הודעות שונות

טלגל

New member
לכולנו, גננת מאדורה זקוקה לעזרה,

בפורום גננות נכנסה גננת מאדורה שחינכה את הילדה שנרצחה באדורה, ומחנכת בגן כיום את אחיה שנפצע, היא זקוקה לתמיכה ואני אשמח אם תיכנסו לפורום גננות לתת לה תמיכה ואפשרי גם למסר אישי שלה. תודה לכולכם, אני יודעת שפורום זה יודע לתת תמיכה נהדרת לזקוקים לה.

jess ועוד

New member
שלום לכם אני צריכה עצה

מחפשת עגלה לגיל 0 עד טיולון יד שניה במצב טוב יש לכם מושג איפה אפשר להשיג כאלו?

מחפשת מטפלת בגבעתיים

מחפשת מטפלת בגבעתיים , חמה מסורה ואוהבת החל מאמצע חודש מאי, משרה מלאה

limorpi

New member
מישהו מחפש מטפלת עם המלצות מחולון?

המטפלת של בני פנויה לשנה הבאה והיא פשוט מעולה . אם מישהו מחולון וסביבתה רוצה אתן לו את הפרטים שלה בשמחה.

ענתש

New member
ג´סי - אני עונה לך פה...

תלכי ל-WWW.WALLA.CO.IL ואז תבחרי "קניות" ואחרי זה "לוחות" ותקבלי רשימה של מלא לוחות מודעות שבהם אנשים מוכרים מכל וכל... אני בדרך כלל קונה ככה דברים משומשים. חוצמזה - במוספים המקומיים של יום שישי תמיד יש לוח "קונים מוכרים" יד שניה כזה, מצטערת שאין לי פתרון יותר מיידי.

michal cohen

New member
המלצה

אין לי מישהי ספציפית , אבל אם את מאיזור בן-צבי דרום גבעתיים אולי אני אוכל לעזור. אני נמצאת כל בוקר בגינה ורואה את כל המטפלות. חלקן מתפנות בימים אלה (כי הילדים נכנסים לגן באפריל-מאי). אני אוכל לספר לך מה דעתי על כל אחת מהן. אם תרצי, אבדוק מי (מבין הטובות יותר בעיני) מתפנה. יש אחת פנויה ומצוינת אבל מעונינת בחצי משרה בלבד. אם את מעונינת, תשלחי לי mail ואתן לך את הטלפון שלי.

אמיר.

New member
../images/Emo16.gif לדניאל שפי הי"ד...

אני לא רואה איך אני יכול לתמוך כאשר אני יודע שאני רק מדחיק את הפחד את הכעס את התיסכול את תחושת חוסר האונים ...

zimes

New member
הי רותי! אם יש לך כח לשרשר....

איך את מרגישה?

רותי ע

New member
בשארית כוחותי....

אמרה הפולניה

למעלה