הודעת המנהלת

מיטללל

New member
הודעת המנהלת ../images/Emo3.gif

במהלך השבוע האחרון לא כתבתי הרבה... (אל תדאגו, נכנסתי מדי לילה לבדוק שהכל תקין) התגעגעתם? רק רציתי לנצל את ההודעה ולהגיד לכם *תודה* תודה שהקשבתם לבקשתי והורדתם את מינון האופ. כבר התחלתי להתייאש. תודה :) חוץ מזה מה שלומכם? מה חדש? (!כל אחד חייב לספר לפחות דבר אחד טוב שקרה לו השבוע) מה אתם מתכננים להלילה?

מיטללל

New member
תמיר:) ../images/Emo39.gif

(
אם אתה לא רוצה להיחסם, תספר משהו ממש טוב שקרה לך)

twigy

New member
../images/Emo99.gif מה שתגידי..

אממ השבוע היה ממש נחמד מה שעשה לי את השבוע זה שהציעו לקנות ממני משהו בממש הרבה כסף
תמיר זה שאוהב כשמיטל קשוחה אליו ארר..

מיטללל

New member
לא סולחים פה על כלום. היזהרי נא

מאותו שרשור ממש- "למקרה שמישהו לא יודע- הפירוש של של הודעות אופ הנה - לפתוח הודעה בפורום בנושא שלא קשור למהות הפורום. זה יכול להיות מלספר על בעיות עם ההורים, להמליץ על סרט שראית, לפתוח שרשור בוקר טוב / שרשור בדיחות או לדון על בעיית הינשופים בדרום ירדן." (ברוכה הבאה לך!!!
)

pain is MY love

New member
יאללה אני אתחיל... ../images/Emo13.gif

קודם כל תדעי לך שהתגעגענו! לפחות אני...
דבר אחד טוב שקרה לי השבוע זה שחגגתי פז"מולדת כדת וכדין והיה לי יום נורא משמח עם הרבה איחולים, חברות מהקורס שפתחו התכתבות המונית במייל וגם כמובן, הקעקוע החדש והמדהים שלי... הלילה אני נפגשת עם חמש מחברותיי הטובות ויחדיו אנו דוהרות אל האופק לעבר מסיבה פרועה... כמו כל שבוע בעצם...

TheWhiteTigris

New member
אמ...

כל שבוע שעבר הייתי בחו"ל, והשבוע רק עבדתי (כדי להשלים את הכסף...) אז נתייחס לחצי הכוס המלאה - חזרתי לישראל

TheWhiteTigris

New member
זה הכי טוב שמצאתי...

אלא אם כן, אתה רואה ב"שיבה לעבודה" כמשהו טוב יותר...

בשלולית

New member
אממ גם אני הרבה זמן לא הייתי כאן..

ומשהו טוב שקרה לי השבוע? אפשר לקרוא לו טוב, התחלתי לעבוד בעבודה נוספת. מה שאומר שארוויח קרוב ל4000 שקל בחודש ! עד לגיוס הרחוק....
אבל זה גם נורא מתיש אותי. =\ ואני יודעת שרצית רק דבר טוב אחד, אבל כתבתי מכתב לאקס מן העבר, ושלחתי אותו בדואר! אני חושבת שזה דבר טוב, וגם מאגניב
המכתב היה גם לכבוד יום ההולדת שלו שחל אתמול (9.9) אבל גם עלינו... כתבתי לכם כאן עליו מזמן. לא חשוב... אם הוא יענה למכתב אולי אני אספר ביתר פירוט
עכשיו חזרתי מחברה. ואבא שלי טס שלשום לחו"ל לשלושה שבועות אז מחר השכם בבוקר כל המשפחה (אמא שלי ואחיי...) נרתמים לעבודה במשק -- במקומו
לילה טוב

ScorpioID

New member
מנהלת יקרה:

מה שלומך? למה את לא עונה לי באייסיקיו יותר? זהו? סנקציות? בכל מקרה קרה לי משהו טוב השבוע. מצאתי סופסוף עבודה בתור נציג מכירות של מי עדן. עבודה מאאאד מכניסה... וזהו.

מיטללל

New member
איתי ? בסדר

האייסיקיו שלי כבר מזמן עבר את שעתו היפה :) זה לא אתה. זה לא אני. זה הוא. אין לי קשר עמו. אבל למסרים אני מגיבה (תשאל את תמיר
)

משהו טוב?

נסעתי עם כמה חברים לחופשה קטנה ביוון. היום בלילה? לילה סוער של שיחה עם החברה שנמצאת בטירונות.

Piren

New member
יש דירה ../images/Emo13.gif

צריך לחתום על החוזה במהלך השבוע הקרוב.. באר שבע, here i come

למעלה