hamamin

New member
השטות הזו עובדת כבר עשרים שנה.

עבודה בעיניים. מה שהאנושות תעשה לעצמה זה מה שיהיה. נבואות תמיד לא מתגשמות. מעולם. [כל נבואה היא תמיד האפשרות שיצאה מאפשרות המימוש, היקום הוא יצירתי טוטלי וזה משמעותו האמיתית ]

יש שטויות שקיימות כבר אלפי שנים ...

הזמן יעשה את שלו, על כל פנים חבל שאנשים מקשרים את 2012 לסוף העולם בלבד מכיוון שקיימות גם תאוריות רבות על כניסה לעולם חדש וטוב יותר www.2012.co.il

drew

New member
21-12-2012 - האמת שאפילו קודם..

העידן התשיעי מתוך 9 בלוח המאיה התחיל ב 09-03-2011 כלומר לפני כשבוע.. הוא קצר פי עשרים מקודמו וימשך 260 יום. מאמר קצר וממצה על העידנים ניתן למצוא באתר נמסטה בכתובת : http://www.namaste.co.il/articles/articletype/articleview/articleid/1600/---- בכל מקרה, כל מי שקצת מעמיק או מגביה עוף, יכול לראות שאכן העולם והאנושות עוברת שינויים משמעותיים ומרתקים. ולא- לא מדובר בסוף העולם אלא ככל הנראה בסופו של עידן ותחילתו של עידן חדש. למיטב ידיעתי אין ידיעה ברורה לאן הדברים הולכים. מה שבטוח, יהיה מעניין. פורים שמח לכולם.

hamamin

New member
יפה מאד,הרעיון הזה.

אבל גיל היקום 13.7 מיליארד שנה [ולא 16.4 ] ואז כל הפרמידה מעופפת..... וראינו פרמידות מעופפות השנה, לפחות ווירטואליות. איזה כף לנו.

סוף העולם???

בנבואות העתיקות הן של בני המאיה והן של נוסטרודמוס הם פגעו בול בכך שניבאו שיקרה משהו ב2012 אבל הם לקחו זאת יותר לכיוון של סוף העולם למרות שבני המאיה פחות מאשר נוסטרודמוס...במידע שאנו מקבלים כיום מתודעת העל ניתן לראות שהכוונה היא יותר אנרגטית,נכון יקרו ארועים בעולםאך לא נגיע להשמדת הכדור עצמו. יום טוב

בטח גם יפן=בולשיט ניו זילנד=בולשיט.....

חבריקו תתעורר זה לא טוב שאתה יושב כל היום על האסלה מצרים=בולשיט סוריה=בולשיט אתה צודק ...הזמן יעשה את שלוי

כוונתי היא, שונה

אם אתה מתכוון בציניות לענות לאדם, בכדי להוכיח את הנקודה שלך אנא כתוב את נקודתך באופן מלא, וראוי כך שנבין כולנו את כוונך

אותי מעניין משהו אחר

מה יקרה כשלא יקרה כלום ב-21 בדצמבר 2012, וגם לא ב-22, ולא ב-23 ולא כל החודש וגם לא בחודש אחריו. מה יעשו אז כל ה-"נביאים". יש כבר תירוצים מוכנים מראש?

the breezer

New member
לא הייתי ממהר לזלזל...תוציא ראש מהחלון ותראה

מה קורה לעולם שלנו. הגלגל שוב חוזר על עצמו, אימפריות ומונרכיות מתרסקות, האדמה רועשת והים מציף אותנו. מסכים עם האמירה שאלו ארועים מונוטוניים שחוזרים על עצמם כל תקופה, אך אי אפשר לנתק את האירועים הגיאולוגיים לאירועים החברתיים והסוציאלים. לא הייתי ממהר להאזין לנבואות אלא רק במידה והן נותנות איזה שהוא אופק שניתן להוכחה, במקרה דנן , אותן 'נבואות' אודות 2012 לטעמי הם אינן נבואות. בסופו של דבר יוכח כי הקרבה לאקווינוקס (קו המשווה הגלקטי) יוצרת תהודה מגנטית שמשפיעה עלינו, ועל כדור הארץ (נשמע לי דיי הגיוני, גם האדמה וגם האנוש בעלי תדר ותהודה), כך שאנו יוצאים מ-'כיול'. בהחלט הגיוני. לומדים דברים דומים באלקטרוניקה, בהמרת אנרגיה ובמגנטיקה.

למעלה