הודעות\פרסומים\כתבות\ועוד

Neta558

New member
הפגנה חשובה מחר בענין חוק הכלבים!

מתוך הודעתה של ענת בפורום זב"ח: למרות ההודעה המאוחרת, אנא עשו מאמץ להגיע לגן-הורדים שבכניסה לכנסת. חברי-הכנסת החברים בוועדת הכלכלה שתדון בזה מחר יגיעו לכנסת בין 08:30 ל-09:30 וחשוב מאוד שיראו אותנו שם. זה הצ´אנס האחרון שלנו לפני ההצבעה הסופית במליאה, שתתקיים בימים הקרובים. אנא בואו! מי שיכול מתבקש להכין שלט ברור שיהיה כתוב בו: הצילו את הכלבים! מקשרת גם להודעה מפורום זב"ח בה תוכלו למצוא עוד פרטים על האירוע.

K A R I N

New member
../images/Emo32.gif חשוב חשוב חשוב

למסירה, חתולה בעלת אופי מקסים שבגיל כמה ימים נזרקה חיה לפח האשפה, ע"י אדם חסר רחמים. החתולה הוצלה גודלה על ידי עד שהגיעה לגיל שבו כבר לא נשקפת סכנה לחייה, וניתן כבר למסור אותה, אל תתנו לג´יפה הקטנה לחזור לרחוב, אנשים טובי לב ובעלי יכולת לאמצה, אנא פנו אליי בדחיפות... קארין

ממש לא ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

צמחי לחתולין! [ואיום אף יותר!
]
שעלה לי עכשיו: למה שכל אחד מאיתנו לא ינסה לפתוח לוחון של אימוצי בע"ח במסגרת בה הוא לומד/ עובד/...? נראה לכם שזה יעבוד? אפשר לנסות. [כמובן שלמי מהתלמידים מאיתנו שפתח לוח זכויות יותר קל פשוט לשים פינה כזו שם.]

Neta558

New member
גלריות חדשות בפורום!

גלרית חיות המחמד שלנו נוספה לפורום! וגם גלרית אנטי-מקדונלדס. כל מי שיש לו תמונות שמתאימות לגלריות (הקיימות או חדשות שאפשר לפתוח) מוזמן לשלוח אלי ל: [email protected]

Neta558

New member
לאף אחד אין עוד תמונות../images/Emo35.gif

חיות מחמד נוספות, סריקות של מנשרים ודבקיות בנושא (למי שיש סורק-יכול מאד לעזור!), קריקטורות, תמונות ממשקים... אם אני כבר במצב רוח לעדכן את הגלריות (ועם אפשרויות העידכון כאן, צריך מצב רוח מאד מיוחד) - נצלו אותו... נטע (אם אני לא נרדמת, שאני אשתה חלב חם נטול חלב?)

Neta558

New member
חוק הכלבים-עידכון ../images/Emo36.gif

הוחלט להסיר את הסעיף בחוק המאפשר העברת כלבים מכלביות למעבדות ניסוי! הנה כתבה מוואלה בנושא: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=314716&path=22 כפי שכתבתי בפינת המכתבים (הקצת מאולתרת השבוע), אתם מוזמנים להביע תמיכה בנעמי חזן שהעלתה את הדרישה לשינוי הסעיף בפני ועדת הכלכלה של הכנסת.

למעלה