הודעת הבהרה....

מתנדב

New member
הודעת הבהרה....

נכתב כאן בפורום כמה הודעות לגבי יגאל עמיר, והשרשור הזה נמחק, אינני יכול להרשות הודעות מסוג כאלו, זה הודעות שלא מתאימות כל כך לפורום... צר לי ששאר התגובות נמחקו עם השרשור, אבל בואו נציב לעצמנו קצת גבולות...

סיטרא

New member
../images/Emo45.gif ועוד דעה אישית:

אולי פוליטיקה גם תשאר מחוץ לגבולות הפורום.....

Admini

New member
--------------->

אם אינך זוכר, עניינו של יגאל עמיר היה "כתם" (במרכאות כפולות) על הציבור הדתי לאומי, כך שאני חושב שיש קשר.

בת יפתח

New member
מתנדב, ברשותך...

כותב\ת ההודעה הראשית בשרשור שנמחק הביא\ה "דתיים" רבים כדוגמה מייצגת לחוזרים בתשובה , שהפכו עבריינים. מצרפת לינק לחיזוק דבריו\יה שלדעתי מייצג כמעט את כל החוזרים בתשובה ואת מעשיהם, ורק מראה לכולנו עד כמה הם גנבים גזלנים ורמאים. ( תשתדלו לקרוא את כל השרשור )

מתנדב

New member
בת יפתח, קראתי....

ויש הרבה מה להגיב על זה אך מחוסר זמני כרגע אשאיר זאת למוצאי שבת...

מתנדב

New member
אני אגיב בקצרה כרגע....

דבר ראשון עלינו לדעת מי שגונב צריך להיענש, ולא משנה מי הוא עם הוא רב או כל אדם אחר, וברגע שאותו גנב מתחרט על מה שהוא עשה ומשיב את גניבתו, יש מה להתגאות באותו אחד... דבר שני מהשרשור שקראתי שם מצטייר תמונה, כאילו וכל החילונים גנבים בני גנבים, ולעניות דעתי אסור בשום אופן לחשוב דבר כזה, כי יש הרבה חילונים שהם אפילו לא יודעים מה המושג של גנב, הם לא יודעים מה זה לגנוב...

בני אדם חסרי מצפון

יכולים להודות שהם טעו, להחזיר הגנבה, ואחר כך בלי בעיות להמשיך במעלליהם הנפשעים. למה הכוונה לא יודעים מה זה לגנוב? קשה לי להאמין שאדם ששכל ישר לו בראשו לא יודע מה זה גניבה. חעומת זאת יש אנשים שיודעים שגניבה זה דבר שלילי, לעומת אנשים שקשה להם להבדיל בין שלילי לחיובי(לא ניכנס לסיבות...).

ה מוזה

New member
לשניכם - בת יפתח ומתנדב

קראתי . אתכם ואת הקישור . חייבת לציין שאני מתאפקת להגיב כאן בסבלנות . האם שניכם מודעים למהי לשון הרע ? מן הסתם אתם אמורים לדעת . לקחת מספר סיפורים אישיים , שאינם מייצגים מאום ולהכליל ולהכתים חברה שלמה ? אני בהחלט יכולה להעלות לכאן ולא סיפור אחד כי אם הרבה של אנשים חובשי כיפות שומרי מצוות שמעלו , רימו , שיקרו , וחמור מכך אז מאיפה בדיוק עזות המצח לומר שרוב החברה החילונית גנבים ??? ולך מתנדב , התגובה שלך .. "אסור בשום אופן לחשוב דבר כזה, כי יש הרבה חילונים שהם אפילו לא יודעים מה המושג של גנב" מה אומר? באמת תודה .. תודה שאתה חושב שיש הרבה שלא גונבים .. אולי ננסח את זה שונה? בכל חברה אנושית יש את המקרים האישיים ואין הדבר מעיד על החברה כולה . תאר לעצמך שהייתי מנסחת משפט כמו " "אסור בשום אופן לחשוב דבר כזה, כי יש הרבה דתיים שהם אפילו לא יודעים מה המושג של גנב" מה זה גורם לך להרגיש? *חומר למחשבה * וסיפורים יש הרבה - הבעיה מתחילה כשמשליכים ממקרה אישי על מגזר שלם ולא חסרים מקרים אישיים גם בצד הדתי .

מתנדב

New member
ה מוזה, את צודקת...

כנראה שלא ניסחתי את זה בצורה טובה, אך כוונתי הייתה שאני אישית מכיר הרבה חילונים שהם לא יודעים מה זה נקרא לגנוב, שאצלם גניבה זה דבר הכי חמור שיכול להיות, לגנוב? זה פשוט לא מסתדר להם... ותאמיני לי שגם אני אומר את זה אסור להכליל ציבור שלם, גם בציבור הדתי והחרדי ישנם כאלו שגונבים, והיו מקרים שילדים קטמים נכנסו לסופר ולקחו דבר מתיקה, ולא תמיד ההורים שמו לב לזה ושילמו על זה בקופה, זה יכול לקרות בכל מקום ובכל ציבור שהוא, ואסור להכליל אף פעם ציבור שלם...

בת יפתח

New member
זאת באמת לא הייתה הכוונה.

מתנצלת אם נפגעת , אבל זה ממש לא המסר שאני \ הכותב בקישור המצורף התכוונו להעביר. ראי תגובתי למתנדב. תאמיני לי , שאני אהיה האחרונה לעשות הכללות על ציבור שלם.

בת יפתח

New member
חלילה !

איך הגעת למסקנה הזאת ?! אני מכירה את הכותבים , ואלוי הניסוח שלהם לא היה ברור אבל אני בטוחה שזאת ממש , אבל ממש, לא הייתה כוונתם . הכוונה הייתה שילדים , יהודים , דתיים , חילוניים, חרדים, מוסלמים , נוצרים וכו' לפעמים מפלחים משהו מהמכולת . לא יותר מזה . הבאתי את הקישור רק כדי להראות שהחוזרים בתשובה הם לא גנבים כמו ההכללה שהייתה כאן , אלא אחלה אנשים כמו רוב האוכלוסיה. זה הכל. כנראה שהמסר לא הועבר נכון.

ההודעה שכתבתי למאיהקול נמחקה??

מדוע?? כולה הבאתי את יגאל עמיר בתור דוגמא, למה למחוק שרשור שלם?? גם פה מנסים לטאטא הכל מתחת לפני השטח??

mayakol

New member
אויש, רוח סוררת-

ואני עוד כתבתי לך תגובה רצינית וארוכהההההה חזרה, והיא נמחקה גם כן! באסה!!!!!!

מתנדב

New member
כתבתי בתחילת השרשור

שדיונים מסוגים כאלו, לא נוכל לאפשר כאן בפורום, אך מכיון כשנמחקת הודעה ובפרט ההודעה הראשית, יחד איתה נמחקות כל התגובות...

למעלה