הודעתו של babyalligator...

polyethylene

New member
הודעתו של babyalligator...../images/Emo124.gif

ההודעה לא הועלתה עקב
במערכת. העתקתי אותה מהכרטיס האישי... האלבום החדש של רדיוהד, שצפוי לצאת במרץ 2003, יהיה אלבום שלישי תוך פחות משלוש שנים. ואם למישהו נראה שרדיוהד ממהרים לאנשהו, כדאי לזכור שבתחילת דרכם הם הוחתמו על חוזה לשישה אלבומים, כולל פאבלו האני. זה, בתוספת הגישה האנטי-צרכנית שמוביל תום יורק (מיעוט סינגלים, מסעי קידום מכירות קטנים והופעות אינטימיות), צפוי להוביל להודעת פירוק לא ממש מפתיעה, אולי לפני או אחרי סיבוב הופעות גדול שילווה את הדיסק הבא. תום בעצמו אמר שאחד מהראיונות האחרונים שהעניק, שהוא רואה את רדיוהד משחררים את רוב החומר החדש באינטרנט, אחרי שיסיימו את החוזה. קיצר, צפויים שינויים, לא לבכות, יהיה בסדר, שנה טובה. *נכתב על ידי babyalligator ב 02/09/2002 בשעה 12:30*

Bquiet

New member
../images/Emo7.gif

אני חושבת שאני אדחיק את מה שקראתי עכשיו...

TalkShowHost

New member
שקט, מדחיקים !

בוואלה תרבות היום יש לינק מסכן לשתי שורות על הדיסק החדש. לא משהו שלא ידענו. לגבי השמועה האכזרית הזו, אני מעדיף שלא לשמוע, מאז לכתו בטרם עת של קורט קובייןזצ"ל, קשה לי עם הודעות כאלה.

Major Thom

New member
לא נראה לי ..

זאת אומרת, רדיוהד ..! יש להם עוד כלכך הרבה מקומות חדשים להגיע אליהם .. כלכך הרבה כישרון .. והם חברים טובים. אין להם את כל הקטע של התככים .. אני מאמינה (רוצה להאמין, לא מסוגלת שלא להאמין) שהם ישארו ביחד. ימשיכו ליצור מוסיקה נפלאה. כי לא יכול להיות אחרת, אתם יודעים. הם רדיוהד. אסור להם להתפרק.
zero 7 - i have seen

lide

New member
שאלה קטנה...

למה אתם חושבים שפרוק של להקה זה דבר נורה?

Fish in the sea

New member
איזה מין שאלה זאת?

למה פירוק של להקה זה דבר נורא? כי הלהקה מפסיקה לייצר מוסיקה חדשה, כי הלהקה מפסיקה להופיע, כי זה סוף. פשוטו כמשמעו.
the beta band - broke

חולוני

New member
אופס..

לא שמתי לב שכבר כתבתם על האלבום החדש.. סליחה. מישהו יודע כבר מה יהיה שמו?

Eclipsed 0

New member
זה חבל,

אבל גם אם יתפרקו אחרי האלבום הזה, הם עשו לא מעט, ועדיף שייזכרו לטובה, לפני שיתחילו להתקלקל.

lide

New member
על זה אני רוצה לדבר...

על המעשי של הלהקה, שגם אם יהיה פרוק קחו את זה גם כדבר חיובי ולא רק שלילי.

Eclipsed 0

New member
בדיוק..

פירוק להקה זה הכרחי. כדאי שיפרקו עכשיו, לפני ש´זה´ ´ייגמר´ להם, כמו להמון אמנים. הם עשו המון, אם בעולם המוסיקה ואם לי. כדאי לפרוש בשיא כדי לא לרדת.. זמן ללכת, לא ?

לא יודעת אם שמעתם על זה

אבל לפני שרדיוהד הוציאו את קיד א´, הייתה כתבה ע נ ק י ת, אשכרה ענקית בסופשבוע של מעריב, בדיוק על אותה ידיעה, שהם הולכים להתפרק ושזהו למעשה האלבום האחרון שהם הולכים להוציא. וכפי שכולכם ראיתם, זה לא קרה ממש. אני בעד להתעלם מידיעות שווא כאלה- ופשוט לחיות את הרגע.. וחוץ מזה, למה שיתפרקו? למי הם עשו רע?? (טוב, עכשיו אני סתם מנסה לעודד את עצמי) np: Pearl Jam- alive

למעלה