skito

New member
מכתב מהמעריץ המצחיק../images/Emo6.gif

היי סיסקה, זוכרת שראיתי אותך אתמול ברשת, ופעם בנמל? טוב לא אמרת שלום, אני יודע שאת עסוקה כל היום. תמיד רציתי להיות כמוך, עם מיליון מעריצים, תדעי שאת גאונית, לפעמים כמו עכשיו אני לא מצליח לישון. אח שלי לא מבין כלום, הוא אוהב את מיכלי actress (מכירה?) וכותב לה מכתבים עם ריח, ניסיתי להסביר לו דבר או שניים על הערצה, אבל זה לא הלך, הוא לא יבין כנראה, שאת לא אמן ממוצע, שאת ענקית, היחידה שיודעת לתת בראש, כן גם פצצות לגבות (ראיתי) אני אכתוב שוב תחזרי אלי ולא חשוב מתי, צירפתי תמונה שומה לך שלא שלך סקיטופוליס ובקיצור סקיטו.. * יש לי ציפור קטנה בלב , ואני עליו חושב, אוי ואם תזכרי אותי סיסקה ותקדישי לי קצת יותר זמן.. שלום סיסקה, זה שוב סקיטו אני כבר מתעצבן, כתבתי לך אתמול לאימל ועוד לא ענית, אני חושש שטעית, אני לא סתם מעריץ, אני משכיל ואמיץ, החלקתי את השיער בגללך, לבן שלי אקרא תומר, למדתי לנגן במפוחית והגשתי פיילוט לחינוכית אהההה אזה תוכנית את שואלת? אל תתבלבלי קוראים לה "רגעי שיא" דור ההמשך. את יודעת פגשתי את "אהבה עבודה וחדר קטן" היא מבינה ללבי, היא עובדת בויטמן ומעריצה גם את עוזי חיטמן, ביחד ניקרע את העולם אבל רק אם תרשי, אל תשכחי תחזרי אלי לסקיטו לפני שאני פיניטו.. * יש לי ציפור קטנה בלב, אפילו שמעתי שאומרת "אני באה אל מישהו כמוך באה מאהבה ומבחירה חופשית" היי סיסקה מה קורה? אני כותב וכותב ומרגיש ממש פורה ואת לא עונה. אולי את בעצם סתם שחצנית, רוכבת עם אופנוע שחור ומזמינה את ינון פיאמנטה, שמוליק ואהוד. נראה לי שאת בכלל תמניה שצבעה את השיער אוכלת סחוג כמו צועניה, תדעי לך ש"אהבה עבודה וחדר קטן" מויטמן משוויצה כל הזמן במכתבים לעוזי חיטמן. אתמול אספתי אותה במכונית, היא שרה לי את אדון עולם, מייד קשרתי אותה בבגאז', הנה לך אני נוסע איתה ל~~ים. נמאס לי מהחיים האלה, כתבתי לך המון, בסוף אני אנעל אותה בפריז'ר של הקרטיב לימון. וכשתחשבי על זה, יהי לך קר, כל ארטיק יזכיר לך שאני לא מוזר, אם תלכי מחר ל~~ים בין הרבה אנשים תחפשי חתיכים וגם ריגושים תדעי שאני הקפאתי את "אהבה עבודה וחדר קטן" זהו סיסקוש הגעתי למקל של הארטיק עוד לק אחד ו"אהבה עבודה וחדר קטן" תינעל, חבל שלא כתבת לי עד עכשיו, זה המצב עכשיו את מתעצבנת נכון? שלך סקיטו.. *יש לי ציפור קטנה בלב, אפילו שמעתי שאומרת "אני באה אל מישהו כמוך באה מאהבה ומבחירה חופשית" שלום סקיטו, זו אני סי חזרתי עכשיו מעוד חלטורה של הרשת שרתי להם את חצי עולם ורק כעת מצאתי את המכתב שלך מונח בערמה גדולה, אכן ידידי, אני חושבת שאתה זקוק למעט עזרה וגם לאהבה עבודה ואיזה חדר קטן, אני נורא מתנצלת שלא הספקתי לדרשת אותך אחרי ההופעה שלי באשקלון. אני באמת מקווה שתתגבר על כל הבעיות, נ\ב מה שלום "אהבה עבודה וחדר קטן"? המעריצה הזו של עוזי חיטמן, דיברתי עם עוזי, והוא ממש שמח שיש מי שכותב בשמו מכתבים, יש אנשים שנולדו כוכבים, כמו "טיפ טיפ המקורית", ישראליאנה והרשימה ארוכה. *יש לי ציפור קטנה בלב, אפילו שמעתי שאומרת "אני באה אל מישהו כמוך באה מאהבה ומבחירה חופשית"

