הודעת הפירוק 1996

הודעת הפירוק 1996../images/Emo124.gif

בתאריך 13/2/1996 הודיעו TT על פירוקם- "Unfortunately the rumours are true, and How Deep Is Your Love is going to be our last single together and the Greatest Hits is going to be the last album and from today...... is no more....." בא לי על נוסטלגיה, אז תפעילו את מכונת הזמן ותחזרו ל 13/2/1996.... מה הרגשתם ברגע הודעת הפירוק
האם בכיתם
האם חשבתם להתאבד? מה חשבתם על הבנות שכן התאבדו
הייתם מהמרים שהם עוד יחזרו
האם התחלתם להעריץ להקות בנים אחרות
did you wanted them back 4 good
כמה זמן לקח לכם לאזור אומץ ולהוריד את הפוסטרים מהקירות ולהכניס למעמקי הארון את הקלסרים המלאים עד גדותיו בחומר שאספתם

רשעה! מה את מעלה זכרונות כאובים?!

כשהודיעו על הפירוק נשברתי - בכיתי כמו שלא נראה לי שבכיתי מאז (ועברתי אופרת סבון לא קטנה מאז...) לא חשבתי להתאבד - אבל כולם חשבו שאני מנסה להתאבד כי מסיבה בלתי ברורה החלטתי להתאבל דווקא על מגדל בגובה 10 מטר. הבנות שהתאבדו הן מפגרות - באמת. ממש לא חשבתי שהם יתאחדו - כי הם ממש מסוכסכים בינם לבין עצמם - תראו בדוקומנטרי....עד עכשיו זה נורא מוזר לי... התחלתי להעריץ את בויזון עוד כשטייק דאט היו ביחד - והמשכתי ואת האמת שבויזון היו הטירוף האמיתי שלי ולא טייק דאט, כי הייתי בת 12 שטייק דאט התפרקו. את הפוסטרים הורדתי רק כשהיה לי חבר ראשון בגיל 16 והוא פשוט הודיע לי שהוא לא נכנס אליי לחדר עם כל הפוסטרים, אז נכנעתי והורדתי. אבל את כל הקלסרים אני עדיין שומרת - אפילו שלא הסתכלתי עליהם שנים, כשגרתי באמריקה אימא רצתה לזרוק אותם ולא הסכמתי - לא נראה לי שאני אי פעם יסכים.

../images/Emo7.gif יאאו איזה זכרונות קשים ..

ברגע של הפירוק הסתכלתי על הטלביזיה ולא האמנתי! לא רציתי להאמין שזה אשכרה קורה! בכיתי כמו מטורפת (עד היום צוחקים עלי שבלוויה של סבתא שלי ז"ל שנפטרה חודש אחרי זה לא בכיתי כמו שבכיתי בפירוק) לא חשבתי להתאבד בכלל, וחשבתי שאלה שרוצות להתאבד קצת מגזימות . וממש ממש ממש לא חשבתי שהם יחזרו אי פעם לפעול . לא הערצתי שום להקת בנים אחרי טייק דאת
אחרי כמה זמן גם לא ממש חשבתי על זה שהם יחזרו, למרות שתמיד פינטזתי על הופעה בארץ
להוריד את הפוסטרים לקח די הרבה זמן ,והקלסרים לא כזה בבוידם, הם דווקא במקום די גולי לעיין

המממ, אני...

