הודעות של מיטלל ב"תחרות הפוסטמות"

מקלע

New member
הודעות של מיטלל ב"תחרות הפוסטמות"

טוב זאת הולכת להיות הודעה של הערצה בלתי מוסווית למיטל... קראתי את ההודעות שלך ב"תחרות הפוסטמות", החל מזאת על בר רפאלי (ראשון ליוני) ופשוט התפוצצתי מצחוק. באמת. אז תדעי שאי שם יש לך מעריץ...
וחוץ מזה, אחרי פתיחה כזאת אני מקווה שאני אוכל לא להעליב -- אבל מנסיוני העגום הרבה פעמים בחורות שיורדות על יפות זה בגלל שהן... איך לומר... לא כזאת תאווה לעיניים
אבל אני מודיע לך חגיגית שבמקרה שלך אני מתכוון לפנטז עלייך, מושא הערצתי היקר, כעל פוטנציאל דוגמנות-על שהתעקשה לעשות קריירה בהנדסת גרעין. כי להרוויח מיליונים מקמפיינים של אסתי לאודר זה פשוט לא אתגר בשבילה
ואגב, גיליתי שהחברה שלי ערבייה ולסבית, מה לעשות?

SANGUSUGA

New member
מיטללל!!!

תוכיחי לו שהוא טועה (מבחינת המראה)! שימי תמונה!!! סתם אני סקרן לראות אותך, אבל בכל זאת - שימי תמונה (בסוף זה יהפוך לשרשור תמונות... לא נורא. שטויות :))

Lanni

New member
קח טיפ לחיים - יש פה 2 כאלה

גם מיטל וגם שירי
לשתיהן כישרון כתיבה מצחיק כזה בד"כ
איך הגעת למצב כזה שהחברה שלך היא ערבייה ולסבית, תגיד אתה בטוח שאתה לא רוס גלר

Lanni

New member
ד"א, נראה לי שכל הפורום זה הוא בעצם

פורום הערצה למיטל!
כולם הגיעו ונשארו בגללה
וגם אם לא, אז תסכימו איתי ותגידו שכן, כדי שהיא לא תתבאס יא רעי לב!!

Lanni

New member
ד"א ברוך הבא הו אבר יו אר ../images/Emo6.gif

ספר לנו מי אתה.. אולי מיטל תהיה מעוניינת (אין לה חבר נכון? או שיש לה? ואולי הוא בכלל ערבי והומו???) בוא תשווק את עצמך בחור! אני בעד לפתוח פה משחק בשם "קחי אותי מיטללל" מה אתם אומרים? מיטל את בעד?

בשלולית

New member
אני בעד.. חחח

מאגניב אבל מיטל קצת נעלמת בזמן האחרון היא בקושי בפורום... אתם לא רואים שהיא בכלל לא עונה....

Lanni

New member
אה, אני לא מעונין להשתתף, אבל זה

בכ"ז צריך להיות דבר נחמד ומעניין

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif אז ככה :

קודם כל, ברוך הבא מקלע
אני מקווה שתהנה פה המון. בנוגע לכישרון הכתיבה.. שמחה שאהבת. אבל לא כתבתי לבד. אז מושא הערצה שלך הוא בעצם אורי_אתר_ליגה. אנא המשיכו את הדיבור במסרים הפרטיים
בנוגע לתמונה... אז אין לי. וגם אם הייתה לי, ממש לא הייתי מפרסמת אותה בנט. (לפרסם בחינם מה שאפשר למכור ב"מליונים"?
) אם ממש ממש ממש בא לכם לבדוק את העניין, ארגנו מפגש פורום, למרות שגם על זה אני לא מתה:) ודבר אחרון- אני מצטערת שקצת נעלמתי בשבוע וחצי האחרונים. אני פשוט קצת עסוקה.. חוזרת הביתה מאוחר מדי לילה ואז פשוט נופלת\קופצת למיטה. גם ככה, כל יום אני נכנסת לפורום ובודקת שהכל כשורה, אם מישהו צריך משהו-פנו אליי במסרים. בכל מקרה, בסוף שבוע הנ"ל אני מבטיחה להראות נוכחות. והעומס צפוי להשתנות בימים הקרובים..:))

למעלה