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

סיפור יפה עם מוסר השכל

מדען אחד ישב ועבד, כשלפתע ניגש אליו בנו בן ה-7 , נחוש לעזור לו בעבודתו. המדען, עצבני בגלל ההפרעה, ניסה לבקש מבנו שילך למקום אחר, אך כשראה שזה לא הולך, חיפש משהו שיוכל לספק לילד תעסוקה. הוא תלש מאיזו חוברת דף עם מפת העולם, גזר אותה לחתיכות, ונתן לילד יחד עם גליל נייר דבק. "אתה אוהב פאזלים" הוא אמר, "קח את העולם המפורק ונראה אם אתה יכול לתקנו ! בכוחות עצמך". המדען חשב שייקח לילד ימים עד שיצליח להרכיב את המפה, אבל כמה שעות לאחר מכן, שמע את קולו של הבן קורא לו "אבא, סיימתי, הצלחתי להרכיב הכל". בהתחלה, לא האמין המדען: " זה לא ייתכן שבגיל שבע יוכל הילד להרכיב מחדש מפה שמימיו לא ראה!!! " אבל הוא הניח את רשימותיו, וניגש לבנו, כשהוא בטוח שהוא הולך לראות עבודה מבולגנת... להפתעתו, המפה הייתה מושלמת וכל החתיכות היו במקומן. "איך עשית את זה? "שאל המדען את בנו "הרי לא ידעת איך נראה העולם". "אבא", ענה הילד, "אני אמנם לא ידעתי איך נראה העולם, אבל כאשר תלשת את הדף מהחוברת, ראיתי שבצדו השני יש תמונה של אדם. כשנתת לי לתקן את העולם, ניסיתי אבל לא הצלחתי. אז הפכתי את כל החתיכות והתחלתי לתקן את האדם. כשהצלחתי לתקן את האדם, הפכתי את הדף וראיתי שהצלחתי לתקן גם את העולם... ותחשבו על זה...

skito

New member
היי שמוליק התפנתי כעת לקריאת הסיפור

וחשבתי על זה.. אכן סיפור עם המון מוסר השכל, שנתחיל לתקן את האדם?
אהבתי וברשותך לוקח את הסיפור לעוד מקום

מה עבר עליך בזמן כתיבת...

שורות אלו? לקחת פיטריות הזייה או מה? אתה בטוח שהכל בסדר איתך? אתה כזה בן אדם מצחיק!

סקיטו, תמיד ידעתי שאתה גדול !!!

איזה יופי ! אני מקווה שסי תראה את זה בקרוב, כל הכבוד על ההשקעה

נראה לי שההתפתחות שלך נקטעה בגיל 16

ומאז לא המשכת להתבגר.... ....לא שזה רע !!! אני גם לא מבין בשביל מה זה טוב להתבגר

skito

New member
לא מוכן להתבגר, זה רק "הילד" שבתוכי

מביט במראה ורואה, אפור שיער אני לא מכיר, רק רציתי לחזור לאחור, לקום ולעזוב. אם רק היית יודעת, שומעת, איך שהלב מרגיש, מרעיש. אבל!!! לי עצמי, הילד שבי, אומר הכל, וקובע!!! 10.2002

actress

New member
איך ריגשת אותי במה שכתבת

אני גם פיטר פן לנצח נראת בת עשרה ומי שראה אותי פה יכול להעיד בהתנהגות כמו ילדה בת 3 ומוח של ציפור סתם לגבי האחרון אני צוחקת, אני פשוט מסרבת להתבגר.

כן, קלטתי את "תסביך פיטר פן" שלך

אם כי לא יצא לנו ממש לשבת לדבר, ולהכיר יותר. אולי בפעם הבאה, אם תתביישי פחות.

actress

New member
זאת היתה אמורה להיות בדיחה אני לא

ביישנית אני אומנם נפתחת לאט לאט אבל מי שמכיר אותו פה יודע שמכירים אותי אי אפשר לעמוד בקצב. איזה יחצנית טובה אני לעצמי, משהו

טינה2

New member
לא זהו אותי עכשיו חיסלת סיקטו זה ע

ענק אנא הכן לי אחד כזה עם ילדי ובעלי אטעביר לך תמונה במייל הכי מדליק אותי שדווק אתה תעשה את זה ולא אף אחד אחר אם אני מלכה שלכם אז יאללה לעבוד .........

למעלה