הודעות\פרסומים\כתבות\שונות

כמה אטום אפשר להיות?

שתי ידיעות באותו יום. שתי ידיעות, המדגימות את הזלזול, האטימות, חוסר ההתחשבות וחוסר האנושיות בכל הנוגע לניסויים בבעלי חיים (שימו לב לאזכור חברנו הותיק רוני קלמן). לא מובן לי למה צריך לעשות ניסויים בכבשים מסכנות כדי להגיע לדבר כל כך לא משמעותי או קריטי, סתם בשביל המחקר והשעשוע? זה פשוט מגעיל. לא ברור לי איך מישהו מעז לומר שהניסויים בארץ בבע"ח הכרחיים, כאשר חלופות אפילו לא נבחנו! עד מתי?

gilad25

New member
ויטמין b12 באגוזי פקאן אורגנים

למי מכם שמעונין באגוזי פקאן אורגנים הישיר מן החקלאי צרו קשר 09-9588077

../images/Emo101.gif../images/Emo132.gif כתבנו לענייני ערבים

שלושה חודשים לפני חילופי שלטון, בעיצומה של מתקפת פיגועים, וכולנו שואלים את עצמנו - מה עושים. אהוד יערי יענה על שאלותל הגולשים בפורום אקטואליה היום בשעה 21:00. הגולשים מוזמנים להתחיל לשאול בפורום כבר עכשיו. לפורום אקטואליה

רטאטוי- תבשיל ירקות בתנור-(24 שעות)

היום בפינה "סיר לשבת" ב-24 שעות פורסם: [אין באפשרותי לסרוק את הפינה, מצטערת.] הסופר אמנון ז´קונט, טבעוני אדוק, מתמודד עם ריחות בישולי השבת של השכנים בעזרת רטאטוי- תבשיל ירות בתנור, מחוזק ברוטב אקזוטי הנה המתכון המדובר: החומרים לתבשיל: 5 בטטות בגודל בינוני, מקולפות ומחלוקות לרבעים 8 קישואי זוקיני על קליפתם, חלוקים כל אחד לשלושה 5 בצלים אדומים, רצוי קטנים 8 שיני שום קלופות 2 פלפלים צהובים, מגולענים וחתוכים לאורך ל-6-8 רצועות חבילת בסיסי ארטישוק קפואים (להפשיר ולחצות לשניים) 1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי, רחוצים היטב על קליפתם וחצויים לשניים ראש כרובית קטן, מחולק ל"פרחים" 4-5 חצילים קטנים (מהסוג המיועד להחמצה), בשלמותם או חצויים לאורכם 12 זיתים מסוג קלמטה (מגולענים) החומרים לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1/3 כוס שמן קנולה 3 כפות סילאן תמרים 3 כפות רוטב פסטו 3 כפות רוטב סויה מלח ופלפל לפי הטעם ההכנה: מניחים את הירקות בתבנית אפייה או בפיירקס גדול, יוצ´ים את הרוטב ומשרים לפרק זמן בין שעה אחת ללילה שלם, לפי מידת הדחיפות. אחרכך מערבבים את הירקות, כך שאף אחד מהם לא יקופח, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך כ-30 דקות. מסירים בזהירות את נייר האלומיניום, מערבבים את הירקות ברוטב וממשיכים לאפות ולהשחים במש עוד 30-45 דקות. כשהכל הופך לתערובת ריחנית, מגישים לשולחן. אם נשאר משהו (מה שבדר"כ לא קורה)- אפשר לאכול גם למחרת, אחרי חימום במיקרוגל. בטעבון! [המעוניינים בסיפור שלפני- יפנו ל-24 שעות ויקראו.]

מורן א

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo34.gifספרות גאה - פורום חדש

ספרות גאה - פורום חדש פורום חדש בשם ספרות גאה יוצא לדרך. הפורום יעסוק בספרות הגאה על קשת גווניה וישמש כבמה פתוחה לסיפורים, שירים, קטעי פרוזה והגיגים בנושא הגאווה. נשמח לראותכם בין באי הפורום. מורן

נהייתה לי טבעונית בכיתה! ../images/Emo6.gif

חברה שלי שהיתה צמחונית עוד לפני שאני ניסיתי לצמצם בשר (זכרונות איומים
), החליטה היום שהיא הופכת לטבעונית (ואת זה אני עדיתי לפניה
)
שיהיה לה בהצלחה! (ושוב, שימוש מוגזם לגמרי באייקונים. מה קורה לי
)

למעלה