הודעת היום של תגל - לא בסדר.

הודעת היום של תגל - לא בסדר.

לדעתי העובדה שתגל זכתה שהודעה שלה, אשר פורסמה בפורום סטודנטים, תהיה הודעת היום, איננה משרתת את מטרת תפוז, כגוף רציני, ואף מציגה את צוות העובדים וההנהלה, כבורים מושלמים. הרי כל אחד יכול לקחת פרק, או כמה פסוקים, מהתנ``ך (יצירה ספרותית מהמעלה הראשונה), להגיד שזה שלו, ולזכות בהודעת היום.. אז... תגידו לי אתם.. זה רציני??? אקס.

alona..

New member
ולדעתי

דווקא מי שיאמין שאותה יצירה היא פרי עטו של אותו הכותב מתפוז.. דווקא הוא הבור, לא? אם נניח הייתי מפרסמת שיר של זמר מפורסם, מציינת את שמו וזוכה בהודעת היום היית מוחה? על מה המחאה? על העובדה שהיא לא ציינה מאיפה לקוח הקטע? עצוב אם מישהו לא מכיר קטע כל כך מפורסם מהתנ``כ.. (מצטערת על ההידחפות, הייתי חייבת) יום של שוקולד, אלונה.

אלונה.

אין לי בעיה עם זה שהיא זכתה. אבל לדעתי, הודעת היום איננה יכולה להיות משהו מועתק. וכן. גם אם היא היתה מציינת את המקור, וזוכה בהודעת היום - הייתי מוחא.

רק בגלל השוקולד....

....סבור אנוכי שאני יודע במי מדובר..... חשבתי שתהיי עסוקה בדבר אחר.....עדיין ממתין לקיום ההבטחות.

@poet

New member
על טעם ועל ריח...

או יותר מזה , אל תגלה צרות עין

פואט.

אני בהחלט לא מגלה צרות עין. לתגל יש הרבה חומר משלה, שראוי למעמד הזה. הבעיה של היא עם העובדה, שתפוז לקח קטע, שכבר זכה לכבוד, כאשר נכלל בספר התנך. אין מה לפאר אותו יותר. בודאי לא בתור `הודעת היום`. ו...בעצם, תגיד לי רגע. הודעת היום, יכולה להיות חלק מרב מכר? אם היה מישהו כותב את הפרק האחרון, מ`הבית בקרן פו` הוא היה זוכה בהודעת היום? אקס

@poet

New member
כמובן

תראה בקשר למה שאמרת יכול להיות שאתה צודק אני לא אתווכח וגם אתה כותב מאו יפה ובקשר למה שכתבת על הרב מכר... בהחלט! = אם ההודעה רלוונטית למה שקרה באותו יום, או אם היא מרגשת וכאלה אז כן למה לא? מי אמר שסופרים אחרים לא יכולים לעלות כאן על הודעות היום בכל אופן מקווה שסיפקתי לך תשובה הגונה אני חייב לעוף יש לי בחינה בסטסטיקה גועלית מחר אז ניתראה

פואט?

הסבר, סיפקת. רק... לא ביקשתי להיות הודעת היום. אני לא מתיימר לכתוב יפה. תאמין לי שלא. רק הפריעה לי העובדה, שקטע לא מקורי, קיבל. ו..שלא יהיו ספקות? אני לא רוצה להיות הודעת היום.

למעלה