הודעות שהיו צריכות להיות בפורום תמיכה טכנית

Mנטה

New member
שוני בין הסטטיסטיקות השונות

בסטטיסטיקת הבלוג שלי כתוב שאתמול נכנסו 2000 ומשהו אנשים בפירוט של שירות התשלומים כתוב שנכנסו 1300 אנשים האם זה יעודכן בהמשך ?

דפניתי

New member
איך משחזרים את שמות הבלוג/ים שלי ואת הסיסמאות

האם יש סיכוי שמישהו יוכל לעזור לי לשחזר את שם הבלוג/ים שלי ואת הסיסמאות שלהם? אולי באמצעות הדואר האלקטרוני?

benjamin1789

New member
כיצד מצרפים קובץ כמו מצגת למאמר בבלוג?

שלום רב. אני צריך להעלות מצגת power point למאמר שלי בבלוג, כיצד אני עושה זאת. אודה מאוד לעזרה.

טל לוין

New member
שירות התשלומים

מדד שירות התשלומים מסנן סוגים שונים של צפיות כמו למשל - כניסות של הבלוגר עצמו, כניסות רצופות רבות מאותו IP, רובוטים של גוגל, כניסות מחו"ל ועוד. לכן הפער...

wranger

New member
קודם כל, פה זה לא המקום לשאלה כזו

אלא בפורום התמיכה הטכנית, ראה קישור בצד שמאל של המסך שלך. אבל אם כבר אנחנו מקשקשים פה להנאתנו, אז נראה לי שאי אפשר. כלומר, לא בפורמט של מצגת. אפשר למשל, לשמור כל שקופית כתמונה (בעזרת, למשל, מקש הפרינט-סקרין הידוע לשמצה ואז הדבקה בתוכנה כמו "צייר" של חלונות... ככה אני עושה את זה), ואז להעלות שקופית-שקופית לפי הסדר, מה שיגרום למצגת שלך להיראות כמו סדרת תמונות אנכית עם איזשהו קשר הגיוני בין תמונה לתמונה. לשאלות נוספות, כאמור, פורום התמיכה הטכנית.

טל לוין

New member
הופך בחצות לדלעת

מדד הצפיות מתאפס בחצות למשהו כמו 30 דקות וחוזר לעצמו לאחר מכן.... קצת כמו סינדרלה אם חושבים על זה לא?

טל לוין

New member
היגיון

לדעתי יש פחות היגיון בכך שבלוגר יקבל תשלום על כניסות של 'מחשב' או תוכנה שמריצה סקריפטים ומקליקה 10 אלפים כניסות בשתי דקות... זה שירות שנועד לצ'פר בלוגרים לא לפרנס אותם

Mנטה

New member
ובכל זאת

תמיד יש אצלי כניסות של אנשים שמגיעים מגוגל ואף פעם זה לא מגיע לחצי. הפעם יותר מחצי מהכניסות נחתכו. אפשר לבדוק את זה ?

lulyK

New member
מסכימה איתך.

הסטטיסטיקה של הבלוג שלי (בניק "המלבישה") מראה מעל 50,000 כניסות. שירות התשלומים מראה כ-200 ש"ח (כלומר - משלמים רק על 20 אלף). אבל זה רק צ'ופר וזה כולה כסף ושנגיד תודה.

טל לוין

New member
צריך להבדיל

בין אנשים - כלומר גולשים בשר ודם שמגיעים דרך גוגל שלא נחתכים לבין ה'רובוטים של גוגל'. עכשיו, לא רק גוגל מריצים רובוטים - וכל העניין עם סוג כאלה של רובוטים הוא שם מקליקים עשרות אלפי כניסות בזמן לא ריאלי. לכן גם אותה כמות נחתכת... לגולש זה לא נראה הגיוני.... על כל פנים ישנן עוד כניסות שנחתכות. מפנה אותך לבלוג הבית - ברשימה הנקראית 'על תשלומים ואהבה'.

דנטל

New member
פעם זה היה נכון

אבל כשבועיים לאחר העלתו של שירות התשלומים הורידו את הספירה של הרובוטים מהסטטיסטיקות כי התלוננו על הפער (ואכן הפער בספירות הצטמצם באופן משמעותי), כך שהרובוטים של גוגל חדלו להיות סיבה רלבנטית די מזמן. הסיבות שנותרו: (אולי סינון של רובוטים של אתרים אחרים שהם לא גוגל) סינון של מקסימום צפיה אחת באותה רשומה/עמוד ראשי של בלוג כל 10 שניות. סינון של עד 10 צפיות באותו יום של אותו בן אדם. סינון של גולשים מישראל בלבד.

למעלה