ע---ש--ה------ל--י------ט--ו--ב--ה
השיר בנאלי בכל רמה אפשרית. כשהשמש זורחת לאן את בורחת, נו באמת, וכל מטאפורות הגשם.....זה כל כך נטחן כבר באלף שירים אחרים, אין פה שום זיק של חדשנות או משהו מרגש. אז נכון, יש הרבה רמות של אנשים ויש אנשים שמתרגשים מנשיקה בכל טלנובלה ארגנטינאית שמשודרת בערוץ ויוה, ויש שזקוקים ליותר מזה.השיר של גבסו הוא רק דוגמא. ואין לי בעיה עם גבסו עצמו שיהיה לו בהצלחה מכל הלב. אבל שיר כזה נכנס ורבים וטובים אחרים לא? זה תמוהה בעייני. בז'אנר שלו, השיר הזה נמצא בתחתית של התחתית. קח כל אלבום של יוצרים בכיוון הזה : אביתר בנאי, עברי לידר, אביב גפן ועוד רבים וטובים ותמצא את גבסו בשלב ה"מנסה להיות", ופשוט לא מספיק טוב. אתה הרי ידוע היטב שלולא כוכב נולד לא היה קורא עמו דבר, כי באמת, הוא לא שר מספיק טוב, הוא לא יוצר מספיק טוב...מצחיק לומר את זה אבל הייתי באיזה שרשור לגבי הבחורה ששרה את "מכל האהבות" של עידן רייכל, כזה לא זוכר את שמה. אחרי שהיא הוציאה 2 סינגלים משל עצמה. ואמרתי שתוך שנה איש לא יזכור מי זו. ומסתבר שצדקתי. אם גבסו לא ישתנה, אני נותן לו אלבום אחד עד שיעלם לחלוטין...ההראלים, לירון לב, ובוגרי כוכב נולד הבאים, ויוצרים שלא מכוכב נולד נושבים בערופו ואני מניח שחוקי השוק יעשו את שלהם. הקהל שלו הוא אותו הקלה של כל אלה שמניתי כאן... והסחורה שלו, ללא הילת כוכב נולד, פשוט לא טובה מספיק.