הודעות שונות ו -

כרטיסים לנחשונית- רחצה נפרדת

שוב יש כמות רטיסים לפארק בנחשונית. בתאריכים 21/8 ו 22/8 - משעה 18:30 עד 23:30 הרחצה היא נפרדת אך הישיבה במעורב. למעוניינים יש לשלוח מסר אישי למזכירות עד ה- 7/8. מומלץ, הייתי בפעם שעברה. יש הרבה הפעלות גם לקטנטנים.

פרטים נוספים למחנה הקייץ

1. ביום ראשון יציאה בשעה 8:30 מהסניף. 2.בבוקר תתקים מחירת חולצות תנועה של כפר האורנים. חניך אשר מעוניין לקנות עליו להביא 35 ש"ח במזומן. 3.ביקור הורים יתקיים ביום שלישי באנדרטת הנחל בשעה: 17:00 עד 21:00 4. לצערי... יהיה קיוסק ביער. ניתן לצייד את הילדים בכסף כיס. ניתן להביא עד 50 ש"ח. 5. מיום חמישי - מחר, אני אהיה כבר במחנה הקייץ, ביער יחד עם השכבה הבוגרת. אני אהיה זמינה משעה 9:00-10:00 בבוקר ומשעה 21:00 עד השעה 22:00בערב. במקרים דחופים ניתן להשאיר הודעה ואני אחזור בהקדם האפשרי. מחנה מוצלח לכולנו. דנה.

שיר המחאה למאבק בתאונות דרכים../images/Emo73.gif

אברי גלעד צילם בהתנדבות קליפ מחאה נגד תאונות הדרכים – "זה לא גורל". השיר קורא לממשלה להתייצב בראש המאבק נגד התאונות- ולאמץ תכנית לאומית לבטיחות בדרכים. מבצעי השיר הם אברי גלעד וחברים בלהקת הגוספל הישראלי של איריס ועופר פורטוגלי. השיר נכתב על ידי אבי רוזנבלום והופץ על ידי עמותת "אור ירוק". כל הכבוד להם. מקווה שהמאבק שלהם ותשומת לב של כל אחד מאיתנו לנהיגה שלו- ימנעו את התאונה הבאה!!!

gilher

New member
נושם...נושמת...נושמים...נושמות...

היי חברים, יום ראשון הקרוב, 7/8/2005, 20:00 בבית הספר אנו נפגשים שוב. בשביל לעשות לעצמנו טוב. בשביל שגם לאחרים יהיה טוב. בשביל שיהיה טוב. מחכה לכם, גיל

gripaw

New member
מסיבת הקיץ במתחם ה- Sweat

יש פרטים? יש מחיר בכניסה? מה כולל? למי מיועד?

למעלה