הודעות שונות

etilly

New member
מעון של ויצ"ו...

איך אוכל להשיג כתובות של המעונות שלהם בת"א? מאיזה גיל הם מקבלים? ומה העלות אצלם?? אני עדיין כל כך אבודה בעינייני מעון/מטפלת/משפחתון/ מה לעשות כשאחזור לעבודה... help me!!!

סיפורה

New member
הפריה חוץ גופית

אשמח מאד אם תוכלו לספר לי על הצלחה בהריון ספונטני מעל לגיל 45 או בעזרת הפריה חוץ גופית.מחכה בקוצר רוח למענה. תודה מראש !

אתיש

New member
האם יש הורים לילדים ששוהים בנעמ"ת

היום ב - 15:45 מתקיימת ישיבה עם יו"ר נעמ"ת בנושא האבטחה ההורים מוזמנים (כמובן יש להודיע מראש) מי שמעוניין יכול לשלוח לי מסר

mano1

New member
תקשורת

שלום, אודה למי מכם היודע על אתרים, כתבות ועוד העוסקים בתקשורת בין תינוקות והוריהם. תודה מראש

michal cohen

New member
מי מכיר גני ילדים בגבעתיים?

מחפשת גן.משפחתון לגיל שנה ו-8 אם למישהו יש המלצות או אזהרות(!) לגבי גנים ספציפים בגבעתיים, אנא ספרו לי.

odeia

New member
../images/Emo104.gif מצרפת קובץ של וורד שלא יזיק

לכמה בעלים לקרוא.

משהו חמוד מאוד../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

מקווה שימצא חן בעיניכם

דני*דין

New member
../images/Emo104.gif ברמת אביב

יש מעון של ויצ"ו ברמת אביב,ברחוב פיינשטיין. למנהלת המעון קוראים פנינה והטלפון : 6423660 ביי גיא

היי סיפורה , מציעה לך לשאול בפורום

פוריות והריון אחרי טיפולים. אני אומנם הריתי לאחר IVF אבל לא בגיל שאת רוצה לדעת עליו בהצלחה !!!

מק../images/Emo78.gif ../images/Emo104.gif

.........מ......... .........ק.......... .........פ......... .........י........... .........צ............ .........ה............ ~~~~~~~~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~

חן123

New member
ובאותו נושא - מישהיא מכירה משפחתון

בהרצליה - לילד קטן .(4-5 חודשים) אשמח לשמוע המלצות או הזהרות תודה חן

גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif ואפשר להוסיף עוד

וכהנה מטלות וסידורים....

tonti

New member
אתי! יה בדרנית!!

מה את אבודה כ"כ? לא אמרת שאת מתכננת לא לחזור?? וסליחה על הבורות, למה דווקא ויצו?

למעלה