אז כפי שבוודאי הבנתם לא הייתי מהמעריצות הממש אדוקות, ועד היום אני לא ממש סגורה על זה ששמעתי על הפירוק ביום האמיתי. יש מצב טוב שידעתי על זה רק יום אחרי. אני זוכרת שחזרתי מבי"ס, ושמתי טלויזיה על רדיו, כי הייתה את התכנית של טל ברמן וממש אהבתי אותה (עד היום אני אוהבת את התכנית שלו). איך שפתחתי היה את How Deep Is Your Love?, שיר שבתור מטורפת מיוזיקלס וטרבולטה ממש אהבתי. לקח לי כמה שניות, אבל התעשתתי וזיהיתי שמדובר בגארי. מיד העברתי ל- MTV, כי כבר קלטתי במה מדובר (היו הרבה שמועות...), ונפלתי על מסיבת העיתונאים, והבנתי שזהו - זה הסוף... לשנייה לא עלתה במוחי מחשבת התאבדות, ולא ידעתי שהיו בנות שהתאבדו בגלל הפירוק. פשוט חבל עליהן... לא הערצתי יותר מדי להקות בנים אחרי זה, ההערצה שלי "עברה" לסדרה חברים (האמת שזה התחיל אפילו כמה חודשים לפני הפירוק), ואת הפוסטרים של טייק ד'את החליפו די מהר פוסטרים של השישייה מניו יורק. ברור שרציתי שטייק ד'את יחזרו, אבל לא התחלתי לחשוב על זה עד לפני כשנה. אמרתי לאחת הבנות מפורום אחר בתפוז שאם הם מתאחדים - אני נוסעת לא משנה לאן, ואני מקווה שאני אעמוד במילה שלי. נראה לי שעניתי על כל השאלות, לא?

אני שמעתי רק ביום שלמחרת את

ההודעה, אני בדר"כ הייתי צמודה ל-MTV רוב הזמן, אך ביום שהם הודיעו על הפירוק הייתי צריכה ללמוד למבחן במתמטיקה והחלטתי שאני ישקיע ולא אצפה בטלויזיה בכלל, חשבתי שלא יכול להיות שיהיה משהו חדש במהלך היום הזה, אך למחרת בבוקר כשפתחתי טלויזיה לפני שיצאתי לביה"ס שמעתי את ההודעה ולא האמנתי שזה קורה!! למרות שגם היה כתוב על כך בעמוד הראשי בעיתון! הגעתי לביה"ס בדיכאון גדול ובסוף בכלל לא ניגשתי למבחן... הייתי קצת תמימה כי חשבתי שלא יקח להם הרבה זמן עד שהם יתאחדו, לא הבנתי באמת עד כמה הם היו לא מאושרים. מהודעת הפירוק תמיד יחרט לי בזיכרון מה שגארי אמר בחיוך על פניו:" There's no more"! מה שגרם לי להעריך אותו פחות! לא התחלתי להעריץ שום להקה אחרת אחרי הפירוק, קיוויתי שהם יחזרו אבל ככל שהתבגרתי לא האמנתי שזה יקרה בכלל. לקח לי המון זמן עד שהסכמתי להוריד את כל הפוסטרים שלהם מהקירות, אך כל החומר שאספתי במשך הזמן עדיין נמצא בארון (ולא במעמקי הארון), למרות שהמון שנים עברו מאז שעיינתי בו שוב.

oceanblaze

New member
המ..

האמת שאני לא מעריצה שלהם..אני סתם קוראת פה. אבל רק רציתי להגיד שאני לגמרי מזדהה עם מה שכולכן כתבתן. זה בטח היה קשה.
אני אישית מעריצה של להקת בנים אחרת. ואני יודעת שאני אהיה הרוסה לחלוטין אם הם יתפרקו. [חס וחלילה, מלח מים.
] בכל אופן, רק רציתי להגיד שזה ממש כואב לקרוא את מה שכולכן כתבתן. [ועוד מנקודת מבט של מעריצה. אמנם של להקה שונה, אבל עדיין מעריצה.] ממ, ואני אפסיק כאן עם ההודעה חסרת הטעם שלי. :X

My turn!

אני זוכרת שביום אחרי הפירוק, שירי באה לקחת אותי מבצפר וסיפרה לי מה קרה. אני לא כ"כ הבנתי מה זה אומר עד שראיתי את הקליפ של how deep is your love... אני ממש לא חשבתי להתאבד, וחשבתי שאלה שכן התאבדו הפריזו בתגובה שלהן... בכלל לא חשבתי שהם עוד יחזרו, למרות שרציתי להאמין, כי אני זוכרת שהביאו בMTV איזו מגדת עתידות שאמרה שהם עוד יתאחדו אחרי הפסקה ארוכה... אבל היא גם אמרה שלמארק ייקח הרבה זמן עד שיחזור לשיר ואז אני בכלל לא רציתי להאמין לה... מישהי זוכרת את זה? לי בדרך היו כמה הערצות מזדמנות, אף אחת מהן לא השתוותה לגודל ההערצה שהייתה לי לTT.. את הפוסטרים הורדנו מהקירות בפסח אחד שרצינו לחדש את הצבע על הקירות אז הורדנו אותם ולא החזרנו אותם, חוץ מכמה מדבקות שהיו לנו שלהם שפחדנו להוריד מהארון שמא הן יקרעו
אההה, שהיינו בלונדון מצאנו פוסטר ממש מגניב של רובי אז פשוט היינו חייבות לתלות אותו

