הודעות שקשורות לנושא הפורום

לנורה, ולכל המהססים אם להשקיע-

נורה פרסמה הער תשובה מדהימה בפורום משפחות הומולסביות. כיוון שהתשובה שקעה לדף קודם, היא הועתקה קדימה. שווה לקרוא, וגם לראות את התגובה: שימו לב כמה חשוב לעורר א/נשים למחשבה !

DarlingAdam

New member
הודעה מעניינת

תקראו, תחזרו לפה, ותגידו לי מה זעתכם על התיאוריה הזו בנושא הטרנסי - כי יש לי המון קרעי רעיונות קטנים מרחפים בראש, אבל קשה לי לדבר.

שאלה לחברי/ות הפורום

לא יודע אם זה שייך לפורום, אבלללללל..... רציתי לשאול אם מישהו מיכם יכול להמליץ לי על מקום טוב אצל קוסמטיקאית ידידת הקהילה (באיזור ת"א) שעושה שעווה לגברים. זה חשוב מאוד. תודה רבה. ניתן לפנות אלי גם במסר פרטי.

אורי 0

New member
הגיע הזמן שאני באמת אקרא

את "המשתה" שממנו לקוחה כנראה התיאוריה הזאת. חמוד ללא ספק... פחות או יותר הרעיון היחיד ששמעתי שהוא מאפלטון שאני מוכן לסבול.

DarlingAdam

New member
הודעות שקשורות לנושא הפורום

[ כי הכול מפוזר והולך לאיבוד ]

DarlingAdam

New member
כתבה כאובה

על גברים ש"מתחברים לצד הנשי שלהם" ומצהירים שוב ושוב שהם "סטרייטים" בגלל שהרי אין דבר יותר נשי ו"הומואי" מקניית מוצרי טיפוח (אני לא מדבר על מייקאפ, אפילו, אלא על שמפו) או נעליים.

אורי 0

New member
לא כתבתי פה פעם?

שבעוד עשר-עשרים שנה גברים יתחילו לשים ליפסטיק בצבע "גברי" (חום-אדמה?)? הגדר כל הזמן זזה - אבל כל הזמן נשארת גדר.

דרושים מרצים

בחושן, מערך ההרצאות של האגודה, אנו מארגנים קבוצה חדשה שתעסוק במתן הרצאות בנושאי מגדר, טרנסקסואליות ותרבות טרנסג'נדרית. חושן פועלת בעיקר בקרב מערכת החינוך, ובעיקר בבתי ספר תיכוניים, אם כי לפעמים יש פניות מגופים אחרים, כגון ארגוני זכויות אדם, ארגוני רווחה וסויע, מסגרות הכשרה מקצועית וכו'. לקבוצה דרושים מרצים בשני תחומים: - סיפור אישי. דרושים אנשים שיהיו מוכנים להופיע מול קבוצות תלמידים, בני נוער ואחרות, וישתפו את הקהל בסיפורם. - הרצאות תאורטיות בנושאי מגדר, טרנסקסואליות, תרבות טרנסג'נדרית וכיו"ב. לא נדרש נסיון קודם בהרצאות, ואפשר להתנדב לאחד מן התחומים או לשניהם. המתנדבים יעברו הכשרה מתאימה בסדנאות ומפגשים אישיים. דרישות: - נכונות להקדיש מספר שעות בחודש. - התחייבות להתמיד ולהשתתף במפגשי ההכשרה. המעוניינים לקבל מידע נוסף מוזמנים לפנות אליי דרך האגודה, בטלפון 03-5167234, או בדוא"ל [email protected]. נורה

ב ו ע ו ת

New member
גאה בכם/ן! ../images/Emo34.gif

לכל הגאים, הגאות, הצועדים והצועדות... שיהיה סופשבוע רגוע ויופי של מצעד. בועה - האשה והגאווה.

Jony Jerusalem

New member
פורום לחיות עם איידס עלה מחדש

חברים יקרים, פורום לחיות עם איידס עלה מחדש, או במתכונת חדשה, במסגרת הפורום אשמח לשוחח אתכם על ההתמודדות של נשא עם נגיף האיידס, לשמוע מכם מה אתם חושבים אילו הייתם מגיעים לרגע זה ובעצם כל דבר שנוגע לליבכם, כמו כן אשמח אם תכתבו לנשאים את אשר אתם חושבים בנוסף אשמח אם תצביעו בסקר. בנוסף לכל זה, במידה ואתם יצירתיים, אשמח אם תעלו רעיונות לסיסמאות או מודעות או כל רעיון אחר להגברת המודעות לאיידס וקנדום בברכת חג גאווה שמח לכולם ושבת שלום ג'וני מנהל פורום לחיות עם איידס

למעלה