הודעת הבהרה לגבי "קלטיקה"

הודעת הבהרה לגבי "קלטיקה"

לפני מספר דקות סיימתי שיחה עם לימור מחנות קלטיקה שבפ"ת. בתחילת השיחה ביררתי לגבי התלונה כי ג´סטין הציג עצמו כנציג הפורום בחנות זו (בדיון שנמחק מדפי הפורום). לימור הכירה את שמו של ג´סטין כשמו של לקוח, אך לא ידוע לה כי הציג עצמו כנציג הפורום (טענה זו אברר מול ג´סטין עצמו באופן אישי). ציינתי כי רק אני או ארי-אל, כמנהלי הפורום יכולים לשמש כנציגיו. המשך השיחה נסב על שיתוף פעולה אפשרי בין הפורום (ואולי אף פורומים אחרים, אם כי איני יכול לדבר בשמם) לבין החנות. לימור ציינה כי הם מייבאים דברים שונים הקשורים לעניין (תכשיטים ועוד) וכמו כן יש אצלם מקום להרצאות שונות גם בנושאים הרלוונטיים לפורום זה (ויקה למשל). קיבלתי את הרושם כי לימור אכן מודעת לנושא הניאו-פגניות ואף יצרו עימה קשר בנושאים אלו. אישית, אני אקבע מועד כלשהו בו אבקר בחנות (לא רק בעינייני פורום...
) שלכם

mara jade

New member
יכול להיות

שכשאנחנו באנו היתה מוכרת אחרת....אבל סבבה.... ובקשר להרצאות למי שמעוניין הנה מה שיש להם: גלגול נשמות-תפיסת הקארמה\החיים בין הגלגולים\ריפוי באמצעות שחזור גלגולים קודמים. 26\2 יום ד´ בשעה 20:00 פאנג שווי מעשי-קורס המשך לבוגרי הסדנה הבסיסית, התיאורטית. הלימוד והתרגול יעשו ב"שטח", נבקר במבנים שונים ובבתים ונלמד לאבחן ולעצב. פגישה בימי שישי החל מ-28\2, פרטים נוספים בקלטיקה ו\או שוב פאנג שווי מעשי-קורס המשך לבוגרי הקורס הבסיסי כולל תרגול ולימודים מעשיים. מרצה:מירי שטיין-מידי יום ה´, בשעות 19:30-22:00 החל מ3\13. סדנת קערות טיבטיות-פתיחת הצ´אקרות בצליל-סדנה בת שעתיים וחצי, בה נעשה עבודה בתנועה, דמיון מודרך, מדיטציה על הצ´אקרה, נשימות ונלמד לנגן בקערות טיבטיות. הסדנה תערך פעם בחודש-יום ב´ בשעות 19:30-22:00, מחיר 140 ש"ח.

Justin Angel

New member
זה מגוחך.

אתה חושב שאני מציג את עצמי כנציג הפורום? מילא אני מציג את עצמי כמחונן, כמתכנת מחשבים, כפיסקאי, כפאגאן, אבל כנציג של פורום?! יש לך יותר מדי זמן פנוי.

לא עד כמה שידוע לי

פעם הייתה חנות די טובה שנקראה בשם "בתדר אחר" במרכז הכרמל, אך היא נסגרה לפני שנים.

למעלה