הודעת הנהלה

Bleed for Me

New member
הודעת הנהלה../images/Emo140.gif

היום לפני שנה קיבלתי את הפורום משחר
אז היום אני מנהלת אותו שנה,למרות שאין הרבה מה לעשות פה (ודווקא בתקופה הזאת לפני שנה היה הרבה על מה לדבר והיה יחסית עמוס תודות לSOD..) אז לצערי היום הוא דיי ריק וחבל.. חוצמזה כמו שאתן יודעות אני מתגייסת עוד 3 חודשים ובקרוב אני אעדר מהפורום(פורומים) לתקופה אז זאת הזדמנות לשאול אם יש מישהי שמעוניינת לקבל עליה את האחריות של הפורום ומעוניינת לנהל אותו (אחרת יסגרו אותו חבל) הזה כולל ראיון אישי במשרדי תפוז ברמת גן וצריך להיות מעל גיל 16 (אם יש בנות שמעוניינות אני אשמח לקבל מסר מכן
) יום טוב

McSon of Busted

New member
עד כדי כך? ../images/Emo12.gif

ווו. הייתי עושה זאת ברצון אך חוששני ששנה הבאה כמעט ולא יהיה לי זמן לנהל פורום.
אבל חבל שהוא יסגר ;;<

McSon of Busted

New member
לאלאלא!!

התכוונתי שתפוז לוקחים את הניהול כלכך ברצינות שצריך לבוא לראיון וזה?
LAME!! ומזל טוב? על הגיוס? חחח רק שאני אדע על מה אני אומרת מזל טובDD: חוצמיזה שבאמת רציתי לשאול אותך- מי לעזאזל יעשה סיכום שנתי על מק [לא קשורה.
] כשאת לא תיהי?!
LAME 2!!!!!11

Bleed for Me

New member
התכוונתי מזל טוב על זה

שהיום אני מנהלת את הפורום שנה! חחחח וכן,תפוז מאוד רציניים בקשר לניהול אבל הם גם מצ'פרים שזה הכי טוב
ולגבי הסיכום השנתי,אל תדאגי..אני כבר אאלתר משהו

ד"א,

הייתי מנהלת את הפורום בכיף רק העניין הוא שאני עוד לא בת 14 (בתחילת אוקטובר) ובגלל זה גם לא הצעתי את עצמי ><

Dana Mi

New member
זה ממש עצוב לשמוע

דבר ראשון, מזל טוב על הגיוס! מאחלת לך הכי הצלחה בעולם ומקווה שתעברי שנתיים מדהימות בצבא! דבר שני, לצערי אולי כרגע אני פנויה קצת (וגם לא כל כך, אבל לא משנה), אבל מעוד שבועיים אני אכנס למציאות הרגילה שלי שמחשב נורמלי יהיה לי רק בסופי שבוע, ולכן אני לא כל כך אוכל לנהל את הפורום.. אני ממש ממש מקווה שמישהו יראה לנהל את הפורום ולא יסגרו אותו..

Lex 1

New member
אווו מזל טוב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo49.gif

כמובן על הניהול.. אני לא סגורה שצריך לאחל מזל טוב על גיוס..
מממ.. הייתי מציעה את עצמי לניהול אבל יהיה לי קשה, י"ב וכאלה..
אבל אני מקווה שימצא מחליף/ה עח ממש לא בא לי שהפורום ייסגר..
וממ.. אני רק אאחל לך הצלחה בגיוס
ושלא יהיה קשה מדי..

מזל טוב../images/Emo9.gif

וואו כבר שנה
אני זוכרת שאמרתי מזל טוב על זה שהעבירו לך אותו! הייתי בכיף מנהלת את הפורום אבל רק באוקטובר יהיה לי 15

shiraz cohen

New member
קצת באיחור,אבל לא משנה.. מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

ובקשר לניהול... המפ. אני רק 14 וקצת. >< והם ממש לוקחים את זה ברצינות... גאד. ראיון וכל זה. XD מקווה שתהיה מישהי שתוכל לנהל... שלא יסגר! ]=

למעלה