צריכה עזרה בבקשה

אני מחפשת בנרות את הקטע ששני כהן ורותם אבוהב חיקו את אחינועם ניני ומירה אוועד בשיר לאירוויזיון למישהו יש קישור בבקשה בבקשהההההההה תודה

cohenet91

New member
|אוף| היי, ומצטערת שאני לא קשורה

טוב, אני בסוג של משבר פה. קוראים לי ענת, אני תלמידת תיכון במגמת סוציולוגיה, ואני צריכה 17 שאלונים ממולאים (השאלון מצורף). אבל הקטע הוא שאני צריכה 17 שאלונים של בני נוער, וכאלה שצופים הרבה בטלוויזיה והרבה בפרסומות בטלוויזיה. כל מי שעונה לי על זה יוצא מלך! המוני תודות מראש!

חן נעה

New member
../images/Emo32.gif מבקשת עזרה קטנה..

שלום לכולם! אני עושה מחקר גדול על קשר בין תמיכה חברתית לאושר- ובמיוחד על התפקיד של התמיכה שאנו מקבלים פה בפורומים השונים ברשת. אני זקוקה לאנשים רבים כמה שיותר שיענו על שאלון לא ארוך ולא מציק- אין צורך לכתוב מלל- רק לסמן מה נכון לכם.. אם בא לכם לתת יד ולעזור, אני אשמח מאוד.. אני מצרפת פה את השאלון- עדיף להחזיר למייל כדי לשמור למי שעונה על הפרטיות.. אשמח אם תציינו מאיזה פורום אתם.. [email protected] תודה רבה ושיהיה לכולנו שבוע טוב! נעה D-:

Kooly

New member
מה לעזאזל זה אמור להיות?

המכנה הכי נמוך ומשותף בשביל רייטינג? מה, הרייטינג של ארץ נהדרת היה כל כך בקאנטים שהמפרסמים ברחו? אני באמת מנסה להבין.

pratit

New member
פתחתי קומונה חדשה לתעסוקה להורים לבעלי צרכים

-מיוחדים .פתחתי קומונה חדשה באתר תפוז אנשים. שם הקומונה: עבודה להורים מיוחדים תיאור: בס"ד כאם לבעל צרכים מיוחדים היודעת כמה קשה למצוא עבודה מתאימה בעקבות הגבלת שעות העבודה למשל ולא רק החלטתי לבנות כאן רשת חברתית של הורים עמיתים לבעלי צרכים מיוחדים שיהיה להם הלוח הייחודי שלהם וכתובת יותר מתאימה לצורך חיפוש עבודה הקומונה פתוחה גם לחברות מן החוץ וגופים המעוניינים לתת עדיפות ולהתחשב בפלח שוק זה מי יתן ונעשה ונצליח בברכה איילת חן אני מזמין אותך לבוא, לקרוא, להתעניין ולהגיב. על מנת להכנס לקומונה לחץ על הקישור הבא: http://communa.tapuz.co.il/anchnu אני מחכה לך בקומונה, pratit אשמח לשמוע תגובותיכם לקבל הצעותיכם ולראות השתתפותכם ולהעביר לכל מי שצריך את הקישור מחכה לכם פרטית

pratit

New member
תודה אצלי נכנס מנסה שוב לצרף את הלינק מחכה ל

לכם בקומונה מזכירה יש כבר הורים שפירסמו שהם מחפשים נשמח אם יש לכם מה להציע שתיכתבו להם ובכלל נשמח לתגובותיכם רעיונותיכם אצלנו . הקישור שוב:http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=35521

הכוונה שלה היא

שלדעתה הסיבה היחידה שהוכנית משודרת היא רייטינג ולהתחרות בארץ נהדרת.אבל לדעתי, זה לא נכון.

JasmineFlower

New member
עכשיו גם אתה לא ברור..../images/Emo12.gif

לא הבנתי את המשפט המבולגן שלה, ואיך הן מתחרות אם הן משודרות בימים שונים באותו ערוץ?

קשת ורשת הן יריבות

הן שתי זכייניות שמתחרות אחת בשנייה. כלומר-הזכיינית קשת-ראשון עד שלישי ורשת, הזכיינית בה משודרת התוכנית היריבה ל-"ארץ נהדרת, כלומר "שבוע סוף" משדרת בין הימים רביעי-שבת. סבבה?סבבה? היא אומרת, שהסיבה היחידה שעושים את "שבוע סוף" לדעתה היא להתחרות ברייטינג(מדרוג ב-"פיפל מיטר") של "ארץ נהדרת".

למעלה