הודעת טרום מפגש אחרונה בהחלט...

Death of Rats

New member
הודעת טרום מפגש אחרונה בהחלט...

מחר. מתחילים להתאסף בתשע וחצי (אני ככל הנראה אגיע בעשר-עשר וחצי) מול הקולנוע. מצאו דרך בה נזהה אחד את השני. אני מתכוונת להחזיק את בשורות טובות

Athaclena

New member
לי יש כמה טלפונים,

ולכמה יש את שלי. שוב, אין לי בעיה למסור לכולם - תכתבו מסר ואני אחזיר לכם עם המספר שלי. רק לא מבטיחה שזה יהיה ישר, זה עלול להתעכב עד 9 בערב. וכמובן שאני מטעינה את הפלאפון כל הלילה...

bokonon

New member
אשמח לקבל את הטלפון שלך

כי נראה לי שקיים סיכוי סביר שאני לא אמצא אף אחד

dino_din

New member
3360 או 5590 ?

אני יכול גם להמליץ על 9900 שהוא האחרון בסידרה עם גלישה באינטרנט,נגן MP3 מובנה ומכונה להכנת שוקוצ'ינו בטעם פונץ בננה מישמש אננס וגויבה!!!
אגב, את מקבלת את הפלאפון שתבחרי חינם לחלוטין (בהתחייבות ל98 חודשים). רק תחתמי לי פה, פה, פה, פה, שם, כאן ופה! תודה. דינו. >בכפוף לתנאי המבצע. מותנה בניצול של 1250 דקות שיחה בחודש. אין כפל מבצעים. בתום תקופת ההתחייבות יועבר הלקוח לחבילה הסטנדרטית שכוללת תשלום של 5465 ש"ח בחודש ללא יכולת ביטול לתקופה של חמש שנים. במקרה של אי תשלום החשבון, החברה זכאית לעקל לחייב את הבית, לקחת את בניו לעבודות פרך ולמכור את אישתו ובנותיו שיעבדו בזנות. במקרה ולחייב אין בנות... מומלץ שיקנה הרבה וזלין. ט.ל.ח.<

ויימס

New member
מה תשע וחצי???

אמרתם 11!!! אני באה ב-11. כבר התכוננתי נפשית לבוא ב11. אני לא יכולה לשנות את תוכניתיי כל כך מאוחר.

Athaclena

New member
תבואי whenever

אני ומלדיקט כבר הסכמנו על תשע וחצי-עשר כזה.

The Mad Hatter

New member
אני אגיע בסביבות עשר..

אולי 10:30-11:00 אם אני אראה שכולם מתכוונים להגיע ב11. איך תזהו אותי? טוב, אני עם חצאית רגילה לגמרי, חולצה רגילה לגמרי וסנדלים רגילות לגמרי. ויש לי משקפיים. וסביר להניח שאני אהיה לחוצה ונבוכה עד-מאד (כולם זקנים וכו'). ואין לי פלאפון עלי. :)

DviRincewind

New member
אני אלבש את חולצת שר שלי

ואחזיק... ואחזיק... טוב, נראה כבר. בכל אופן- אני חייב לזוז כי אני הולך להופעה של
נולד!!!! סקעת רוּלֶז!

bokonon

New member
אני אהיה זה עם

התלתלים והמשקפיים, מה אני אלבש אין לי עדיין מושג אבל בכל מקרה לא נראה לי שיש לי בגדים מיוחדים כמו שיש פה לכולם
יכול להיות גם שיהיו לי כדורים של ג'אגלינג אבל לא לצפות שאני אעשה איתם יותר מידי דברים, סתם עוד דרך שתוכלו לזהות אותי.

limilu

New member
אז גם אני אביא!

חבר'ה, לא אכפת לי מה אתם אומרים- אני באה ב11. ו-אה, אל תמרחו את המפגש פחות משעתיים אחרי 11, טה?

The Flash

New member
אני תוהה אם לבוא

כי תכלס אין לי מה לעשות מחר בבוקר(חוץ מלישון)....אבל אני לא מכיר אף אחד... איפה המפגש? והאם כדאי לי לבוא?

The Mad Hatter

New member
תבוא, תבוא..

אף אחד כאן לא מכיר באמת אף אחד (חוץ מאלה שהכירו קודם לכן). זה כל העניין. :) זה מחר בעזריאלי בין 9:30 ל-11:00, כנראה ליד הקולנוע.

whitem

New member
ההכנות...

רציתי להכין LUGGAGE קטן אבל לא הספקתי כנראה אנוא עם ספר, משקפיים ובגדים לבנים.

למעלה