הודעת האופנה הזכירה לי

purpleyaler

New member
הודעת האופנה הזכירה לי

לא יודעת אם זה המקום הנכון, אבל חייבים להתחיל איפה שהוא.
יש דבר שנורא מפריע לי, וגם מרחיק אותי עוד יותר מהנשיות האידיאלית של החברה.
ציצים.
יש לי ציצים. ציצים זה דבר נפלא. אני מתה על הציצים שלי. הם גדולים יחסית לגוף שלי ובאופן כללי, מי יכול לא לאהוב ציצים?
החברה מסתבר.
מצד אחד יש את האידיאת ציצים- גדולים, לא נפולים, קופצניים ושמחים. אבל לא גדולים מידי, שלא יהיה אפשר להתמודד איתם.
מצד שני, יש את חנויות החזיות וההלבשה תחתונה. מי שהמידה שלו מעל c שיילך לחפש. אין דברים כאלה. לא קיים, תחפש במקום אחר. ואם יש, זה בצבע גוף, של סבתות, עם תחרה מעפנה של פולניות בשנות ה30.
יש קצר בתקשורת. אני בסך הכל d. שלא תגידו שהתלהבתי על זה. אין חזיות בנמצא. לא בחנויות בקניון, בוודאי שלא בחנויות שוק בהן החזיות יעלו פחות מ500 שקל, ואפילו, בדקתי לאחרונה, לא בחנויות מין.
מישהן יכול להסביר לי את זה? כי אני לא ישנה בלילה מרוב עצבים.

Apikachu L

New member
המממ...

דווקא ראיתי חזיות במידה D ומעלה בכל מיני חנויות (אפרודיטה וכאלה, נראה לי) - אבל באופן עקרוני מחירי החזיה הם תמיד מוגזמים. תמיד.
הלוואי ויכולתי לסייע יותר... אבל גם לי יש בעיה עם חזיות. עברתי לגוזיות לאחרונה, למרות שאני מידה C כנראה - ולמרות המחאות של כל המשפחה על כמה שזה מכוער.

זה לא הוגן, שאין חזיות נורמאליות. פשוט לא הוגן.

snoopytush

New member
אני שמתי לב

שלמי שיש B בדרך כלל יש חזיות יותר זולות ולפעמים אפילו אפשר למצוא חזייה
ב50 שקל ומטה ומי שהיא C ( אם אני זוכרת נכון אני C
אבל למדתי לקנות חזיות
בגיל מאוחר שזה די עצוב
). אז החזיות כבר מקפיצות מחירים ואני מניחה שגורל
הגדלים הגדולים כמו גורל הנעליים. בתור מישהי שהיא מעל 40 בנעל קשה לי למצוא נעליים
יפות בחנויות נשים טיפוסיות לפעמים אני כבר קונה נעלי בנים ( אם זה נעל ספורט פחות
אכפת לי אם גברי או נשי), וכשמגיעים כבר לחנות עם מידות גדולות לפעמים זה מאוד יקר
( בעפולה פעם ראיתי חנות עם נעליים ששילשו והכפילו מחיר נניח נעל שבמידה 40 38 עולה
נניח 200 בחנות מידה 42 או 41 למרות שזה לא כזה רחוק מהמידה הקטנה עלתה פאקינג
400 ומעלה).
זה לא בסדר שעושים אפליה למידות גדולות! וצריך באמת לפתח את הפלח הזה בשוק.
אולי תצליחי למצוא חזיות יותר יפות בחו"ל? ניסית לקנות אולי דרך האינטרנט אם את בערך
יודעת את הקאפ והמידת היקף?

snoopytush

New member
המממ אולי יש מצב

לקנות חזייה בהזמנה אישית?
כלומר שיכינו לך במיוחד? בטח זה יהיה יקר יותר
אבל לא צריך הרבה חזיות נניח אני בדרך לל מסתפקת ב-4 לרב השנה
אבל לאחרונה כשבא לי להשקיע ואולי כדאי בכמה צבעים ( צבעוני, לבן, שחור וכאילה),
אז אולי 6 יספיקו?

purpleyaler

New member
כרגע יש לי אחת

שעלתה 500.
חזיה בהכנת אישית יכולה להגיע גם ל800 שקל. ביררתי..
לקנות חזיה באינטרנט זה הדבר הכי מסוכן שיש. כל חנות מדברת על מידות אחרות (בחנות אחת אני d,בשניה dd ובאחת הגעתי לe!)
ככה שבאינטרנט זה בטח יותר גרוע. חייבים למדוד ולרוב גם לשלוח לתיקון כי ההיקף שלי נורא צר.
בקיצור, אין דבר שמדכא אותי יותר מחזיות. (שמגיעות הרבה פעמים עם פושאפ. יש לי כבר d, למה שאני אצטרך פוש אפ??)

למעלה