הודענו שאנחנו מתחתנים ו...

• פותח הנושא Ajax
  • פורסם בתאריך

Ajax

New member
הודענו שאנחנו מתחתנים ו...

הי, הודענו שאנחנו מתחתנים ורציתי לדעת אם יש לכם טיפים במה להתחיל. אם יש למישהו רעיונות למקומות בחודש מרץ - לא אולמות אלא גנים מקורים אני אשמח לשמוע. תודה

אינצה

New member
מזל טוב וברוכים הבאים לפורום ../images/Emo9.gif

קודם כל - אזהרה! כל מי שמתקרב לפורום רק להצצה קטנה חושף את עצמו להתמכרות מהסוג הקשה ביותר לגמילה! טוב אז ברור שהדבר הראשון שכדאי להתחיל בו הוא המקום. יש הרבה מאוד מקומות מקסימים וכולם פה יוכלו לתרום מנסיונם האישי, אבל כדאי שקצת תמקדו אותנו על איזה איזור בארץ מדובר. אחר כך הייתי ממליצה לחפש צלם ו-DJ ורק יותר מאוחר את שאר נותני השירותים. מה שבטוח (וכבר כתבתי על זה אתמול) - אל תידחו שום דבר. אם יש זמן, תעשו דברים מוקדם, זה יחסוך כאב ראש יותר מאוחר.
ו -

Ajax

New member
אני צריכה עזרה בחיפוש מקום

אנחנו עוד לא התחלנו לחפש אבל אשמח לקבל טיפים. אנחנו רוצים להתחתן בגן מקורה ואם יש לך רעיונות - אז אני אשמח.

הילית*

New member
גן האמנים

אמנם התחתנתי שם באוגוסט, בגן עצמו אבל מנסיון של אחרים ומתוך עבודה כ"כ טובה עם אנשי גן האמנים יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם.. הגן נמצא באיזור כפר אז"ר שיהיה בהצלחה ומזל טוב!

nikit1

New member
גנים מקורים במרכז וצפונה

אנחנו מתחתנים בפברואר, כך שעשינו סקירה של רוב הגנים המקורים באיזור... אנחנו נתחתן בגן אמנים בכפר אז"ר ואני ממליצה עליו בחום! יש גם את גן הפקאן ברמת הכובש (ליד כפר סבא), "ליד הנחל" בכפר ויטקין, הבאר של סבא (זה נמצא בין פ"ת לקרית אונו בפרדסים- מ ד ה י ם), לילות כנען בקיבוץ צרעה ועוד רבים אחרים. זה יעזור אם תהיי יות רספציפית לגבי האיזור שבו אתם רוצים. בכל מקרה- המון מזל טוב

אתי@

New member
המון מזל טוב ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

אם רק תמקדו אותנו לגבי אזור גיאדרפי יותר ספציפי - תקבלו מבול של רעיונות. ברוכים הבאים לפורום...

Ajax

New member
מידע לגבי המיקום

הי, אנחנו רוצים להתחתן בגן מקורה בסביבות אזור המרכז שזה כולל מפ"ת, ת"א כולל את הרצליה, רעננה, כפר סבא ואזור עמק חפר וכפר ויתקין. אם יש לך רעיונות אז אנחנו ממש נשמח לשמוע. תודה

petel

New member
קודם כל, מזל טוב

אנחנו התחתנו ביום חמישי בגני כנען בקיבוץ נען שזה ליד צומת בילו מקום מדהים ! בחורף הגן מקורה והוא מאוד יפה, אבל - לפי התאור שלך זה לא באזור הרצוי, אם יש מצב להגיע מעט דרומה יותר תקפצו לבדוק. היום היינו בטירה בגעש בחתונה והיה נחמד מאוד, הגן מקורה וה"קירות" שקופים כך שניתן לראות את הגן מסביב - אפשר גם לנסות לבדוק בכל מקרה, הרבה מזל טוב ובהצלחה

Ajax

New member
להקה בחתונה

אנחנו זקוקים לרעיון ללהקה
בחתונה. אם למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע. חשבתי על להקה ברזילאים ולא לכל הערב אלא רק לחלק קטן ממנו שתקפיץ את האורחים.

סיגל2

New member
מזל טוב לכם, וכמו שכבר כמה כבר

המליצו, אני מצטרפת גם להמלצה על גן האמנים ליד כפר אז"ר. אנו מתחתנים שם בסוף אוקטובר ויש להם מלבד גן פתוח גם גן מקורה יפה.

למעלה