ומהצד השני--> הודעת האיחוד!!../images/Emo124.gif

איך הרגשתם כשהם הודיעו על האיחוד
האם אתם עדיין זוכרים את כל המילים בע"פ
למה אתם מצפים מההופעות המתקרבות
אתם חושבים שרובי יצטרף ויזכור את המילים לשירים
שגארי באמת ירזה
שהווארד שוב ישים חוטיני
שלג'ייסון יהיו יותר מדי כאבי ברכיים בשביל לרקוד
שמארק יחזור לתספורת הנערית
שטבלת הייאוש אי פעם תתקצר

המפ

לא האמנתי האם אתם עדיין זוכרים את כל המילים בע"פ
באופן מפתיע, כן
שהן יהיו מצחיקות כי לחשוב עליהם היום רוקדים את הריקודים שלהם קורע אותי מצחוק
אתם חושבים שרובי יצטרף ויזכור את המילים לשירים
הלוואי , ולא נראה לי שהוא יזכור את כל המילים , מקסימום ידביקו אותןעל הבמה! שגארי באמת ירזה
פפף
שהווארד שוב ישים חוטיני
גאד לא
לא יודעת מקווה שלא שמארק יחזור לתספורת הנערית
לאאאאא
אני אוהבת אותו עכשיו סקסי
לא נראה לי

BusyLilBee

New member
המממ

עדיין היה לי קשה להאמין משום שכל שנה היו שמועות על איחוד, חשבתי שבכל רגע יגאל שילון יצוץ פתאום.
ברור
שנזכה לראותם בארץ הקודש. אתם חושבים שרובי יצטרף ויזכור את המילים לשירים
הלוואי ורובי יצטרף |מחזיקה אצבעות|. שגארי באמת ירזה
אני לא חושבת שהוא יוותר על אכילת עוגות.. שהווארד שוב ישים חוטיני
תלוי
מקווה שלא. שמארק יחזור לתספורת הנערית
לדעתי הוא יפה בכל תספורת שהיא, ואני אוהבת אותו גם עכשיו- הוא רק משתבח עם השנים.. שטבלת הייאוש אי פעם תתקצר
לא נראה לי.

--->

אני עדיין לא מאמינה שזה קורה
כמובן למה אתם מצפים מההופעות המתקרבות
שיהיה מרגש כמו פעם אתם חושבים שרובי יצטרף ויזכור את המילים לשירים
הלוואי שרובי יצטרף!! שגארי באמת ירזה
הכל עוד יכול לקרות
שהווארד שוב ישים חוטיני
לא נראה לי שהוא ישים, אלא אם כן הוא עדיין בכושר
אני מאוד מקווה שלא שמארק יחזור לתספורת הנערית
לא משנה התספורת הוא תמיד יראה טוב
לא נראה לי

My Turn

הייתי בטוחה שסתם עובדים עליי האם אתם עדיין זוכרים את כל המילים בע"פ
אחרי שחרשתי על השירים שלהם כ"כ הרבה אז אין סיכוי שלא
שזו תהיה חוויה שלא נשכח! אתם חושבים שרובי יצטרף ויזכור את המילים לשירים
את המילים לשירים שלו הוא בקושי זוכר
שגארי באמת ירזה
*אין תגובה* שהווארד שוב ישים חוטיני
עם נייג'ל היה אחראי על זה אולי כן. שלג'ייסון יהיו יותר מדי כאבי ברכיים בשביל לרקוד
אני מקווה שלא שמארק יחזור לתספורת הנערית
לא... שישאיר ככה
לא
טבלאות ייאוש שונאות אותי!!

sha na na revol

New member
רובי בטח זוכר

ורק אומר שהוא לא זוכר... לא כ"כ אכפת לי כי הוא לא יהיה שם, זנ כמו אז שהם היו רק ארבעה, זה היה חסר.

למעלה