו יכול לאהוב)". אריך פרום, "אמנות האהבה", הוצאת זמורה ביתן, 2001, ביוזמתה של ד"ר דורית זילברמן, עמ' 35.

uri 0

New member
wrote to a friend

that being a full-time father is more Tg, in my view, than wearing a dress and makeup once in a while, what d'you think?

מפגש "חושן" הערב

מפגש "חושן" הערב פתוח לקהל הרחב. כדי להסיר ספק, אין בהשתתפות במפגש משום מחוייבות להתנדב לפעילות או כל התחייבות אחרת. בין הנושאים שיעלו במפגש: טרנסג'נדרים וטרנסג'נדרים וטרנסג'נדרים: על משמעויות המושג. טרנסג'נדרים בהיסטוריה. "למה כולכן זונות?" - כמה היבטים מפתיעים של הזנות הטרנסג'נדרית. נרטיבים של זהות. כיצד טרנסג'נדרים מפרשים את עצמם. המפגש ייערך בשעה 7:30 בערב ב"קפה בירנבאום", ברחוב נחלת בנימין (כ-50 מטא מסוף המדרחוב) בתל אביב. נורה

../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)

Freeda

New member
SURE

בשעתו הייתי אבימא נהדרת 7 ימים בשבוע, התלבשתי פעמיים בחודש. ואני גאה יותר על נשיותי ההורית, כמובן חיבוק יערה

תיקונים ותוספות

המפגש ייערך בשעה 7:45 בערב. קפה "בירנבאום" נמצא ברחוב נחלת בנימין 31 (אומרים לי שהמרחק מסוף המידרחוב הוא בדיוק 83 מטרים ולא כפי שפירסמתי. אינני אחראית לדיוק הנתון הזה). כיוון שמדובר באירוע פרטי והמקום נפתח במיוחד בשבילנו, החברים שירצו להביא עמם דברי מאכל מתבקשים להקפיד על דברים חלביים וכשרים. נורה

תפוז אנשים אצלכם בסלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif|

החל מהיום בערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. למה אנחנו אומרים לכם את זה? כי יכול מאד להיות שהודעות שלכם מהפורומים יככבו שם ... הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד. הצופים יכולים להשתתף, להתבטא, לצ'טט, להצביע ולהשפיע. דרך אגב - אם אתם רוצים להשתתף במדור ההכרויות לחצו על הקישור להתראות בערוץ 68.

לו"ז תפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש בפורום להיות הורים את יעל בוכסווילר, אחראית שאלות הקהל בערוץ "הופ! קטנטנים". כל ההורים שיש להם שאלות מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומם בדיון.
היום ב-16:00 מגיע טל סחרוב, נציג חברת SK (סולגוד), לפורום סלולארי כדי לענות לכם על שאלות בנושא. פורום סלולארי מביא לכם את מיטב המומחים בתחום מהחברות השנות- כדאי תמיד להתעדכן!
בפורום תאומים ושלישיות מתארחת היום ב-21:30 עדי רימל-פרץ. קלינאית תקשורת, שתענה לכם על שאלות ותייעץ. עדי היא מומחית בתחום- וכדאי להעזר בה!

יסמין 28

New member
נורה, לא הבנתי...

המפגש הזה הוא הרצאה בפני חברי חושן, או דיון איתם? ואגב, צריך להביא אוכל, או רק אפשר?

תכנית הערב

המפגש הוא הרצאה בפני חברי "חושן קטן", אבל הוחלט לפתוח אותו לציבור. כמו כן, אחרי ההרצאה יהיה חלק של שאלות ותשובות שבו מוזמנים לקחת חלק אנשים נוספים, לא רק שפחתכם הנאמנה, ולהציג דעות ונקודות מבט נוספות. מטרת הערב היא להציג כמה מן הסוגיות החמות בעולם הטרנסג'נדרי, על מנת להציג עולם זה בפני קהל, אשר לכל היותר נחשף להרצאה הרגילה בנושא זהות מגדר, טרנסקסואליות וכו'. אשר לאוכל, רק הבאתי דברים בשם אומרם. פשוט, זה מקום ששומר על כשרות, אז הבעלים ביקשו שלא נקלקל להם, למקרה שמישהו מתעתד לשלב את ארוחת הערב שלו באירוע. נראה שהיה להם נסיון בעבר, ומי שנכווה ברותחין וגו'. נורה

DarlingAdam

New member
אני נורא עצוב

על זה שאני לא יכול לבוא. אבל נכון שתספרו איך ומה היה?

Freeda

New member
כל "החלפת נוזלים"

הינה קרקע פוריה להעברת חידקים ונגיפים, HIV בכלל זה. בקיצור - מה שבין האוזניים חייב להישאר פעיל גם כשמה שבין הרגליים בשיאו חיוכים זהירים יערה

יסמין 28

New member
הידבקות

כל מגע של דם בדם או דם בזרע עלול להעביר את נגיף האיידס אם אחד הפרטנרים לסקס נושא את הנגיף. רוק לא יכול להעביר את הנגיף, ולכן מין אוראלי הוא בטוח יותר ממין אנאלי או ממין ואגינלי, ועדיין יש סיכון להידבקות. הסיכון יכול להיווצר אם יש פצעים באיזור הפה. הסיכון גדול במיוחד בחדירה אנאלית שאז יכולים להיווצר קרעים בפי הטבעת, והמגע של זרע ודם יכול להעביר את הנגיף מפרטנר לפרטנר. אגב, לא רק פצעים פתוחים מעבירים את הנגיף. בגופנו יש חתכים מיקרוסקופיים שאנחנו לא מודעים אליהם, וגם דרכם עלול הנגיף לעבור. ועוד מחשבה מוטעית שיש לאנשים - בקיום יחסי מין אנאליים, לא רק הנחדר יכול להידבק. אם לנחדר יש איידס ולחודר אין, גם החודר יכול להידבר בנגיף. אין לקיים יחסי מין בלי קונדום. צריך למצוץ עם קונדום, צריך לחדור עם קונדום, גם מקדימה ובטח ובטח מאחורה. בשימוש משותף בסמים שמצריכים הזרקה, אין להעביר את המזרק מאדם לאדם. שימרו על עצמכם.

DarlingAdam

New member
בפורום אחר...

שוכן לו טרול שלא קיבל קהל פה. מה שהוא אומר לא מפריע לי, אבל חלקכם אולי ירצו לענות לאלו שענו לו... "זה היה "היא" או הוא?" "היא אבל עם זין - אז הוא." אני מוותר מראש. לא נכנס לדיון הזה. אבל חשבתי שאולי תרצו לדעת. *אנחה*

יסמין 28

New member
אוי אוי

מילא זונות בתחנה המרכזית אבל לטעון שגם הזונה נהנתה מזה "גם נהנתה וגם הרוויחה" אני לא יכולה אפילו להתחיל להסביר מה לא בסדר במשפט הזה נדמה לי שכולם מבינים

למעלה