הודעות שונות / חנויות / פרסומות

פתחים חוגי קריאה בחנות הספרים

המשומשים בת"א 'עץ הדעת'! נפתחים שלושה חוגים בנושאים פרוזה, שירה ופילוסופיה. המפגשים יהיו מונחים וייערכו אחת לחודש. ההרשמה פתוחה לכולם במייל [email protected]. החנות היא ברח' בן-יהודה 42 (פינת בוגרשוב).

TheBookDealer

New member
חובה לקרוא- לקרוא ולא להאמין..

ההצעה הכי זולה ברשת... אם אתם מחפשים ספר חדש במחיר זול. אני אשיג אותו עבורכם. כנסו לכל אתר ספרים ובחרו ספר רישמו לפניכם את המחיר. אני אשיג אותו במחיר נמוך יותר . לא מאמינים ? נסו אותי !!! לאחר שבחרתם ספר, שלחו לי מסר - ציינו את שם הספר, המחיר, והאתר. תוך 36 שעות לכל המאוחר תקבלו הצעה זולה יותר. אם אתם מקבלים אותה השאירו מספר טלפון. הספר יימסר עם שליח ללא חיוב ! בערים הבאות: תל אביב , רמת גן , גבעתיים, בני ברק. אם אני לא אוכל להשיג תקבלו הודעה - צר לי אין ביכולתי להשיג את הספר. נסו אותי !!! *** אתרים אחרים גובים דמי משלוח וטיפול. אצלי מקבלים מחיר אחד בלי הפתעות וכוכביות.. ניתן להזמין את השליח לבית או לעבודה כל עוד אתם בתחום הערים שצויינו. **************************************************** למשל , רב המכר " צופן דה- וינצ'י " ב 71.5 ש"ח בלבד !!!!

meri74

New member
כל ספר שתחפשו אפילו נדיר כנסו!

דוד מחנות הספרים המיתולוגית שטיין ספרים מי-ם פתח חנות בדיזינגוף 167 ת"א. כל ספר שתחפשו בכל תחום תוכלו למצוא אצלו

bellvel

New member
מישהו יכול לתת פרטים על

מה שהולך ביום שישי בכיכר דיזנגוף? יש שם גם תקליטים ?

bellvel

New member
מישהו יודע אם

יש חנות תקליטים שמייבאת גם חדשים? אולי באוזן ה3?

SwitchMan

New member
פטיפון

גיליתי שהפטיפון בן ה34789 שבסלון בעצם לא עובד.. אני רוצה לקנות חדש.. איפה אני יכול לקנות פטיפון חדש, ועובד? וזול אם אפשר.. תודה מראש, ניר

דנטל

New member
זה מהבוקר עד הצהריים בשישי

יש שם שני מתחמים. באחד מוכרים בגדים בעיקר. בשני יש חפצים משנות השמונים ודרומה (ומשתרבבים, כמובן, גם דברים יותר חדשים). יש גם ספרים וגם תקליטים, אבל בעיקר חפצי בית ונוי. דברים מדהימים. גם ביום שלישי עד 22:00 זה קורה, אבל כמות הדוכנים מצומצמת. בימי חמישי יש שוק של ספרים בעיקר.

היריד בדיזנגוף:

תיקון קטן: אין יותר בימי חמישי !!! אין מספיק קהל ואין נציגים. לידיעת כולם !!!

TheBookDealer

New member
אין קטש... :)

לא שאני מכיר את הקטש.. אם אתה מהאזור המפורט : ת"א, ר"ג, גבעתיים או בני ברק.. שלח לי הצעה... ותקבל תשובה.. לא תתאכזב...

דנטל

New member
זה בסגנון "טו גוד טו בי טרו"

ולכן לא נשמע אמין במיוחד.

TheBookDealer

New member
דנטל...תנסי ותראי..

חבל שאת שופטת לפני שבדקת... אני ציינתי שאם אני לא יכול לספק את הספר אז אני שולח הודעה מתאימה. וחוץ מזה, עד שלא מנסים לא יודעים.

דנטל

New member
אני לא אנסה

לפעמים, כשמנסים, יודעים דברים שהיה עדיף לא לדעת, הרי אם היינו יודעים כל כך טוב בלי לנסות - הסבירות שמישהו היה נדפק, היתה כמעט אפסית, אבל בלי שום קשר - אני פשוט לא קונה ספרים. זה לא מתוך איזה חוסר אמונה בך אז אל תקח את זה אישית
. פשוט לא קונה. בכלל. מאף אחד. לא רוצה ספרים. אני פה בשביל למכור. יש לי קצת יותר מ- 300 ספרים למכור. חלק מעזבון. רובם ישנים. קוראת הודעות ושולחת מסרים למי שמחפש ספר שיש לי. פעם העלתי רשימה שכללה את רובם. החלטתי שיותר קל לי לשלוח מסרים כשיש בשביל מה, מאשר להעלות את הרשימה הזו שוב ולענות על כל המסרים שמגיעים בעקבות זה ושמתוכם רק אחוז נמוך באמת רציניים. זה הרבה יותר איטי, אבל זה לפחות לא מעמיס עלי מבחינת מסרים. מעדיפה ככה. אם היתה לי סבלנות, הייתי מעלה רשימות לפי ז'אנרים ללוחות... אבל אין לי. מבחינתי, כל ספר שניצל מהמזבלה - מחזקת ידיו של מי שהציל אותו ובזה אתה עוסק אז עלה והצלח

למעלה