הודעת הנהלה - בבקשה לקרוא

Yo-man

New member
הודעת הנהלה - בבקשה לקרוא

מידיעות שהצטברו על שולחן ההנהלה אני מרגיש צורך להפנות הודעה כללית לחברים: 1. לגבי הליגה הממשמשת ונבנית - חשוב מאוד שמי שרוצה לקחת חלק בליגה, יביע את מחוייבותו ע"י מתן תשלום ראשון, כדי לאפשר את רכישת הציוד ושליחתו לארץ. אם לא יהיו מספיק אנשים שהתחייבו (כמו שנאמר בע"פ עד כה) לא נוכל לבצע את ההזמנה. לא נקבל את אותם מחירים ולא נוכל לקיים משחקי ליגה תקניים. אנא, אם אתם רציניים - תראו את זה. 2. מסתבר שאת משחקי טרום העונה פוקס ו-METV לא משדרים. מה שאומר שיש רק MONDAY NIGHT GAMES ועוד ספיישלים שישודרו ב-ESPN. חבל, אבל לא נורא. העיקר שב-11.9 תתחיל העונה וביום שני נראה את פילי ואטלנטה !!! 3. הסבר פניך לחדש: בקרוב אני מתכוון לקדם את הפורום בפורומים השונים של "תפוז" ובאמצעים אחרים. אנחנו ניתקל פה בהרבה שמות חדשים, הרבה שאלות "ירוקות", משתתפים מכל הגילאים ותהיה תקופה בה הפורום (אני מקווה) יהיה הרבה יותר עמוס. אני מבקש קודם כל להיות סבלניים לכולם. מי שיכול לעזור שיעזור, מי שאין לו כח, שלא יכתוב כלום. לא לתת תשובות כמו "אחי, לך תקרא את ספר החוקים" או "איזה שאלה מפגרת"... אם זה מה שאתם מרגישים שבא לכם לכתוב - עזבו. תנו למישהו אחר לענות, ואני מבטיח שאם אף אחד לא יענה, אני אענה. ברוך השם אני מבלה בפורום מספיק פעמים ביום. 4. פרויקט הפורום. איפה כל המאמרים שדיברנו עליהם ? עד כה פורסמו שניים בלבד, של ofribecker ושל Football all the way על ג'קסונוויל וג'איינטס. איפה כולם ? למה אף אחד לא שולח לי כלום ? אני יודע שזה גוזל זמן בו אפשר לשחק MADDEN 2006, לראות סרטים, ללכת לים או לישון, אבל אנחנו מנסים להרים פה משהו שישרת אותנו, יקדם את הפוטבול בישראל ויעלה את המודעות, הידע וההתלהבות מהספורט. למרות שזה על חשבון הזמן הפנוי שלכם - תנו מאמץ. זה לא לוקח יותר משעה-שעתיים (תלוי ברמת הידע הראשונית שלכם לגבי הקבוצה עליה אתם כותבים) למלא אחר ההנחיות. push אחרון לפני פתיחת העונה. קדימה
זהו להפעם. שיהיו אחלה משחקי קדם-עונה. איזה כיף שאפשר לראות פוטבול עוד פעם ?!

royassis

New member
הציוד

תהייה לי בעיה עם התשלום .... אין לי את הכסף ותיכננתי להשיג אותו מאיזשהי עבודה שאני הולך להתחיל ביום שני ... וזה בכילל עוד לא בטוח שאני הולך לקבל אותה. אם אני יתחיל את העבודה יקח לי בערך איזה חודש להשיג את הכסף ואת הציוד .. התכוונתי לקנות את הציוד מרידל אבל מאז שאמרתי להם שאני עוד לא בן 18 הם לא מחזירים לי אימיילים אז ביקשתי מבן דוד שלי שעוד מעט בא לארץ שיזמין אליו את הציוד ואז יבוא לארץ ואני יחזיר לו.

ESPN

New member
פרוייקט הפורום

מישהו לקח את ניו אינגלנד? אם לא, אני אעשה את זה

Yo-man

New member
למרבה ההפתעה - הוא שלך

מכל האוהדים אף אחד לא קפץ על ניו-אינגלנד, ואני אשמח אם יהיה מאמר על השושלת בהתהוות. תודה

CKYEN1

New member
אני יכול על האיגלס?

אבל אני מצטער אם זה יקח קצת הרבה זמן....

Yo-man

New member
תודה, האיגלס כבר של רשף.

מה עם דטרויט ? מיניסוטה ? קליבלנד ? רייבנס ? יש רשימה של עוד 15 קבוצות יתומות...

Reshefgarcia

New member
אין לי בעיה....

שיקח...עדיין יש לי שתי קבוצות אחרות לכתוב עליהן... גם זה מספיק עבודה... CKYEN1...אם אתה רוצה את האיגלס...הם שלך...GO BABY

CKYEN1

New member
../images/Emo51.gif

אני מקווה שאני יעשה את זה מהר..... לקחתי הקיץ שתי קורסים זה קצת הרבה.... אני מאמין שאני אמצא זמן לעבוד קצת על זה באמת שאין בעייה!

למעלה