הודעות נאצה על גלגלצ- לכאן!

דייג2

New member
כנסו תקראו ותגיבו

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1592&msgid=80643174

Funky Giraffe

New member
איך אפשר ללכת עם תחנה כזאת מזעזעת?

תראו, זה לא שאני לא יושב ומדרג את האמנים שאני אוהב זה לא ש"הנה אני בא" שפיללתי שיצליח בממסד הזה ביאס אותי בהצלחה שלו אבל למה לכם? לקבוע את ה'להיטים הגדולים של המדינה'? תהיו בריאים... אם יש שני דברים טובים בתחנה זה הקה הקה הקה(להקות פיניות)צה והעייסק הגדולים מכולם... מאוד חשוד בעיניי העומס בפורום הזה... :|

Funky Giraffe

New member
נ.ב. ברגע ששופטים שיר כמו 'פשוט

לבחור' של פורטרט למצב שבו הוא לא נכנס לפלייליסטים, אני חושב שגלגל"צ צריכים להתקפל ולשדר רק חדשות. שיר קליט, שיר טוב, שיר מעולה, מושקע, מעובד טוב, מופק טוב, מולחן טוב, כתוב טוב, היוצרים שלו לא מהיום ולא מאתמול עובדים עם תחנות רדיו. הם לא אמנים צעירים. אם במצב כזה שיר לא מצליח בגלגל'צ, אני מציע כמו מה שמציע הפזמון של השיר הזה... לסגור את הבאסטה.

53925392

New member
ואם אני אומר לך שזה חרא שיר??

בגלל שאתה אוהב את השיר והוא לא נכנס לפלייליסט קבעת שגלגל"צ חרא. נו באמת...

viko222

New member
לכל אחד בפורום הזה יש 274 כינוים

אחרים והוא כותב בכל הכינוים פה!! בגלל זה העומס!! אל תהיה טיפש! אולי פשוט אוהבים תתחנה? תחשוב קצת למה יש בפורום הרבה חברים!

limors2

Active member
נו מה...../images/Emo54.gif

זה היה בפורום וכולנו ראינו וקראנו ומי שרצה הגיב... אין צורך להציף בעיניין, כשאתה כבר מכיר את התגובה של כולם

אייל 84

New member
מבקש הסבר מעורכי המוסיקה של גלגל"צ

האמת שאני חושב שגלגל"צ עשו דבר טוב למוסיקה בארץ ואני זוקף לזכותם הצבת רף גבוה לכתיבה הלחנה והפקה של שירים עבריים וזה מצויין. א---ב---ל-- קראתי בקפידה את הכתבה בידיעות אחרונות בחודש שעבר עם מנהל גלגל"צ ועל אף הכתבה ההוגנת ודברי הטעם שהוא העביר, צרם לי מאוד סעיף "עניין הציבור". אני לוקח לדוגמא שיר כמו "תגידי לי את" של שי גבסו. מישהו מיושבי צוות שופטי הפלייליסט באמת חושב שהשיר הזה טוב באיזשהו פרמטר? הטקסט? הלחן? ההגשה? העיבוד? תנו לי משהו אחד להיאחז בו כדי להצדיק את הישארותו בפלייליסט. גבסו כבר התרחק מהגדרת "זוכה כוכב נולד", ואם אולי היה עניין בסינגל הראשון במתוך האלבום השני, הרי שהסינגל השני מאבד גם את הפריווילגיה הזו. אז למה, בבקשה תסבירו. ב"סוכריה" של רוני זו ההפקה המהוקצעת, אני מבין, ב"טורו" זה להיט קיץ שמתכתב עם "הפרח בגני", אני מבין. אבל למה לעזאזל שיר כמו "תגידי לי את"? (מילא זה, את "כמה עוד אפשר" של סקעת לא שמתם, גם הוא באותה רמה), אז אני רק מבקש הסבר.

אני דווקא ממש אוהב ת'שיר הזה..../images/Emo19.gif

מוזיקה די חרא, אבל בעקרון הוא ממש נשמע טוב! אני אהבתי..

הודעה מגמתית ...

