הודעת בוקר..רחמין גמר את העונה.

הודעת בוקר..רחמין גמר את העונה.

לפי הכתבה באתר "one" רחמין כנראה גמר את העונה,והא מוגבל מדי בתנועותיו כדי להציג את היכולת שמצפים ממנו. לפחות הוא כנה ואמר לאלי כהן שהוא מעדיף שיחפשו שוער אחר להמשך העונה, ואת זה אני מעריך מאוד,כי הוא לא שיקר לעצמו ולנו שהוא מסוגל להמשיך לעמוד בשער,וכל זאת בעונה הראשונה הרצינית שלו בליגת העל.

בעקבות ההודעה הנ"ל,שאלת סקר אליכם..

מי אתם חושבים שצריך להיות שוערה הראשון של הפועל באר שבע: 1) צריך לתת קרדיט למאור אלבז ולשוערי הנוער. 2) שוער זר. 3) שוער רכש ישראלי. 4) שוער שכמו הרבה שחקנים,שייך להפועל באר שבע,ונודד בליגות הנמוכות. 5) לנסות בכל הכוח להחזיר שוב את אסי רחמים. אנה ציינו בתשובתכם את המספר בלבד,ואם אתם רוצים גם נמקו את תשובתכם. אני אישית חושב שצריך לתת ההזדמנות למאור אלבז ולשוערי הנוער.

RED OR DEAD BS

New member
הכי טוב זה 5

אבל אם רוצים להיות הגיוניים אולי ננסה להביא את קמארה שיבוא בחשבון על זר חיזוק באמצע שכהן רוצה להביא, באמת בעיה

zuli4

New member
גם אני חושבת ש-5 הוא הרעיון הכי טוב

אבל אני לא חושבת שזה יתממש...

מוצארט

New member
זה היה די צפוי למען האמת

אין לנו מזל העונה עם שוערים. היה רשום ב-ONE כמה שמות שוערים שמועמדים להגעה, ואלה שתפסו את עיניי היו, קמארה ויניב מזרחי. את קמארה כולנו מכירים. הוא שיחק בבני-סכנין בשנה שעברה, אך אין לי מושג היכן הוא העונה. יניב מזרחי נתן תצוגות יפות לפני כמה שנים בליגת העל, אך מאז נראה לי שהוא עובר בליגות היותר נמוכות.

blueman1

New member
לפי מה שאני הבנתי הוא לא גמר את

העונה, הוא פשוט נפצע ורק יום ראשון אחרי בדיקת אמ אר אי ידעו בדיוק מה נסגר איתו. עד אז מנסים לברר איזה אופציות יש לנו. לפי דעתי צריך לתת צאנס למאור אלבז ואם זה לא ילך אז להביא שוער אחר.

RED OR DEAD BS

New member
רק לדמיין

אילו ז'ינו לא היה מנסה לחסוך כמה אלפי דולרים והיה משאיר פה את אסי, נותר לנו רק לדמיין

למעלה