שאלה למנהל ולכל המבינים

ראיתי היום את הסרט טרול זה סרט בנורוגית ואומרים שהוא אמיתי לי זה נראה חרטא למרות שעשו גרפיקה חבל על הזמן אם הטרולים, ממש מושקע!!! רציתי לדעת אם הם אמיתיים או לא ואם כן אם אפשר להגדיר אותם כחוצנים/חיזרים?

יש סרט חדש שיצא

קוראים לו טרול והוא בנורוגית ואלה שעשו אותו טוענים שהוא אמיתי תחפש טריילר ביוטיוב אחי אני מודה שהסרט טוב חבל על הזמן אבל אני לא יודע אם זה אמיתי או לא?? אומרים גם בסרט שהממשלה בנורוגיה משקרת ומתירה את קיומם של הטרולים

ראיתי בדיוידי

צילמו אותו כמה סטודנטים נורוגים והם אומרים שהממשלה מסתירה את קיומם זה צולם במצלמה ביתית אתה חייב ליראות כדי לתת דעה אז תיראה ותגיד לי מה דעתך אתה היחידי פה שאני מחזיק מהדעה שלו אז אני ממתין............

גם את המכשפה מפרויקט בלר צילמו סטודנטים.

לצילום. ואם זכרוני לא מטעה אותי, הם היו אמורים לקבל פרס על צילום טוב שכזה. וגם פעילות על טבעית - צולם במצלמה "ביתית", אך הוא לא אמיתי, והוא גרף כל כך הרבה כסף, שהם החליטו לצלם שוב.

shlomigot

New member
טרולים קיימים בעיקר בפורומים בתפוז

הם נכנסים משאירים הודעות פרובוקטיביות ונהנים מהתשומת לב ואסור בשום אופן להאכיל אותם והסרט - הוא סרט 3D נחמד, הרבה דמיון מפותח, וכל מיני נורבגים. טרולים קיימים אבל הם לא נראים בכלל כמו בסרט ככה הם ניראים : טרול אמיתי

איזה גנוב אתה

איך טרול קיים בפורום אם זה הכל וירטואלי ואתה לא יכול ליראות כלום??? ומימתי טרולים יודעים לכתוב??? תחשוב על זה גבר.............

LironZob

New member
אני חושב שאפילו ילד שלא מבין יותר מידי

באנימציה ממוחשבת יבין שזה בסה"כ סרט.

זוהרה7

New member
זה נראה כמו איזה סרטון ריאליסטי

ומי יודע. אולי גם הם אמיתיים. מפחיד.

למעלה