מכל השירים שיש בפלייליסט של גלגל"צ רק השיר של גבסו לא טוב בעיניך ? אין כאן איזה החלטה מגמתית להכפיש את המוזיקה של גבסו ? השיר הזה לכל הדעות , בעל מילים פשוטות אך מצמררות , לחן נוגע ללב , ביצוע מרגש ונוגע . הנה מצורפת ביקורת אובייקטיבית שכתב המבקר יוסי חרסונסקי , שתקרא ותבין : "שי גבסו, "תגידי לי את" (מילים ולחן: שי גבסו, אן.אם.סי) הבעת רגש בשיר עלולה להיות גם סוג של מניפולציה. בשיר הזה "תגידי לי את", שי גבסו אמנם עולה על גדותיו מרוב רגש, אבל אני מאמין לו שהוא באמת ובתמים התרגש עד קצות אוזניו גם כשהוא כתב את הטקסט הלא פשטני הזה, על רקע מותה של סמלת ליאת גבאי בפיגוע בשנת 1994 (סיפור שסיפר לו מפקדה בצבא, יאחר בן-שלום) זה לא רק שיר געגועים, אלא התמודדות של הכותב עם האין במשמעות נואשת של דיסאינפורמציה לגבי מי שהלכה. "תגידי כשהשמש זורחת, לאן את בורחת". זוהי שאלה מהכואבות ביותר של מי שאיבדו יקירים, במצב של חוסר ישע ובניסיון לתהות אולי בכול זאת קרוה איתם משהו. הטון של גבסו מרוגש במידה, התהייה מומחשת, והוא כבר לא "מתבכיין" סתם כבעבר. המנגינה מקסימה, מלנכולית במידה, מעבירה תחושת החורפיות, כנ"ל העיבוד שנעשה בשיתוף עם תומר הדדי. "

limors2

Active member
../images/Emo45.gifהשיר ממש מדהים!../images/Emo54.gif

אם להיטפל לשירים מסוימים שחרושים, למה לבחור דווקא אחד כזה? טורו, מילא

אייל 84

New member
ע---ש--ה------ל--י------ט--ו--ב--ה

השיר בנאלי בכל רמה אפשרית. כשהשמש זורחת לאן את בורחת, נו באמת, וכל מטאפורות הגשם.....זה כל כך נטחן כבר באלף שירים אחרים, אין פה שום זיק של חדשנות או משהו מרגש. אז נכון, יש הרבה רמות של אנשים ויש אנשים שמתרגשים מנשיקה בכל טלנובלה ארגנטינאית שמשודרת בערוץ ויוה, ויש שזקוקים ליותר מזה.השיר של גבסו הוא רק דוגמא. ואין לי בעיה עם גבסו עצמו שיהיה לו בהצלחה מכל הלב. אבל שיר כזה נכנס ורבים וטובים אחרים לא? זה תמוהה בעייני. בז'אנר שלו, השיר הזה נמצא בתחתית של התחתית. קח כל אלבום של יוצרים בכיוון הזה : אביתר בנאי, עברי לידר, אביב גפן ועוד רבים וטובים ותמצא את גבסו בשלב ה"מנסה להיות", ופשוט לא מספיק טוב. אתה הרי ידוע היטב שלולא כוכב נולד לא היה קורא עמו דבר, כי באמת, הוא לא שר מספיק טוב, הוא לא יוצר מספיק טוב...מצחיק לומר את זה אבל הייתי באיזה שרשור לגבי הבחורה ששרה את "מכל האהבות" של עידן רייכל, כזה לא זוכר את שמה. אחרי שהיא הוציאה 2 סינגלים משל עצמה. ואמרתי שתוך שנה איש לא יזכור מי זו. ומסתבר שצדקתי. אם גבסו לא ישתנה, אני נותן לו אלבום אחד עד שיעלם לחלוטין...ההראלים, לירון לב, ובוגרי כוכב נולד הבאים, ויוצרים שלא מכוכב נולד נושבים בערופו ואני מניח שחוקי השוק יעשו את שלהם. הקהל שלו הוא אותו הקלה של כל אלה שמניתי כאן... והסחורה שלו, ללא הילת כוכב נולד, פשוט לא טובה מספיק.

עורוס

New member
גם אני לא אוהב את השיר.. ../images/Emo97.gif

אבל, אין לשפוט עפ"י שיר אחד

אייל 84

New member
לא מכפיש ולא שופט.כל עניין לגופו.

אני חושב שכבסו הוא בחור חביב עם פוטנציאל גדול, אבל השיר הזה הוא דוגמא לשיר פשוט לא טוב שאין שום סיבה שייכנס לפלייליסט. שום סיבה. בעוד ב"במקומי" יש טקסט קצת אחר,מעניין, על אף ההעתקה המוסיקלית הבוטה מקולדפליי הוא ראוי להיות מנוגן, "תגידי לי את" הוא בנאליות בשיאה, גם בלחן גם במילים וגם בהגשה. כן יש הרבה שירים לא טובים ותודה לגלגל"צ הם לא זוכים לחשיפה ובצדק. "תגידי לי את" הוא הוכחה לכוחה הבלתי מבוטל של התחנה, שנותן חשיפת יתר לעיתים לשירים שלא מגיע להם כלל.

למעלה