הודעות שונות

כסא אוכל "פוטורה" למסירה

למי שמעונין, מוזמן להשאיר לי מס. טלפון ב"תפוז מסרים" ואני אחזור אליו. אני מתגוררת במרכז הארץ.

GO3457

New member
הורים יקרים

הודעה זו מופנית להורים הטריים(ילדים בגילאי 1-7) שביניכם: אני עורך מחקר בנושא "תגובות של נשים וגברים למעבר להורות" במסגרת המחקר אני צריך לשאול 20 זוגות נשואים עם ילדים בגילאי 1-7 על ההתמודדות שלהם על המעבר להורות. הייתי מאוד מעריך אם הייתם יכולים להקדיש מזמנכם לשאלוןולמלות אותו. את/ה ובן זוגך צריכים שניכם למלא אותו השאלון הוא בעילום שם והתוצאות הם בשביל מחקר זה בלבד ולא יועברו לשום גורם אחר. תודה רבה על שיתוף הפעולה!

rlsy

New member
בנות יקרות!../images/Emo8.gif

לא יודעת אם אתן זוכרות אבל היום 1 באפריל. אז אנא השמרו לכן.

GO3457

New member
הערות

1. אחרי מילוי השאלון, תגיבו להודעה זאת ותפרסמו ככה את התוצאות: נגיד שהתשובה שלכם לשאלה הראשונה הייתה מידת 4 אז אתם כותבים א4 וככה גם לגבי כל השאלות האחרות דוגמה: א4 ב2 ג3 ד1 וכו´ תודה רבה מאוד!

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif הבהרה חשובה ../images/Emo41.gif

אין לי מושג מי כותב ההודעה והאם המחקר הוא אמיתי. כל הממלא את השאלון עושה זאת באחריותו בלבד.

michal cohen

New member
למה הודעות נעלמות מהפורום?../images/Emo53.gif

למה כל כמה הודעות מופיע רווח קטן שמראה על "דילוג" על כמה שעות?

מיכל153

New member
יש הסבר במאמרים בשורה האפורה....

היי יש מדריך למשתמש בפורום. בקיצור מה שחדש קופץ למעלה. תגובות להודעות מקפיצות למעלה, אם הן 10 תוים לפחות בתוכן (לא בנושא) ואם לא עברו 72 שעות מההודעה המקורית. הודעות שקראת כבר יסומנו ב- V. ברוכה הבאה !!!!!! ביי מיכל153

תמר של

New member
הודעה על החלפת כינוי ../images/Emo104.gif

רק רציתי למסור ששיניתי את שם המשתמש שלי. קודם הייתי "אמא של עילי". אמנם עוד לא כ"כ מוכרת אבל שתדעו.

לחוקר

לאור התגובות החשדניות שקיבלת, אני ממליצה לך לפרסם את כתובת האי-מייל שלך ולהנחות את המתנדבים לשלוח את תשובותהם לשם. כך אולי אנשים ירגישו פחות חשופים פה בפורום. אני אשמח לשתף פעולה.

קודם כל תציג את עצמך

מי אתה? תלמיד? סטודנט? אב לעתיד? במסגרת מה מתנהל המחקר? שתבין, אנשים ירצו לדעת מי מבקש לדעת עליהם פרטים, לפני שיהיו מוכנים לענות שאלות אישיות, אפילו שזה בעילום שם.

למעלה