משחק חדש מי האיש\אישה שבתמונה הזאת תהנו,ונראה אם תצליחו לזהות
מ מיצי007 New member 22/4/03 #1 משחק חדש../images/Emo70.gif מי האיש\אישה שבתמונה הזאת תהנו,ונראה אם תצליחו לזהות
P pinoki New member 22/4/03 #2 נו... זה קשה... אבל נראה לי שזה הילד הקטן הזה... נו... מהסדרה.... ( אופס שכחתי...)
מ מיצי007 New member 23/4/03 #6 טוב.אני אתן לכם רמז../images/Emo6.gif והרמז הוא:אחת הדמויות שלו יודעת לקלוע מצויין בחץ וקשת עכשיו,אל תגידו לי שאתם לא יודעים-פאאאאאליז
טוב.אני אתן לכם רמז../images/Emo6.gif והרמז הוא:אחת הדמויות שלו יודעת לקלוע מצויין בחץ וקשת עכשיו,אל תגידו לי שאתם לא יודעים-פאאאאאליז
מ מיצי007 New member 23/4/03 #8 יופי../images/Emo70.gifבאמת הגיע הזמן מי רוצה לשים את התמונה הבאה או שאני אשים....
D DuNcS aLiEn New member 24/4/03 #10 אממממממממ, אין לי מושג איך מעוותים תמונה אז פשוט לקחתי תמונה וניסיתי לעשות אותה קצת יותר בהירה אז: מי השחקן בתמונה ומאיזה סרט זה לקוח (אפשר לענות גם על שאלה אחת)
אממממממממ, אין לי מושג איך מעוותים תמונה אז פשוט לקחתי תמונה וניסיתי לעשות אותה קצת יותר בהירה אז: מי השחקן בתמונה ומאיזה סרט זה לקוח (אפשר לענות גם על שאלה אחת)
מ מיצי007 New member 25/4/03 #14 טוב,אני אעוות../images/Emo70.gif התמונה הבאה היא... מי האישה הזאת מזהים
D DuNcS aLiEn New member 25/4/03 #17 אממממממממ, היא קצת מזכירה לי את השחקנית הראשית בסרט יומנה של ברידג'ט ג'ונס (לא זוכרת איך קוראים לה )