הודעות P:

leraax

New member
הודעות P:

1. בקשר לצמידי הסייקון שיימכרו! אפשר להזמין אותם מראש! אשראי: להתקשר למיכל: 0543550691 ומזומן- במפגש שמחרתיים (1.10) ~ 2. * חד- פעמי!!! במופע הבכורה לדיסק החדש של היהודים, בהאנגר 11 ת"א, ב29.6 (מחר) יימכרו כרטיסים להופעה של טוקיו הוטל ב- 199 ש"ח בלבד!!! ל- 200 הראשונים שיגיעו!! תנצלו את זה מי שעוד לא קנתה!! שבת שלום!!

LiHiLuSh

New member
שבת שלוםם ומאמי רשמתי גם סיפור הנה

http://tokio-hotel.do-goo.com/neoaoeiooeaeau-aciaiau-f11/oi-aceei-uioa-neoao-cauXD-t2752.htm#85055

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחייבים אבל להתקשר למיכל להזמין צמיד?

אם נגיד במפגש אני אוהב אני לא אוכל לקנות ממנה במפגש בלי להמזין מראש?

LiHiLuSh

New member
אמרו שבמפג יכולים ליקנות מוזומן

ואני בטוחה שזה היה יפה חעחע אני ירא אותו ראשונה XPP

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo178.gifעדיין לא הבנתיי...לא חייבים לזמין

מראש כן?

LiHiLuSh

New member
אמ מי שרוצה יכול להזמין מראש ולשלם באשרי

או ליקנות במפגש ואני לא זוכתר עם צריך גם להזמין למפגש לא נירא לי

LiHiLuSh

New member
אמ אמ שינוי בדברי ../images/Emo9.gif

דיברתי עם מיכל וזה ככה ביום ראשון הם סוגרים איך הם ירהו וכמה סוגיים היו וביום שני היא רק לוכחת את הכסף של מי שרוצה את הצמידים וכמה ואז היא כמה שיותר הרבה אנשים היה יותר מהר את ההזמה ואז היא מזמינה אותם ומביא לנו XD משהו כזה

PsychoB1tch

New member
יאפ, משו כזה. ._.

ביום ראשון אני סוגרת עם החברה שאנחנו מזמינים ממנה את הפרטים והכל, ביום שני אנחנו נהיה בנפגש ונקבל הזמנות וכסף ממי שמעוניינת בצמיד. [וגם ביום ההופעה. ] ברגע שיהיו לנו מספיק הזמנות אנחנו נוציא את ההזמנה לפועל ותוך שבועיים-שלושה נוכל כבר להתחיל לשלוח את הצמידים למי שהזמינה. :) העניין הוא כזה, להוציא את הצמידים האלו זה נורא יקר, במיוחד כשמדובר בכמויות קטנות [אנחנו מוציאות רק 300 צמידים וזהו. ] כך שאין לנו את הכסף בשביל להתחייב להזמנה כזו בלי ביטחון שיזמינו. בכלמקרה, בגלל שמדובר בכמות מוגבלת, את הצמידים יקבלו קודם כל מי שהזמינו, כך שעדיף להזמין מראש. מי שמעדיפה לחכות - רק שתיקח בחשבון את העניין שיכול להיות שלא יישאר לה. יומטוב. :)

Rukia nik

New member
../images/Emo140.gif

תודה שאת מעדכנת אותנו כל פעם מחדש!
ושבת שלום גם לך!

kushkush1233

New member
שאלהההההההההההה

תגידדו יהיה מפגש מערצים? כי זה נראה שב-כ-ל מדינה הם עושים, אז למה שאצלנו לא יהיה?

leraax

New member
היא מתכוונת עם הבנים חח :

לא בטוח שיהיה.. בגלל הלו"ז הצפוף שלהם..

למעלה